therock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τι αλκοολ παει καλυτερα με ψησιμο κρεατος στο καρβουνα ελεο ημερας? Απο οσο ξερω μπυρα, αλλα για καλυτερη διαθεση τι αλλο θα μπορουσε? Κανα γλυκο κρασι η κανα τσιπουρο θα δουλευε εξισου
StormGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Κοκκινο ξηρο κρασι για τετοια κατασταση. Τα γλυκα κρασια αφηστε τα για συνοδευτικο του γλυκου στο τελος
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπύρα, κοκκινόκρασο, ρακή/τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Γλυκό κόκκινο ελαφρύ κρασί θα έλεγα εγώ. Είχα δοκιμάσει πριν μερικές ημέρες στο σπίτι ενός φίλου μετά από σουβλάκια που φάγαμε και ήταν πολύ ωραίο, πρώτη φορά στην ζωή μου έλεγα οτι θέλω να πιω κι άλλο, καμιά σχέση με κάτι άλλα αλμυρά πικρά και απαίσια κρασιά που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Το συγκεκριμένο κρασί το είχαν αγοράσει από μαγαζί στην Καρδίτσα.
d_gkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ουισκι αλλιως ρετσινα δε πινω τπτ απ τα 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά προτιμώ είτε τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο) είτε ένα ελαφρύ ροζέ για να μπορώ να πιω αρκετά χωρίς να ζαλιστώ γρήγορα. Αλλά ο καθένας με ό,τι βολεύεται.
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δέν χρειάζεται αλκοόλ φίλε μου. Γενοκτονία/Κοπάδια στη σειρά/Σφαγέας. Μόνο κρέας. (Τσίπουρο χωρίς ή ρετσίνα και είσαι κομπλέ) 2
d_gkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά προτιμώ είτε τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο) είτε ένα ελαφρύ ροζέ για να μπορώ να πιω αρκετά χωρίς να ζαλιστώ γρήγορα. Αλλά ο καθένας με ό,τι βολεύεται. κατι δε κανεις καλα μαλλον
leonidas_fs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπύρα, κοκκινόκρασο, ρακή/τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο. τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο = Βοτκα!
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλή επιλογή είναι και η βότκα, αλλά κοκτέηλ με τσίπουρο δεν κάνεις, η στόλι είναι ακριβότερη από την μεθανόλη του θείου, οπότε γιατί να τη σπαταλήσεις. Γενικά εγώ στηρίζω μπυρίτσα, σκοτωμένα ζώα, ψημένες σάρκες και το ρέψιμο να ηχεί σαν απόκοσμος βρυχηθμός στην τσιμεντένια ζούγκλα. Αν παίζει και κάνα κωλαράκι για σφαλιαρίτσα όπως κουβαλάει τις πατάτες, ακόμα καλύτερα. Και επανορθώνουμε στις 14. 14
agrio.imeros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τσίπουρο άνευ και ρετσίνα γιατί πρέπει να σβήσουμε και τις τηγανιές ...
Pa0ki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Η μπύρα φουσκώνει ρε, καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο στομάχι που προορίζεται για ΚΡΈΑΣ 3
therock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ουισκι μονο για ξηρο καρπι ειναι. Βοτκα και παλι δε ξερωαν κολλαει, οποτε παμε ρετσινα η τσιπουρο. Εκει επειδη εκει δε το κατεχω, υπαρχει καποια επωνυμη δοκιμασμενη επιλογη, ή τσιμπαω οτι βρω απο σουπερ-μαρκετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα