Cowboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι όντως, είναι τόσο μούφα τα γραφικά που δεν ξεχωρίζω ποιος είναι ο Τρέβορ μέσα στην πανδαισία των τετραγωνικών πίξελ! Nice point... ε αφου τον ξεχωριζεις... εχει καλα γραφικα. Και 400 ευρω για να παιξω το GTA V 45 μερες νωριτερα σιγουρα αξιζει οπως και να'χει. Nice point... Σε σχεση με το 2560x1440 60FPS (και 4K σιγα-σιγα) με Max γραφικα/φιλτρα και αρκετο AntiAliasing που εχω συνηθησει να παιζω, τα 1080p με πετσοκομενα γραφικα και 25-30fps του PS4 ειναι βλαβερα για τα ματια μου. Δοκιμασα να παιξω το Dying Light σε PS4, δεν αντεξα πανω απο 20λεπτο. Με βαση το δικο σου μετρο συγκρισης ειναι αλλιως τα πραγματα απ' οτι φαινεται, για εσενα. Με το δικο μου μετρο συγκρισης τα γραφικα/επιδοσεις του PS4 ειναι μαπα. Εξαλλου αν "βιαζομουν" θα το ειχα παιξει στο PS3 πριν σχεδον 2 χρονια.... αλλα ποιος ο λογος?! Αν ηταν ετσι θα αρχιζα να κατεβαζω και CAM/TS αντι για BlueRay. 8
Chocobo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φταίω εγώ να το κατεβάσω απο torrent μετά.Λυπάμαι rockstar αλλά θα πάρεις τα @@ μου.Δεν θα δώσω 60 ευρώ για παιχνίδι του 13 που με γ****** στην αναμονή.Ένα 30 max θα το έδινα.
michael92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πλάκα είχε σε εποχές πριν το PS4, όπου το port στο PS3 ήταν το πιο δύσκολο απο τεχνικής απόψεως, αλλά πάντε έβγαινε σχεδόν μαζί με το Xbox 360 (την πιο εύκολη πλατφόρμα), και το PC τρίτο και καταϊδρωμένο. Όλοι αυτοι της master race που περηφανέυονται ότι "βγάζουν τα έξοδα του hardware απο την πειρατεία" δεν καταλαβαίνουν πόσο έχει πέσει το ενδιαφέρον των εταιριών για το PC. Δυστυχώς το PC είναι καταδικασμένο. Το καταδικάσανε, επειδή ο μόνος τρόπος να παίξεις αξιοπρεπώς είναι να τα σκας χοντρά στο hardware και να κόβεις απο το software. Κάτι που όμως δεν είναι βιώσιμο, γιατί οι εταιριες software πάνε στα λεφτά (κονσόλες). Τέλος πάντων, να 'ναι καλά τα delayed ports και το shovelware με το κιλο στα Steam sales. ΥΓ: Δεν λέω ότι έχουν το παιχνίδι και δεν το βγάζουν. Απλά κάνουν έτσι την κατανομή του ανθρωπίνου δυναμικού ώστε να βγεί το port στο PC πολυ μετά της κονσόλες. Check your facts again http://www.gamespot.com/forums/system-wars-314159282/pc-gaming-is-crushing-consoles-31429983/ http://kotaku.com/there-are-over-125-million-steam-accounts-1687820875 2
lefrouki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Γι΄ αυτό σας λέω ρε σεις! Πάρτε ένα PS4 , τσιμπάτε και το παιχνίδι με 30-35 ευρώ από αγγελία και είστε κομπλέ!! Μέχρι να το δείτε στο PC θα ..... Εσυ καλα τ λες αλλα δεν νομιζω να διαθετουν ολοι εδω στο Insomnia 400€ να πανε να τα δωσουν μονο κ μονο για ενα παιχνιδη. anyway εγω παιδια εχω ξενερωσει ασχημα τοσο καιρο που το περημενα και τωρα με το αρθρο του insomnia το ξαναθυμηθικα. πως περναει ο καιρος... :P .
telas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μας εχετε σπάσει τα νευρα με το gta v εκει στην Rockstar, πηρα και gtx 970 προχθες και ημουν ορεξατος αλλα τωρα ξενερωσα. Θα παίξω farcry 4 να περάσει ο καιρος πιο γρήγορα.
Izzy Stradlin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω ημουν της αποψης PC και ξερο ψωμι σε ολα! Μετα ομως αν θες να παιξεις ολα τα παιχνιδια που βγαινουν-σε ενδιαφερουν θα πρεπει να σκασεις πανω απο ενα σκασμο λεφτα για καθε αναβαθμιση του PC για να παιξεις ενα παιχνιδι! Μετα απο ενα μηνα θα κυκλοφορησει ενα αλλο παιχνιδι που δεν θα κανει η καρτα γραφικων των 2GB με τις 8GB RAM και θα θελει το κατι παραπανω! Και σκεφτεσαι να κανεις ενα τουμπανο PC με 128GB RAM, 4 καρτες γραφικων με 6GB η καθε μια και SSD σκληρο για να παει μπαλα και καταλαβαινεις οτι εχεις δωσει τοσα πολλα λεφτα που σκεφτεσαι! "Θα ειχα παρει μια κονσολα με 15 παιχνιδια και συνδρομες και πιθανοτατα να ειχα παρει και την νεα κονσολα της Χ εταιριας". Και δεν λεω το PC το λατρευω αλλα απο τοτε που πηρα κονσολα ολα ειναι πιο απλα και πιο ευκολα! Οσο για τα γραφικα το XBOX ONE και το PS4 εχουν 1080 και πολυ καλες καρτες γραφικων και δεν με νοιαζει το 4Κ στις αλλες κονσολες που θα βγουν θα το εχουν!
music_lover Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αντε καλα,το κανει για να δωσει στην pc master race την καλυτερη δυνατη εμπειρια,αλλωστε παντα η roskstar τιμουσε το pc gaming,για αυτο και δεν κυκλοφορησε ποτε σε pc την δευτερη καλυτερη παιχνιδαρα της,την σειρα red dead. 1
TheELF Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω ημουν της αποψης PC και ξερο ψωμι σε ολα! Μετα ομως αν θες να παιξεις ολα τα παιχνιδια που βγαινουν-σε ενδιαφερουν θα πρεπει να σκασεις πανω απο ενα σκασμο λεφτα για καθε αναβαθμιση του PC για να παιξεις ενα παιχνιδι! Όχι δεν χρειάζεται,μόνο αν θες να τα έχεις όλα ultra στέκουν αυτά που λες. Στον Η/Υ όμως μπορείς να παίξεις και σε ultra...LOW! στήνεις πολύ φτηνό μηχάνημα και παίζεις ότι θες για πολλά χρόνια,ανάλογα τα γούστα σου και της απαιτήσεις σου φτιάχνεις και τον αντίστοιχο Η/Υ. 6
Dass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εγω που έζησα και στο κάποτε και εκείνο κατάντια ηταν φίλτατε . Κάποιοι κάποτε αγωνιούσαν να τους πάρει η γκόμενα τηλέφωνο να βγούν για κανένα μπαλαμούτι.Τώρα παθαίνουν κατάθλιψη που θα αργήσει 20 μέρες ένα videogame. Κατάντια;
HALF EVIL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εγω που έζησα και στο κάποτε και εκείνο κατάντια ηταν φίλτατε . Άστο καλύτερα σύντροφε , φαίνεται είμαι δυσνόητος.
barman_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 νταξει..παμε παλι για τα 2 χρονια καθυστερηση οπως και με τα προηγουμενα.απαραδεκτοι
DIL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 λιγο ακομα μπορουν ??? θελω να κανω αναβαθμιση στο μπλιμπλικι
kurkosdr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Check your facts again http://www.gamespot.com/forums/system-wars-314159282/pc-gaming-is-crushing-consoles-31429983/ http://kotaku.com/there-are-over-125-million-steam-accounts-1687820875 Μην πανηγυρίζεις, μετράνε και τα free-to-play και τα MOBAs μέσα. Λογικο, αν βάλεις τις πωλήσεις World Of Warcraft και League of Legends μέσα, το νούμερο εκτινάσεται. Για το gaming όπως το αγαπάμε, δηλαδή με τίτλους αξίας οι οποίοι δεν είναι κοροϊδίες τύπου free-to-play και δεν αποτελούν οχτάωρη επαναλαμβανόμενη απασχόληση για να περνάνε την ώρα τους τα πιτσιρίκια που θα κάνουν ότιδήποτε τους αποσπά απο το διάβασμα (Wow, LoL), δηλαδή τον τύπο του παιχνιδιού που αντιπροσωπεύει το GTA V, τότε το PC gaming δεν έχει λεφτά για τις εταιρίες. Και πάνε αλλού (κονσόλες). ΥΓ: Μήπως πρέπει να δίνουν το δισκάκι δωρεάν, και με το που ανοιγείς να θέλει account, in-app-purchase ενός one-time fee, και να απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet, όπως τα free-to-play να τελειώνει η πειρατεία;
isidwros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Είναι off topic το ξέρω, αλλά επειδή ειπώθηκαν κάποια πράγματα PS4 vs PC Περιμένω το GTA V πόσο καιρό ρε παιδιά, έχω το Macbook Pro 15 late 2013 με i7, 8GB, και την Iris Pro Θα τρέχει φαντάζομαι ε; Όχι και στα καλυτερα γραφικά αλλά θα είναι οκ;; Αξίζει να πάρω PS4; - αυτό που δεν αντέχω στο ps4 είναι που δεν εχει ποντίκι.. το έχω δοκιμάσει το χειριστήριο αρκετά και δεν μου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σπαστικό σε τέτοια παιχνίδια..
TheELF Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 και με το που ανοιγείς να θέλει account, in-app-purchase ενός one-time fee, και να απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet, όπως τα free-to-play να τελειώνει η πειρατεία; Όπως πήγαν να κάνουν με το buena vista rockstar social club; Βρε πάλι καλά να λέμε που θα το βγάλουν καν. Περιμένω το GTA V πόσο καιρό ρε παιδιά, έχω το Macbook Pro 15 late 2013 με i7, 8GB, και την Iris Pro Θα τρέχει φαντάζομαι ε; Όχι και στα καλυτερα γραφικά αλλά θα είναι οκ;; Στάνταρ,με σχετικά χαμηλά γραφικά ίσως αλλά άνετα,γενικά δεν φαίνεται και να είναι από τους τίτλους που θέλουν τρομερά γραφικά οπότε ίσως να το παίζει και με αρκετά καλά γραφικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα