evoracing Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Και εμένα με πήραν σήμερα το πρωί στις 5 το χάραμα τα βλαμμένα όταν κοιμόμουν...
thanosrx8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εγω προτεινω να τον κανουμε αναπαντητες οταν στην σιερα λεονε ειναι 4-5 τα χαραματα και δω θα ειναι απογευμα. Ετσι για το σπασιμο. Χεχε 1
dimitrisOP Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 εγω δεν εχω και πολυ θεμα γιατι πεφτω για υπνο 8-9 το πρωι
dimitrisOP Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 δεν παιζεται ο ανθρωπος ειδε εβα και θεσσαλονικη και κ@υλωσε
javavall Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε μένα μόνο μία αναπάντητη έκανε από αυτό το νούμερο
Silenzio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχαχαχαχαχ γαμάτος ο τύπος δε χάνει ευκαιρεία, βουρ στο πατσά !!
gokuthelegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μπαίνω τυχαία σε αυτό το θέμα, βλέπω το νούμερο, πάω να το κάνω search στον γούγλη, πρώτο αποτέλεσμα μου βγάζει αυτό το θέμα. Τελικά το insomnia είναι αρκετά δημοφιλές.
dimitrisOP Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ακομα ερχονται μηνυματα για αναπαντητες λολ με εχει αχτι ο τυπος
Adon1s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εν τω μεταξυ παιρνουν και εμενα στο σπιτι και οταν το σηκωνω απευθειας ακουγεται σαν να εκλεισε η αλλη γραμη , δεν ακουω πχ το κλατς του ακουστικου , αλλα λες και στα χιλιοστα του δευτερολεπτου που μεσολαβησαν απο το να πιασω το τηλ μεχρι να το φερω στο αυτι,αυτος ειχε ηδη κλεισει
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Με έχουν πάρει άπειρες φορές τηλέφωνο από διάφορες εταιρείες για spamming, βράδυ όμως ποτέ όσο μάλλον μεσάνυχτα, κάτι βρωμάει εδώ.
gatokoritso Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εν τω μεταξυ παιρνουν και εμενα στο σπιτι και οταν το σηκωνω απευθειας ακουγεται σαν να εκλεισε η αλλη γραμη , δεν ακουω πχ το κλατς του ακουστικου , αλλα λες και στα χιλιοστα του δευτερολεπτου που μεσολαβησαν απο το να πιασω το τηλ μεχρι να το φερω στο αυτι,αυτος ειχε ηδη κλεισει Hey και εμένα μου το κάνουν αυτό αλλά είναι από αποκριψη. χμμμμμ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα