Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι αλκοολ παει καλυτερα με ψησιμο κρεατος στο καρβουνα ελεο ημερας? Απο οσο ξερω μπυρα, αλλα για καλυτερη διαθεση τι αλλο θα μπορουσε? Κανα γλυκο κρασι η κανα τσιπουρο θα δουλευε εξισου

Δημοσ.

Κοκκινο ξηρο κρασι για τετοια κατασταση.

Τα γλυκα κρασια αφηστε τα για συνοδευτικο του γλυκου στο τελος :P

Δημοσ.

Γλυκό κόκκινο ελαφρύ κρασί θα έλεγα εγώ. Είχα δοκιμάσει πριν μερικές ημέρες στο σπίτι ενός φίλου μετά από σουβλάκια που φάγαμε και ήταν πολύ ωραίο, πρώτη φορά στην ζωή μου έλεγα οτι θέλω να πιω κι άλλο, καμιά σχέση με κάτι άλλα αλμυρά πικρά και απαίσια κρασιά που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Το συγκεκριμένο κρασί το είχαν αγοράσει από μαγαζί στην Καρδίτσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ είτε τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο) είτε ένα ελαφρύ ροζέ για να μπορώ να πιω αρκετά χωρίς να ζαλιστώ γρήγορα. 

Αλλά ο καθένας με ό,τι βολεύεται. 

Δημοσ.

Δέν χρειάζεται αλκοόλ φίλε μου.

Γενοκτονία/Κοπάδια στη σειρά/Σφαγέας. Μόνο κρέας.

(Τσίπουρο χωρίς ή ρετσίνα και είσαι κομπλέ)

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ είτε τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο) είτε ένα ελαφρύ ροζέ για να μπορώ να πιω αρκετά χωρίς να ζαλιστώ γρήγορα.

Αλλά ο καθένας με ό,τι βολεύεται. 

κατι δε κανεις καλα μαλλον  :X

Δημοσ.

Καλή επιλογή είναι και η βότκα, αλλά κοκτέηλ με τσίπουρο δεν κάνεις, η στόλι είναι ακριβότερη από την μεθανόλη του θείου, οπότε γιατί να τη σπαταλήσεις.

Γενικά εγώ στηρίζω μπυρίτσα, σκοτωμένα ζώα, ψημένες σάρκες και το ρέψιμο να ηχεί σαν απόκοσμος βρυχηθμός στην τσιμεντένια ζούγκλα.

Αν παίζει και κάνα κωλαράκι για σφαλιαρίτσα όπως κουβαλάει τις πατάτες, ακόμα καλύτερα. Και επανορθώνουμε στις 14.

• Like 14
Δημοσ.

Ουισκι μονο για ξηρο καρπι ειναι. Βοτκα και παλι δε ξερωαν κολλαει, οποτε παμε ρετσινα η τσιπουρο. Εκει επειδη εκει δε το κατεχω, υπαρχει καποια επωνυμη δοκιμασμενη επιλογη, ή τσιμπαω οτι βρω απο σουπερ-μαρκετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...