Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚαΙ εγω είχα πολύ καιρό που έτρωγα μαλακίες αλλά έκανα εξέταση αίματος και το SGPT απο 10- 40 που είναι το κανονικό πήγε 66. Δεν επηρεάζεται απο το φαγητό αλλά εγω έκλασα μέντες και τώρα έχω γαμηθεί στα φρούτα.

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψυχολογικα ανεβαινετε με σοκολατα κι οχι με junk food.Και μαλιστα,50 γραμμαρια την ημερα ειναι αρκετη.

Δημοσ.

Ψυχολογικα ανεβαινετε με σοκολατα κι οχι με junk food.Και μαλιστα,50 γραμμαρια την ημερα ειναι αρκετη.

:confused: :confused: :confused:

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ

• Like 10
Δημοσ.

ο καλυτερος συνδυασμος μειωμενων θερμιδων και λιγοτερο επιβλαβων συστατικων ειναι πιτα με σουβλακι κοτοπουλο, η χοιρινο. ακομα καλυτερο απο αυτα ειναι το ψαρονεφρι που εχει και λιγοτερο παχος.  πιτσες, καλτσονε, μακαροναδες με τιποτα, εχουν παρα πολλες θερμιδες

Δημοσ.

Ειπα κ γω να ξεκινησω τη γραμμωση (ας πουμε) και για 1 μηνα εκοψα το αλατι, καθε ειδους τζανκ φουντ, εκανα πολυ cardio και εχασα 10 κιλα.Ετσι σημερα για να επιβραβευσω τον εαυτο μου, ξαμοληθηκα στους δρομους και εφαγα:

1 γυρο (πιο μεγαλο απο του Πρασσα, για οσους λατρεις γνωριζουν)

1 κρεπα με διπλη νουτελα και μπανανα

1 τσιζ και 1 πατατες

1 παγωτο

Ολα τα παραπανω σε 2 ωρες μεσα, αλλα το καταευχαριστηθηκα. :P

• Like 2
Δημοσ.

Σταμάτα το καθημερινό junk όσο είναι καιρός, πάντα μπορεί να γίνει χειρότερη η κατάσταση. Η κατάθλιψη τροφοδοτεί το junk και το junk την κατάθλιψη, φαύλος κύκλος.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω τα τελευταια 2 χρονια επιτρεπω στον εαυτο μου μια καφριλα πχ πιτσα τον χρονο.Για το 2015 την εκανα ηδη!

Δημοσ.

Για κάποιον που γυμνάζεται δεν είναι πρόβλημα να τρώει μια φορά την εβδομάδα και λίγο junk food.

Υγιεινό αγοραστό φαστ φουντ δύσκολο να βρεις. Εκτός και αν φτιάχνεις μόνος σου σπιτικά burgers.

Δημοσ.

Εγω τα τελευταια 2 χρονια επιτρεπω στον εαυτο μου μια καφριλα πχ πιτσα τον χρονο.Για το 2015 την εκανα ηδη!

Το ζεις.

• Like 6
Δημοσ.

Και εγώ τρώω ή μπαίνω στην σκέψη να πάρω από έξω όταν είμαι πεσμένος ψυχολογικά. Αλλά ντάξει δεν κρατάει πολύ και έτσι σπάνια τρώω αηδίες. Καταρχήν δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι αηδίες; Μίσω τον εαυτό μου μέτα στην χώνεψη. Επίσης όταν είσαι εξώ για δουλειές κτλ, προτίμα τα σάντουιτς με τα μαρούλια, τις ντομάτες κτλ. Αυτά μπορώ να τα τρώω κάθε μέρα. Μαγεία είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...