Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

νομιζω αυτο το μπερδεμα γινεται μαλλον απο καταλαθος εκτροπη κλησης του κινητου του θειου σου η της μανας σου, ελεγξε τις συσκευες και των 2 για τυχον προωθηση κλησεων προς ολους, μια παρομοια περιπτωση συναντησα προ μηνων σε ενα φιλο μου που ειχε ενα παλιο sony ericsson οταν τον καλουσα χτυπουσε αλλο κινητο και το σηκωνε αλλος, καπως καταλαθος ειχε βαλει προωθηση κλησεων και επειδη λες οτι το σηκωσε βουλγαρος υποθετω μαλλον το κινητο του θειου σου αγοραστικε απο βαλκανια μεταχειρισμενο η μη με πιθανον προρυθμισμενο προωθηση κλησεων σε καποιο call center

Δημοσ.

νομιζω αυτο το μπερδεμα γινεται μαλλον απο καταλαθος εκτροπη κλησης του κινητου του θειου σου η της μανας σου, ελεγξε τις συσκευες και των 2 για τυχον προωθηση κλησεων προς ολους, μια παρομοια περιπτωση συναντησα προ μηνων σε ενα φιλο μου που ειχε ενα παλιο sony ericsson οταν τον καλουσα χτυπουσε αλλο κινητο και το σηκωνε αλλος, καπως καταλαθος ειχε βαλει προωθηση κλησεων και επειδη λες οτι το σηκωσε βουλγαρος υποθετω μαλλον το κινητο του θειου σου αγοραστικε απο βαλκανια μεταχειρισμενο η μη με πιθανον προρυθμισμενο προωθηση κλησεων σε καποιο call center

Μπα,προώθηση δεν έχουν. Δεν ξέρω αν ήταν βούλγαρος ο άνθρωπος, Ελληνικά μιλούσε, απλώς όταν καλείς έχει ένα διαφορετικό *τούυυυυυτ* σαν να καλώ την μάνα μου όταν πηγαίνει Βουλγαρία για ψώνια. Έτσι το συμπέρανα αυτό.

Ρυθμίσεις νορμάλ φαίνονται

Δημοσ.

Εμένα κάποτε με έπαιρνε μια κυριούλα μεγάλη τηλέφωνο... νομίζω 2 φορές με είχε πάρει και μου έλεγε ότι εγώ και αυτή έχουμε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.... επέμενε κιόλας.... και της έλεγα μα δε γίνεται αυτό, ο κάθε αριθμός είναι μοναδικός κλπ...

εντάξει δε με ενόχλησε πάλι....

μάλλον θα είχαμε το ίδιο αριθμό παρά ένα ψηφίο και μπορεί να είχε γράψει καταλάθος τον δικό μου αριθμό και να θεωρούσε ότι είναι δικός της....

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει εκτροπή κάποτε στο σταθερό μας και ξέχασα να την ακυρώσω, ήμουν μικρός και είχα βάλει το κινητό μου. Χτυπάει ξαφνικά το κινητό μου το σηκώνω και απαντάει ο υδραυλικός που ήταν και φίλος του πατέρα μου....

"Έλα γεια σου ο Μήτσος είμαι, που είναι ο πατέρας σου?"

"Εδώ είναι, αλλά πως βρήκες τον αριθμό μου αφού δεν σου έχω δώσει το κινητό μου"

"Στο σταθερό παίρνω τι κινητά μου λες?"

"Τώρα με πήρες στο κινητό μου όχι στο σταθερό"

"Θα με τρελάνεις μωρέ δώσε μου τον πατέρα σου να του μιλήσω για την σωλήνα που έσπασε"

Μετά το έπαιζα ψεύτης οτι δεν έκανα τίποτα και δεν ξέρω πως ακυρώνεται η εκτροπή. Πήραν τηλέφωνο τον ΟΤΕ και την ακύρωσαν αυτοί τελικά.

Δημοσ.

Τι βλακες ειναι αυτοι που τρολαρουν εδω μεσα! Ρε παιδια (mods) διαγραφετε τους τα σχολια ειναι κουραστικα, ανε με τον καθε βλακα

Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο κινητο! Δοκιμασε και hard reset για να επανελθειπληρως στην εργοστασιακη κατασταση και δοκιμασε.

Δημοσ.

Εμένα κάποτε με έπαιρνε μια κυριούλα μεγάλη τηλέφωνο... νομίζω 2 φορές με είχε πάρει και μου έλεγε ότι εγώ και αυτή έχουμε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.... επέμενε κιόλας.... και της έλεγα μα δε γίνεται αυτό, ο κάθε αριθμός είναι μοναδικός κλπ...

εντάξει δε με ενόχλησε πάλι....

μάλλον θα είχαμε το ίδιο αριθμό παρά ένα ψηφίο και μπορεί να είχε γράψει καταλάθος τον δικό μου αριθμό και να θεωρούσε ότι είναι δικός της....

Χαχα, και εμείς είχαμε πάθει κάτι τέτοιο στο σταθερό. Έπαιρνε μια γριά και ζητούσε να κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο. Της έλεγε η μάνα μου οτι έχει πάρει λάθος και μετά απο 2 λεπτά έπαιρνε ξανά! Μετά απο 4-5 φορές της έκλεισε ραντεβού και σταμάτησε. :lol:

Δημοσ.

Χαχα, και εμείς είχαμε πάθει κάτι τέτοιο στο σταθερό. Έπαιρνε μια γριά και ζητούσε να κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο. Της έλεγε η μάνα μου οτι έχει πάρει λάθος και μετά απο 2 λεπτά έπαιρνε ξανά! Μετά απο 4-5 φορές της έκλεισε ραντεβού και σταμάτησε. :lol:

Μια φορά που καλούσαν εμένα και ζητούσαν έναν άσχετο κύριο, αφού με ενόχλησαν μερικές φορές, τελικά τους είπε ότι ο εν λόγω κύριος πέθανε πριν από 2 εβδομάδες και δεν με ξαναενόχλησαν.

• Like 1
Δημοσ.

σαν να καλώ την μάνα μου όταν πηγαίνει Βουλγαρία για ψώνια.

χαίρομαι που στηρίζουμε την Ελλάδα σε πολλά πράγματα! Αν πηγαίνουμε να κάνουμε τα ψώνια μας στη βουλγαρία, τότε γιατί δεν το διαλύουμε το μαγαζάκι;

Δημοσ.

χαίρομαι που στηρίζουμε την Ελλάδα σε πολλά πράγματα! Αν πηγαίνουμε να κάνουμε τα ψώνια μας στη βουλγαρία, τότε γιατί δεν το διαλύουμε το μαγαζάκι;

δωστου εσυ τα χρηματα να ψωνιζει εδω μετα 

θεματα που εχει ο κοσμος

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα ανακάλυψες την Αμερική; Μεταφορά ελλήνων από βόρεια Ελλάδα προς Βουλγαρία για φθηνότερα ψώνια γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.

Ειδικα κατι Σερρες Κιλκις κλπ γινετλαι της μουρλης φιλε .

Περνανε τα συνορα για να παει ο κοσμος σουπερμαρκετ και ενω με 50€ εδω θα επαιρναν πχ.4 σακουλες,αποκει γυρνανε με 8 ξεχειλισμενες.

Η διαφορα ειναι οτι το ουλτρεξ πχ εχει επανω βουλγαρικη ετικετα , κλπ

Επισης Ελληνες εχουν ανοιξει ιατρεια στην Βουλγαρια και παει ο κοσμος εκει , οπως επισης καθε μερα παει κοσμος για να φουλαρει βενζινη κλπ

Γθα να μη πω για τα Καζινο .

Παλια ιστορια φιλε..ο νομος της αγορας και της τιμης.

Δημοσ.

Άνοιξε εσύ μαγαζί με τιμές Βουλγαρίας και σου υπόσχομαι ότι θα σε επισκέπτομαι κάθε μέρα και θα ψωνίζω φουλ από εσένα.

Δημοσ.

Άνοιξε εσύ μαγαζί με τιμές Βουλγαρίας και σου υπόσχομαι ότι θα σε επισκέπτομαι κάθε μέρα και θα ψωνίζω φουλ από εσένα.

Το αυτό... Nick Φέρε και βενζίνη όμως με 0.89€ ε!

Δημοσ.

Στη Βουλγαρία αδέλφια, στη Βουλγαρία. Για ψωμί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...