Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά χθες πήρα μια gift card απο mtc (ήταν από τα λίγα που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι στιγμής), την έβαλα με τον τρόπο του δώρου που περιέγραψε το παιδί και όλα καλά. Το μόνο διαφορετικό με την mtc σε σχέση με το g2a που επίσης έχω ψωνίσει είναι πως ο κωδικός έρχεται μετά από 5-6 ώρες και όχι άμεσα. 

• Like 1
  • Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 hours ago, vaggos88 said:

Ευχαριστώ, Μόλις αγόρασα το Forza horizon 5 premium. κόστισε 60ε. 

Το πήρες τελικά! Ωραίος! 

Θα τα δινα αν δεν είχα gamepass

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Το πήρες τελικά! Ωραίος! 

Θα τα δινα αν δεν είχα gamepass

Να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμουν σοβαρά να βαλω 2 χρονακια gamepass με τον γνωστο τρόπο.

Δημοσ.
1 hour ago, vaggos88 said:

Να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμουν σοβαρά να βαλω 2 χρονακια gamepass με τον γνωστο τρόπο.

Χωρίς gp είσαι; Σοβαρά;;;; 

Παίζεις δε παίζεις online, πρέπει να το έχεις. Έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια που δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξέρω! Και φυσικά όλα "δωρεάν" λόγω συνδρομής! 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, vaggos88 είπε

βάλε το μέγιστο 3 χρόνια καλύτερα. εγω το μετάνιωσα που έβαλα δύο.

μετά βέβαια έβαλα επιπλέον μερικούς μήνες απο κάτι προσφορές, οι οποίες όμως πλέον δεν υπάρχουν.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

βάλε το μέγιστο 3 χρόνια καλύτερα. εγω το μετάνιωσα που έβαλα δύο.

μετά βέβαια έβαλα επιπλέον μερικούς μήνες απο κάτι προσφορές, οι οποίες όμως πλέον δεν υπάρχουν.

Θα το κανω μόλις δω οτι βαριέμαι το Forza 5. :P

Δημοσ.
Στις 2/11/2021 στις 4:18 ΜΜ, vaggos88 είπε

Θα το κανω μόλις δω οτι βαριέμαι το Forza 5. :P

Αν δεν κάνω λάθος θα έρθει στο gamepass το Forza 5 , οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζες όντως το gamepass αντί για την αγορά  του παιχνιδιού μόνο?

Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Αν δεν κάνω λάθος θα έρθει στο gamepass το Forza 5 , οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζες όντως το gamepass αντί για την αγορά  του παιχνιδιού μόνο?

Πήρε την premium/ultimate

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VaggD είπε

Guys έχετε εμπειρία απο eneba, ειναι καλό deal ή να περιμένω  ? Δεν το διατάζομε...
https://www.eneba.com/xbox-assassins-creed-valhalla-xbox-one-xbox-live-key-global-1

Μια χαρά site είναι, αξιόπιστο. Έχω κάνει αρκετές αγορές από αυτό. Βουρρρρ

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nek4d είπε

Δεν βλεπω στοκ σε xbox Τουρκικες gift cards, σε 5 μαγαζια που εψαξα...

Τις εξαφανισαν απο παντου?!

Πότε έβρισκες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leo066 είπε

Πότε έβρισκες;

Ειχα αγορασει 3 κατοσταρες τελευταια φορα ακριβως πριν 2 χρονια, οπως βλεπω στο αρχειο μου, Φλεβαρης 2020. Τωρα τελειωσε το υπολοιπο τους και ψαχνω.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Ειχα αγορασει 3 κατοσταρες τελευταια φορα ακριβως πριν 2 χρονια, οπως βλεπω στο αρχειο μου, Φλεβαρης 2020. Τωρα τελειωσε το υπολοιπο τους και ψαχνω.

Από που. Από τέλος του 19 που έψαχνα δεν έβρισκα πουθενά. Έγινα Βραζιλιάνος μετά και δεν ασχολήθηκα ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, leo066 είπε

Από που. Από τέλος του 19 που έψαχνα δεν έβρισκα πουθενά. Έγινα Βραζιλιάνος μετά και δεν ασχολήθηκα ξανά.

Σε ενα απο τα κλασσικα ηταν, η seagm, η mtcgame.
Αργεντινος ημουν πριν τον Τουρκικο και Βραζιλιανος ημουν και ειμαι σε αλλον λογαριασμο, που εχω καιρο να ψωνισω.

Αλλα η Τουρκια συμφερει πλεον, πχ τωρα που θελω να παρω το AO Tennis 2, ειναι 7,83€ Βραζιλια και ~2€ Τουρκια.

edit:
Μου ειπαν οτι οι Αργεντινικες καταργηθηκαν εντελως απο την Microsoft...
Με βλεπω για ταξιδακι αναψυχης για πρωτη φορα στην Τουρκια :P

Επεξ/σία από nek4d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...