Hal9000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πολλοί ίσως δε γνωρίζουν ότι η εφαρμογή Google Earth η οποία απεικονίζει τη Γη μέσα από δορυφορικές φωτογραφίες, αεροφωτογραφίες και όχι μόνο, έχει και μια Pro έκδοση η οποία μέχρι πρότινος κόστιζε $400 ετησίως προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να είχαν πρόσβαση στα δεδομένα της.Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα αφού η Google ανακοίνωσε ότι πλέον το Google Earth Pro θα διατίθεται δωρεάν για όλους χωρίς κανένα περιορισμό. Η Pro έκδοση περιέχει όλες τις δυνατότητες του «απλού» Google Earth αλλά με την προσθήκη εξελιγμένων εργαλείων όπως τη μέτρηση τρισδιάστατων κτιρίων, δυνατότητα εκτύπωσης εικόνων σε υψηλή ανάλυση (4800 x 3200) προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε σε παρουσιάσεις ή αναφορές, καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής HD video των εικονικών ταξιδιών που κάνετε μέσα από την εφαρμογή. Επιπλέον μπορείτε να εισάγετε στην εφαρμογή αρχείο το οποίο περιέχει χιλιάδες διευθύνσεις, και να δείτε τη θέση τους ακριβώς πάνω στο χάρτη. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να προμηθευτείτε έναν ειδικό κωδικό από τη Google μόλις συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα. Στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από τον παρακάτω σύνδεσμο, να εισάγετε το κλειδί και να χρησιμοποιήσετε πλήρως το Google Earth Pro. Download: Google Earth Pro Site: Google Maps Blog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 το δοκιμασα εχτες αλλα η φορμα δεν δουλευει, μου βγαζει μηνυμα λαθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atno Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 το δοκιμασα εχτες αλλα η φορμα δεν δουλευει, μου βγαζει μηνυμα λαθους. Try again. Μόλις μου ήρθε το key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχουμε θεμα εδώ και 2.5 ημερες στις προσφορες. http://www.insomnia.gr/topic/557890-δωρεάν-το-google-earth-pro-από-την-google/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplod13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το ίδιο και σε εμένα! :/ Άκυρο! Το πήρα κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 400$$$ δολάρια είχε; Και εγώ το έβαλα από προχθές, να δω τι θα το κάνω.(τις έξτρα δυνατότητες!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 αρα αφου απο εδω και περα θα ειναι δωρεαν για ολους, παυει να ειναι προσφορα ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s3v3r0us Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 αρα αφου απο εδω και περα θα ειναι δωρεαν για ολους, παυει να ειναι προσφορα ετσι; Απλά το πουλάει στην τιμή των προσωπικών σου δεδομένων που συμπληρώνεις στη φόρμα. Έπίσης βλέπει τι κοινό " ενδιαφέρεται " για τέτοιου είδους τεχνολογίες αλλά δεν έβαλε ποτέ το χέρι στην τσέπη. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 αρα αφου απο εδω και περα θα ειναι δωρεαν για ολους, παυει να ειναι προσφορα ετσι;ε ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 κριμα και ειχα πληρωσει συνδρομη 10 ετων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γενικά εκτός από αυτα που αναφέρει το ποστ, έχει τιποτα άλλο εξτρα το προ? που να αξιζει? σε σχέση με το απλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sot777 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί ρε Google μας πέρασες για τίποτα πτωχούς; Λεφτά υπάρχουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Το Google Earth πάντως μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δείτε και αυτό!!! Sign up is no longer required for Google Earth Pro. Click here to download Earth Pro, then sign in using your email address and the License Key GEPFREE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deanorneo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξέρω αν δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά , αλλά σε καμία περίπτωση το Google Earth Pro δεν μου δίνει τέτοια ανάλυση στους τόπους όπως στην εικόνα πάνω! πολύ χάλια εμφάνιση των αντικείμενων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα