Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πηρα πριν ενα μηνα που το ειχε παλι σε προσφορα.7μιση ευρω μου βγηκε.Οποιος αγαπαει ac και αρχαια Ελλαδα το αγοραζει με τα χιλια.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, The_Judas είπε

είναι η standard έκδοση;

είναι 4κ/60fps σε Xbox ;

Απλή έκδοση και XONE Enhanced που σημαίνει 4Κ - το παιχνίδι τρέχει στα 30fps 

Δημοσ.

Ρε παιδια ειδα πιο επανω την προσφορα που εβαλε ενας φιλος για το AC Odyssey που βγαινει περιπου στα 8Ε απο Βραζιλια, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο θα το αγορασω?

Απλα μπαινω απο το Account μου με VPN βραζιλιας και το αγοραζω? δεν χρειαζεται να αλλαξω την κονσολα Region πχ κλπ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arikado είπε

Ρε παιδια ειδα πιο επανω την προσφορα που εβαλε ενας φιλος για το AC Odyssey που βγαινει περιπου στα 8Ε απο Βραζιλια, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο θα το αγορασω?

Απλα μπαινω απο το Account μου με VPN βραζιλιας και το αγοραζω? δεν χρειαζεται να αλλαξω την κονσολα Region πχ κλπ?

Ούτε vpn ούτε αλλαγή region, μπαίνεις στο βραζιλιάνικο store και το αγοράζεις με βραζιλιάνικη gift card

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα που έκλεισαν τη συνδρομή  μεσω ΕΑ υπάρχει κάποιος τρόπος για φθηνότερο ultimate? 12 ευρω σίγουρα δεν είναι πολλά γιαυτά που προσφέρει αλλα με 6-7 ευρω όπως παλιά θα το εβαζα να υπάρχει σε περίπτωση που θέλω να παίξω κάτι.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, @Touristas@ είπε

Τώρα που έκλεισαν τη συνδρομή  μεσω ΕΑ υπάρχει κάποιος τρόπος για φθηνότερο ultimate? 12 ευρω σίγουρα δεν είναι πολλά γιαυτά που προσφέρει αλλα με 6-7 ευρω όπως παλιά θα το εβαζα να υπάρχει σε περίπτωση που θέλω να παίξω κάτι.

ΕΑ με 6*17 για ένα έτος (8-9€ το μήνα).

Αλλιώς ψάχνεις εβδομαδιαίες με 1€ περίπου και ελπίζεις να δουλέψουν. 

Γενικά το μόνο που αξίζει, είναι να λήγει η συνδρομή και να βάζεις 3 έτη gold και μετά ultimate. Οχι να προσθέτεις ultimate, σε ήδη υπάρχουσα ultimate. (όπως ήταν εξαρχής δηλαδή)

Δημοσ.

Δηλαδή εάν βάλεις 3 έτη gold και μετά 1 μήνα ultimate μετατρέπονται και τα 3 ετη σε ultimate? Αυτό έχω την εντύπωση οτι ίσχυε μόνο για νέους συνδρομητές που βάζουν τη πρσφορά της mictosoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

55 λεπτά πριν, @Touristas@ είπε

Δηλαδή εάν βάλεις 3 έτη gold και μετά 1 μήνα ultimate μετατρέπονται και τα 3 ετη σε ultimate? Αυτό έχω την εντύπωση οτι ίσχυε μόνο για νέους συνδρομητές που βάζουν τη πρσφορά της mictosoft.

Ισχύει κανονικά και σε παλλιούς μόνο που πληρώνεις 13€ αντί για 1. Το έκανα πριν απο ένα μήνα. Λιγο προσοχή στα στοιχεία του λογαριασμού σου. Αν έχεις ελληνικό και έχεις ορίσει αποδεκτό τρόπο πληρωμής για Ελλάδα δεν θα έχεις θέμα...

Επεξ/σία από gdal73
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Forza Motorsport 7 ultimate edition σε αρκετά χαμηλή τιμή στο xbox store checker. Βραζιλία βγαίνει κάπου 13-14 ευρώ. 

Όποιος το θέλει για συλλογή το αγοράζει, καθώς θα κατέβει απ' το store σε 1-2 μήνες 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Υπάρχει τρόπος να αγοράσω ένα game από το Αμερικάνικο store (microsoft.com/en-us/);

Αν ναι, πως ακριβώς;

Ζητάει address κλπ, έβαλα μια fake αλλά δεν μπορεί να την κάνει validate λέει.

(Το ποστάρω και στο άλλο thread για το xbox one)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...