Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ενημερώσω εδώ όλους σχετικά με κάποια άτομα που προοθουν πράγματα και κονσόλες αλλά θα τιμοριθουν από τον νομο καθώς έχω παραδώσει τα στοιχεία όλων στην Ασφάλεια και θα προχωρήσω Δικαστικά για όλη αυτή την απατη όσον αφορά μια παιχνιδοκονσολα τύπου Playstation 4...Τα ονόματα των χρηστών είναι alekos1988 κύριος πρωοθητης ...erikos1986 συνεργάτης του..spurakos1985 πωλητής της κονσόλας ps4 ο οποίος έβαλε μέσα σε όλη την συναλαγη την γυναίκα του που είναι εισαγγελέας από όσο ισχυρίζεται και έχει πατέρα αστυνομικό.. Ο τόπος που βρίσκονται ειναι Ηγουμενίτσα..και μέσα στην αγγελία αναφέρουν συναλαγη χέρι με χέρι στην ήπειρο αλλιώς συναλαγη με κατάθεση στη τράπεζα..

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και πια ειναι η απατη;

Και εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η απάτη. Μάλλον θα του πούλησαν χαλασμένη κονσόλα ή κάτι άλλο. alex_may, δεν μας εξηγείς αναλυτικά τι έγινε για να ξέρουμε και εμείς και να είμαστε ποιο υποψιασμένοι;

Δημοσ.

Παιδιά θα μου έστελναν την παιχνιδοκονσολα τύπου Sony PlayStation 4 σε 1 μερα μετά ο κύριος πωλητής μου έδωσε λάθος κωδικό δέματος ο οποίος είχε 10 αριθμούς και στο τέλος το Gr που δεν υπήρχε(γιατί στα ελτα τα δεματα όλα έχουν 2 γραματα 9 αριθμούς και στο τέλος το Gr) έπειτα μου είπε οτι έγινε λάθος τον ελτα και θα έρθει σε 1 εβδομάδα..τελικα το δέμα δεν ήρθε ποτέ τα λεφτά που έδωσα δεν μου επιστραφήκαν πίσω διότι όπως ισχυρίζεται ο πωλητής τα ελτα του είπαν ότι το δέμα παραδόθηκε και για αυτο ο κωδικός δέματος δεν φενεται πουθενά..επισις είχα ζητήσει να μου αποσταλεί το αποκομα των ελτα μέσω Fax και πάλι αρνιτικι συμπεριφορά είχε ο πωλητής δεν μου έστειλε ούτε αποκομα από τα ελτα ούτε τα λεφτά πίσω.ετσι έκανα την μυνηση εγώ ενημέρωσα τον πωλητή και θα πάμε δικαστικά..

Δημοσ.

Φίλε έχεις ανοίξει 3 θέματα αλλά δεν λες ποια είναι η απάτη!

Επίτηδες το κάνει για να βάζει το μυαλό μας να δουλέψει και να μας έχει σε εγρήγορση με τα πολλά θέματα να ψάχνουμε μην χάσουμε απάντηση.

• Like 4
Δημοσ.

Εκεί βιάστηκα στην καταθεση των χρημάτων..γιατι εγώ πάντα κάνω συναλαγες με αντικαταβολή μέσο ελτα..αλλα δεν πειράζει από όσο μιλισα με δικιγορο υπάρχει πιθανότητα να αποζημιωθώ έως και τα τριπλασια λεφτά συν τις ψυχικές οδεινες..

• Moderators
Δημοσ.

αυτο με την ψυχικη οδεινη σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν το καταλαβα ποτε.

Οκ να τρακαρεις περνας ενα σοκ. Τωρα να μην σου εστειλε ο αλλςο το δεμα δεν βλεπω κατι που να προκαλει αποζημιωση για ψυχικη οδεινη.

Δεν αναφερομαι σε σενα γενικα το εχω απορεια

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμα κι αν παραδόθηκε το δέμα φαίνεται στο tracking Number (δεν ξέρω για πόσο καιρό αλλά για κάποιες μέρες φαίνεται σίγουρα)

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά, κατάθεση μόνο σε άτομα που έχουν καλές κριτικές. Όταν ο άλλος είναι νέο μέλος χωρίς κριτικές προφανώς και δεν του κάνουμε κατάθεση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ποσά με τριψήφιο αριθμό.

Δημοσ.

αυτο με την ψυχικη οδεινη σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν το καταλαβα ποτε.

Οκ να τρακαρεις περνας ενα σοκ. Τωρα να μην σου εστειλε ο αλλςο το δεμα δεν βλεπω κατι που να προκαλει αποζημιωση για ψυχικη οδεινη.

Δεν αναφερομαι σε σενα γενικα το εχω απορεια

Δικηγόροι....:P

• Like 2
Δημοσ.

Εαν όντως εχεις πάει σε δικηγόρο, ετοίμασε τα χαρτιά και στείλτα στο αγοραστή.

Πες του οτι είναι τελευταία ευκαιρεία να σου επιστρέψει τα χρήματα, αλλιως θα τρέχετε σε δικαστήρια!

Εχεις διεύθυνση κατοικίας κτλ;

Δημοσ.

Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα στο tracking φαίνεται ότι το δέμα έχει παραδοθεί ακόμα και κάποιες μέρες μετά. Πες του να σου στείλει το σωστό tracking ή screenshot που να λέει ότι παραδόθηκε.

Πάντως αν είχε σκοπό να σε εξαπατήσει ακόμα και με αντικαταβολή να αγόραζες πάλι τα λεφτά θα σου έτρωγε, το πολύ πολύ να σου έστελνε ένα άδειο κουτί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...