alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ενημερώσω εδώ όλους σχετικά με κάποια άτομα που προοθουν πράγματα και κονσόλες αλλά θα τιμοριθουν από τον νομο καθώς έχω παραδώσει τα στοιχεία όλων στην Ασφάλεια και θα προχωρήσω Δικαστικά για όλη αυτή την απατη όσον αφορά μια παιχνιδοκονσολα τύπου Playstation 4...Τα ονόματα των χρηστών είναι alekos1988 κύριος πρωοθητης ...erikos1986 συνεργάτης του..spurakos1985 πωλητής της κονσόλας ps4 ο οποίος έβαλε μέσα σε όλη την συναλαγη την γυναίκα του που είναι εισαγγελέας από όσο ισχυρίζεται και έχει πατέρα αστυνομικό.. Ο τόπος που βρίσκονται ειναι Ηγουμενίτσα..και μέσα στην αγγελία αναφέρουν συναλαγη χέρι με χέρι στην ήπειρο αλλιώς συναλαγη με κατάθεση στη τράπεζα..
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε έχεις ανοίξει 3 θέματα αλλά δεν λες ποια είναι η απάτη!
gokuthelegend Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 και πια ειναι η απατη; Και εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η απάτη. Μάλλον θα του πούλησαν χαλασμένη κονσόλα ή κάτι άλλο. alex_may, δεν μας εξηγείς αναλυτικά τι έγινε για να ξέρουμε και εμείς και να είμαστε ποιο υποψιασμένοι;
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά θα μου έστελναν την παιχνιδοκονσολα τύπου Sony PlayStation 4 σε 1 μερα μετά ο κύριος πωλητής μου έδωσε λάθος κωδικό δέματος ο οποίος είχε 10 αριθμούς και στο τέλος το Gr που δεν υπήρχε(γιατί στα ελτα τα δεματα όλα έχουν 2 γραματα 9 αριθμούς και στο τέλος το Gr) έπειτα μου είπε οτι έγινε λάθος τον ελτα και θα έρθει σε 1 εβδομάδα..τελικα το δέμα δεν ήρθε ποτέ τα λεφτά που έδωσα δεν μου επιστραφήκαν πίσω διότι όπως ισχυρίζεται ο πωλητής τα ελτα του είπαν ότι το δέμα παραδόθηκε και για αυτο ο κωδικός δέματος δεν φενεται πουθενά..επισις είχα ζητήσει να μου αποσταλεί το αποκομα των ελτα μέσω Fax και πάλι αρνιτικι συμπεριφορά είχε ο πωλητής δεν μου έστειλε ούτε αποκομα από τα ελτα ούτε τα λεφτά πίσω.ετσι έκανα την μυνηση εγώ ενημέρωσα τον πωλητή και θα πάμε δικαστικά..
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 την επομενη φορα να μην κανεις αγορα με καταθεση.. 1
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε έχεις ανοίξει 3 θέματα αλλά δεν λες ποια είναι η απάτη! Επίτηδες το κάνει για να βάζει το μυαλό μας να δουλέψει και να μας έχει σε εγρήγορση με τα πολλά θέματα να ψάχνουμε μην χάσουμε απάντηση. 4
leonidas_fs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος, για να αγοράζει εν έτει 2015 κατι απο άγνωστο χωρις αντικαταβολή; 4
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εκεί βιάστηκα στην καταθεση των χρημάτων..γιατι εγώ πάντα κάνω συναλαγες με αντικαταβολή μέσο ελτα..αλλα δεν πειράζει από όσο μιλισα με δικιγορο υπάρχει πιθανότητα να αποζημιωθώ έως και τα τριπλασια λεφτά συν τις ψυχικές οδεινες..
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 αυτο με την ψυχικη οδεινη σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν το καταλαβα ποτε. Οκ να τρακαρεις περνας ενα σοκ. Τωρα να μην σου εστειλε ο αλλςο το δεμα δεν βλεπω κατι που να προκαλει αποζημιωση για ψυχικη οδεινη. Δεν αναφερομαι σε σενα γενικα το εχω απορεια 2
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα κι αν παραδόθηκε το δέμα φαίνεται στο tracking Number (δεν ξέρω για πόσο καιρό αλλά για κάποιες μέρες φαίνεται σίγουρα)
panos2171 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για άλλη μια φορά, κατάθεση μόνο σε άτομα που έχουν καλές κριτικές. Όταν ο άλλος είναι νέο μέλος χωρίς κριτικές προφανώς και δεν του κάνουμε κατάθεση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ποσά με τριψήφιο αριθμό.
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 αυτο με την ψυχικη οδεινη σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν το καταλαβα ποτε. Οκ να τρακαρεις περνας ενα σοκ. Τωρα να μην σου εστειλε ο αλλςο το δεμα δεν βλεπω κατι που να προκαλει αποζημιωση για ψυχικη οδεινη. Δεν αναφερομαι σε σενα γενικα το εχω απορεια Δικηγόροι.... 2
leonidas_fs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εαν όντως εχεις πάει σε δικηγόρο, ετοίμασε τα χαρτιά και στείλτα στο αγοραστή. Πες του οτι είναι τελευταία ευκαιρεία να σου επιστρέψει τα χρήματα, αλλιως θα τρέχετε σε δικαστήρια! Εχεις διεύθυνση κατοικίας κτλ;
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα στο tracking φαίνεται ότι το δέμα έχει παραδοθεί ακόμα και κάποιες μέρες μετά. Πες του να σου στείλει το σωστό tracking ή screenshot που να λέει ότι παραδόθηκε. Πάντως αν είχε σκοπό να σε εξαπατήσει ακόμα και με αντικαταβολή να αγόραζες πάλι τα λεφτά θα σου έτρωγε, το πολύ πολύ να σου έστελνε ένα άδειο κουτί
Προτεινόμενες αναρτήσεις