leo066 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Socratis_g είπε αλλαξε η διαδικασία στο βραζιλιάνικο store και δεν αφήνει να μπει κάπου αγορασμένο κλειδί.... τσέκαρε κανείς άλλος? Τι κλειδί? Αγοράζουμε από το βραζιλιάνικο με gift card, την ώρα τις πληρωμής βάζουμε τον κωδικό της gift card
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, leo066 είπε Τι κλειδί? Αγοράζουμε από το βραζιλιάνικο με gift card, την ώρα τις πληρωμής βάζουμε τον κωδικό της gift card μεχρι χθες ήταν έτσι. Μπήκα σήμερα και έχουν αλλάξει το site, δεν σε αφήνει κάπου να περάσεις πλέον gift card.
red1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Socratis_g είπε μεχρι χθες ήταν έτσι. Μπήκα σήμερα και έχουν αλλάξει το site, δεν σε αφήνει κάπου να περάσεις πλέον gift card. windows 10 PC, αλλάζεις το region σε Brazil, ανοίγεις το MS store app των Windows (θα εχει γυρίσει και αυτό στα Βραζιλιάνικα), πατας πανω στο προφίλ σου πάνω-δεξιά της οθόνης, ανοίγει pop-up window, πατας πάνω στο redeem, βάζεις τον κωδικό σου. Aνοίγεις PC browser, πας στην Βραζιλιάνικη σελίδα του παιχνιδιού που σ'ενδιαφέρει και το αγοράζεις 3 1
Tigio13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Από κινητό που μπήκα και εγώ να δω πάντως όντως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ενώ μου δείχνει το υπόλοιπο που έχω από προηγούμενη gift card δεν μου δείχνει κάποιο πεδίο για να βάλω κάποια νέα. Οι επιλογές είναι paypal ή νέα χρεωστική - πιστωτική. 2
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Το είχα γράψει και εγώ πιο πάνω ότι άλλαξαν τα πράγματα τον Αύγουστο που το δοκίμασα...
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το είχα γράψει και εγώ πιο πάνω ότι άλλαξαν τα πράγματα τον Αύγουστο που το δοκίμασα... οχι ρε συ. μεχρι προχτές αγόραζα με τον παραδοσιακό τρόπο.
Tigio13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Το ίδιο και εγώ. Πριν καμιά βδομάδα πήρα gift card και αγόρασα metro exodus.
d_gkal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Με paypal δε μπορούμε να αγοράσουμε από κει;
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Με paypal δε μπορούμε να αγοράσουμε από κει; Ουτε paypal ουτε κάρτα revolut 1
leo066 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, red1 είπε windows 10 PC, αλλάζεις το region σε Brazil, ανοίγεις το MS store app των Windows (θα εχει γυρίσει και αυτό στα Βραζιλιάνικα), πατας πανω στο προφίλ σου πάνω-δεξιά της οθόνης, ανοίγει pop-up window, πατας πάνω στο redeem, βάζεις τον κωδικό σου. Aνοίγεις PC browser, πας στην Βραζιλιάνικη σελίδα του παιχνιδιού που σ'ενδιαφέρει και το αγοράζεις Η διαφορά πλέον είναι ότι σε πάει πάει στο Xbox.com για την αγορά ενώ πριν έμενε στο Microsoft.com 8 ώρες πριν, red1 είπε 8 ώρες πριν, red1 είπε Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από leo066
konstantin79 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 παιδιά υπάρχει λύση και πάλι. Η πρώτη που βρήκαν είναι να αλλάξεις region για να μπορέσεις να κάνεις redeem την gift cards (δεν ξέρω αν υπάρχουν περιορισμένες αλλαγές που μπορείς να κάνεις ανα κάποιο χρονικό διάστημα) Η πιο καλή και εύκολη είναι: 1) να πατήσεις buy as a gift. 2) Μετα βάζεις ενα τυχαιο mail 3)βάζεις ένα ονομα 4) στην πληρωμή πατάς edit στους τρόπους πληρωμής 5) και εκεί ως μαγικό σου βγάζει να εξαργυρώσεις gift card ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ εξαργυρώνεις οσες κάρτες έχεις ΧΩΡΙΣ να προχωρήσεις στην αγορά, γιατί τοτε θα το αγοράσεις όντως ως δώρο. Στη συνέχεια επιστρέφεις στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού που θελέις να παρεις και το αγοράζεις με balance! Να είναι καλά οι τύποι εδώ! https://xbox-store-checker.com/en/new-version-of-the-microsoft-store-impossible-to-add-a-gift-card/ 7
Socratis_g Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Φοβάμαι ότι αφού μας κλείδωσαν τον πρώτο τρόπο, είναι θέμα χρόνου να την φάμε και εδώ. Οποιος θέλει να κάνει κανένα preorder, ας το κάνει τώρα.
Tigio13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Εγώ είμαι στη φάση να πάρω 100 € gift cards και να τη βάλω με τον τρόπο που προτάθηκε παραπάνω για να ψωνίζω με το balance στο μέλλον.
d_gkal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 On 27/10/2021 at 00:35, konstantin79 said: παιδιά υπάρχει λύση και πάλι. Η πρώτη που βρήκαν είναι να αλλάξεις region για να μπορέσεις να κάνεις redeem την gift cards (δεν ξέρω αν υπάρχουν περιορισμένες αλλαγές που μπορείς να κάνεις ανα κάποιο χρονικό διάστημα) Η πιο καλή και εύκολη είναι: 1) να πατήσεις buy as a gift. 2) Μετα βάζεις ενα τυχαιο mail 3)βάζεις ένα ονομα 4) στην πληρωμή πατάς edit στους τρόπους πληρωμής 5) και εκεί ως μαγικό σου βγάζει να εξαργυρώσεις gift card ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ εξαργυρώνεις οσες κάρτες έχεις ΧΩΡΙΣ να προχωρήσεις στην αγορά, γιατί τοτε θα το αγοράσεις όντως ως δώρο. Στη συνέχεια επιστρέφεις στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού που θελέις να παρεις και το αγοράζεις με balance! Να είναι καλά οι τύποι εδώ! https://xbox-store-checker.com/en/new-version-of-the-microsoft-store-impossible-to-add-a-gift-card/ @vaggos88 Εδώ είσαι
vaggos88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Στις 26/10/2021 στις 2:36 ΜΜ, red1 είπε windows 10 PC, αλλάζεις το region σε Brazil, ανοίγεις το MS store app των Windows (θα εχει γυρίσει και αυτό στα Βραζιλιάνικα), πατας πανω στο προφίλ σου πάνω-δεξιά της οθόνης, ανοίγει pop-up window, πατας πάνω στο redeem, βάζεις τον κωδικό σου. Aνοίγεις PC browser, πας στην Βραζιλιάνικη σελίδα του παιχνιδιού που σ'ενδιαφέρει και το αγοράζεις Ευχαριστώ, Μόλις αγόρασα το Forza horizon 5 premium. κόστισε 60ε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα