sphinxgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε Ωραίο παιχνιδάκι με ~5,19€ από Βραζιλιάνικο store Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir Σημαντικό. Παίζει και Co Op και για αυτο το πήρα!!! Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από sphinxgr 1
SKRUTZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σημαντικό. Παίζει και Co Op και για αυτο το πήρα!!! μου αρέσεις....
SKRUTZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Όποιος δεν το έχει αγοράσει, νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα, έχω περάσει πάνω από 150 ώρες με αυτή την παιχνιδάρα. Στα ~8€ από Βραζιλιάνικο store Assassin's Creed Odyssey 2
Mr_Terror Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Το πηρα πριν ενα μηνα που το ειχε παλι σε προσφορα.7μιση ευρω μου βγηκε.Οποιος αγαπαει ac και αρχαια Ελλαδα το αγοραζει με τα χιλια. 2
The_Judas Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) είναι η standard έκδοση; είναι 4κ/60fps σε Xbox ; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από The_Judas
red1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 44 λεπτά πριν, The_Judas είπε είναι η standard έκδοση; είναι 4κ/60fps σε Xbox ; Απλή έκδοση και XONE Enhanced που σημαίνει 4Κ - το παιχνίδι τρέχει στα 30fps
infdi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 https://www.xbox.com/el-GR/games/tell-me-why#purchaseoptions 2
Arikado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Ρε παιδια ειδα πιο επανω την προσφορα που εβαλε ενας φιλος για το AC Odyssey που βγαινει περιπου στα 8Ε απο Βραζιλια, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο θα το αγορασω? Απλα μπαινω απο το Account μου με VPN βραζιλιας και το αγοραζω? δεν χρειαζεται να αλλαξω την κονσολα Region πχ κλπ?
leo066 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Arikado είπε Ρε παιδια ειδα πιο επανω την προσφορα που εβαλε ενας φιλος για το AC Odyssey που βγαινει περιπου στα 8Ε απο Βραζιλια, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο θα το αγορασω? Απλα μπαινω απο το Account μου με VPN βραζιλιας και το αγοραζω? δεν χρειαζεται να αλλαξω την κονσολα Region πχ κλπ? Ούτε vpn ούτε αλλαγή region, μπαίνεις στο βραζιλιάνικο store και το αγοράζεις με βραζιλιάνικη gift card 1
@Touristas@ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Τώρα που έκλεισαν τη συνδρομή μεσω ΕΑ υπάρχει κάποιος τρόπος για φθηνότερο ultimate? 12 ευρω σίγουρα δεν είναι πολλά γιαυτά που προσφέρει αλλα με 6-7 ευρω όπως παλιά θα το εβαζα να υπάρχει σε περίπτωση που θέλω να παίξω κάτι.
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, @Touristas@ είπε Τώρα που έκλεισαν τη συνδρομή μεσω ΕΑ υπάρχει κάποιος τρόπος για φθηνότερο ultimate? 12 ευρω σίγουρα δεν είναι πολλά γιαυτά που προσφέρει αλλα με 6-7 ευρω όπως παλιά θα το εβαζα να υπάρχει σε περίπτωση που θέλω να παίξω κάτι. ΕΑ με 6*17 για ένα έτος (8-9€ το μήνα). Αλλιώς ψάχνεις εβδομαδιαίες με 1€ περίπου και ελπίζεις να δουλέψουν. Γενικά το μόνο που αξίζει, είναι να λήγει η συνδρομή και να βάζεις 3 έτη gold και μετά ultimate. Οχι να προσθέτεις ultimate, σε ήδη υπάρχουσα ultimate. (όπως ήταν εξαρχής δηλαδή)
@Touristas@ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δηλαδή εάν βάλεις 3 έτη gold και μετά 1 μήνα ultimate μετατρέπονται και τα 3 ετη σε ultimate? Αυτό έχω την εντύπωση οτι ίσχυε μόνο για νέους συνδρομητές που βάζουν τη πρσφορά της mictosoft.
gdal73 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, @Touristas@ είπε Δηλαδή εάν βάλεις 3 έτη gold και μετά 1 μήνα ultimate μετατρέπονται και τα 3 ετη σε ultimate? Αυτό έχω την εντύπωση οτι ίσχυε μόνο για νέους συνδρομητές που βάζουν τη πρσφορά της mictosoft. Ισχύει κανονικά και σε παλλιούς μόνο που πληρώνεις 13€ αντί για 1. Το έκανα πριν απο ένα μήνα. Λιγο προσοχή στα στοιχεία του λογαριασμού σου. Αν έχεις ελληνικό και έχεις ορίσει αποδεκτό τρόπο πληρωμής για Ελλάδα δεν θα έχεις θέμα... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από gdal73 1
d_gkal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Forza Motorsport 7 ultimate edition σε αρκετά χαμηλή τιμή στο xbox store checker. Βραζιλία βγαίνει κάπου 13-14 ευρώ. Όποιος το θέλει για συλλογή το αγοράζει, καθώς θα κατέβει απ' το store σε 1-2 μήνες
Cyberdemon87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να αγοράσω ένα game από το Αμερικάνικο store (microsoft.com/en-us/); Αν ναι, πως ακριβώς; Ζητάει address κλπ, έβαλα μια fake αλλά δεν μπορεί να την κάνει validate λέει. (Το ποστάρω και στο άλλο thread για το xbox one)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα