Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δουλειά σου είναι μια χαρά και καμία σημασία δεν έχουν τα σχόλια άγνωστων ανθρώπων που έχουν ξεκάθαρα κακή πρόθεση.

Επίσης (επειδή στον ίδιο κλάδο είμαι και ξέρω πως μπορεί να σε χαλάσουν κάποια πράγματα) όλοι οι επαγγελματίες του χώρου ξέρουν ότι στο animation πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Όσο το δουλεύεις τόσο καλύτερος γίνεσαι, αλλά δεν γεννιέται κανείς Glen Keane. Επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επαγγελματίας να έκανε τέτοιο σχόλιο, οπότε μην το σκέφτεσαι καν :)

• Like 4
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ είχα ανεβάσει περσι ενα άρθρο στο blog Μου με τίτλο "προτιμάτε ελληνικές εταιρείες Hosting"

Ένας τύπος άρχιζε και με έβριζε ότι είμαι ψευτοπατριώτης και το blog Μου το έχω στο google κλπ κλπ

Του εξήγησα ότι είναι blog και είναι ελεύθερο. Αν θέλω να πληρώσω για site (¨οπως έχω κανει στο παρελθον) θα πάω σε ελληνική εταιρεία (πάντα το έκανα αυτό)

Κάτι τέτοιοι έμπαιναν και στο δικό μου blog το οποίο το είχα ανοίξει αρχικά για το ΤΕΙ μου και αργότερα έγραφα ειδήσεις σχετικές με ενεργειακά. Κάτι τυπάκια τότε άφηναν σχόλια και έλεγαν οτι δεν ξέρω να γράφω επειδή έκανα κείμενα copy/paste και οτι τέλειωσα την σχολή πληρώνοντας καθηγητές, άλλωτε έλεγαν οτι αν θέλουν μας κλείνουν το blog με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ναι θα κλείσουν και όλο το blogspot της google πατώντας το enter......

• Like 1
Δημοσ.

Παντού υπάρχει αυτό με τα βρισίδια. Γενικότερα επειδή είμαι ενεργό μέλος σε ειδησεογραφικά ,αθλητικα sites και διαβάζω πολλές φορές σχόλια υπάρχει μια χολή από πολλούς που με το παραμικρό βρίζουν μάνες , θείες , αδερφές

Στο θέμα μας. Δεν έχω ιδέα από animation αλλά μου αρέσουν τα videos σου. Αν ήμουν επαγγελματίας θα σου έλεγα τι να προσέξεις με κομψό όμως τρόπο. Μπορεί να χρειάζεται καλύτερους codecs , γρηγορότερα frames . Δεν ξέρω όμως τι γιατί δεν έχω ιδέα. Υπάρχει όμως και η ζήλεια στην μέση. Μπορεί αυτοί που σου έγραψαν να μην μπορούν.

Εγώ είχα ανεβάσει περσι ενα άρθρο στο blog Μου με τίτλο "προτιμάτε ελληνικές εταιρείες Hosting"

Ένας τύπος άρχιζε και με έβριζε ότι είμαι ψευτοπατριώτης και το blog Μου το έχω στο google κλπ κλπ

Του εξήγησα ότι είναι blog και είναι ελεύθερο. Αν θέλω να πληρώσω για site (¨οπως έχω κανει στο παρελθον) θα πάω σε ελληνική εταιρεία (πάντα το έκανα αυτό)

Τεσπα...

Εγώ πάντως θα σου κάνω ένα αφιέρωμα γιατί μου άρεσε το κανάλι σου

ΜΑΝΩΛΗΣ1 Σ'ευχαριστω πολυ γιαυτο που εγραψες στο site σου. Να εισαι καλα και σου ευχομαι οτι καλυτερο.

Η δουλειά σου είναι μια χαρά και καμία σημασία δεν έχουν τα σχόλια άγνωστων ανθρώπων που έχουν ξεκάθαρα κακή πρόθεση.

Επίσης (επειδή στον ίδιο κλάδο είμαι και ξέρω πως μπορεί να σε χαλάσουν κάποια πράγματα) όλοι οι επαγγελματίες του χώρου ξέρουν ότι στο animation πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Όσο το δουλεύεις τόσο καλύτερος γίνεσαι, αλλά δεν γεννιέται κανείς Glen Keane. Επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επαγγελματίας να έκανε τέτοιο σχόλιο, οπότε μην το σκέφτεσαι καν :)

Σ'ευχαριστω φιλε.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη. Η αληθεια ειναι οτι ειχα στεναχωρηθει παρα πολυ με το γεγονος. Δεν περιμενα καν να συμβει κατι τετοιο. Βλεπω και εγω βρισιδια και αρνητικα σχολια στο youtube αλλα πουθενα δεν πηγαν καποιοι να ζητησουν να κατεβει το βιντεο και ο λογος επειδη δε τους αρεσε και τους εθιγε τη δουλεια τους. Εχουν μεινει οι συνομιλιες στο gmail μου παροτι εχουν σβηστει απο το βιντεο. Το ειπα και πιο πριν περιμενω και αρνητικα σχολια αλλα οχι κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ανεβάσει στο youtube, πάνω απο 200 videos (τραγούδια όλα), έχω 1500 subscribers και περί το 1 εκατομύριο συνολικά views σε όλα μου τα βίντεο. Αρνητικού τύπου comments ελάχιστα. Αλλά και τα ελάχιστα που υπήρξαν τα διέγραψα άμεσα, διότι αν τα αφήσεις θα απαντήσει κάποιος άλλος και θα αρχίσει το γνωστό γαιτανάκι. Ως εκ τούτου δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα ούτε στο προφίλ μου ούτε και στα βίντεο που ανέβασα.

Κατ'εμέ είναι κύρια ευθύνη του uploader το να κρατήσει κόσμιο το διάλογο στα βιντεό του , εκτός αν μιλάμε για χιλιάδες comments/day που δεν προλαβαίνει να τα ελέγχει. Αλλά κι εκεί πάλι υπάρχει η επιλογή disable comments, αν η κατάσταση ξεφεύγει.

Αλλά ξέρετε γιατί θα δείτε σπάνια να διαγράφονται αρνητικά σχόλια και ακόμα πιο σπάνια disabled comments; Διότι οι τσακωμοί, το κόμπλεξ και τα βρισίδια φέρνουν clicks στο video, οτι video κι αν είναι αυτό. Και συνήθως τα clicks ειναι που αναζητούν οι περισσότεροι uploaders/broadcasters μέσα στο youtube, κι όχι το σωστό mood στα σχόλια. Αυτοί ειναι και οι κύριοι υπεύθυνοι.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ανεβάσει στο youtube, πάνω απο 200 videos (τραγούδια όλα), έχω 1500 subscribers και περί το 1 εκατομύριο συνολικά views σε όλα μου τα βίντεο. Αρνητικού τύπου comments ελάχιστα. Αλλά και τα ελάχιστα που υπήρξαν τα διέγραψα άμεσα, διότι αν τα αφήσεις θα απαντήσει κάποιος άλλος και θα αρχίσει το γνωστό γαιτανάκι. Ως εκ τούτου δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα ούτε στο προφίλ μου ούτε και στα βίντεο που ανέβασα.

Κατ'εμέ είναι κύρια ευθύνη του uploader το να κρατήσει κόσμιο το διάλογο στα βιντεό του , εκτός αν μιλάμε για χιλιάδες comments/day που δεν προλαβαίνει να τα ελέγχει. Αλλά κι εκεί πάλι υπάρχει η επιλογή disable comments, αν η κατάσταση ξεφεύγει.

Αλλά ξέρετε γιατί θα δείτε σπάνια να διαγράφονται αρνητικά σχόλια και ακόμα πιο σπάνια disabled comments; Διότι οι τσακωμοί, το κόμπλεξ και τα βρισίδια φέρνουν clicks στο video, οτι video κι αν είναι αυτό. Και συνήθως τα clicks ειναι που αναζητούν οι περισσότεροι uploaders/broadcasters μέσα στο youtube, κι όχι το σωστό mood στα σχόλια. Αυτοί ειναι και οι κύριοι υπεύθυνοι.

Εγω φιλε οπως εγραψα τα διεγραψα αν και κακως επρεπε να τα αφησω για να δειτε ολοι τι παραλογα πραγματα μου εγραφαν. Και αυτο το θεμα το ανοιξα για να ζητησω τη δικη σας αποψη και φυσικα οπως εγραψα και στην αρχη οχι να προωθησω το βιντεο μου εδω. Μιλαμε για ενα βιντεο περσινο ουτως η αλλως το οποιο πληρωσα και να το διαφημισω στο youtube και οχι να το βαλω σε διαφορα forums. Γιαυτο και στην αρχη επισημανα οτι δεν παρουσιαζω το λινκ για να μη νομιζει κανεις οτι διαφημιζομαι κιολας και το δωσα παρακατω επειδη ζητηθηκε. Το θεμα δεν ειναι μονο να διαγραψεις τα σχολια. Αν ο αλλος θελει να σου κανει κακο θα σου στειλει και μηνυμα. Γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση δε μιλαμε απλα για αρνητικα σχολια μιλαμε για τραμπουκισμο.

Δημοσ.

και δεν τους ειπες στεγνα να παν να γαμηθουν; σε κατι τετοια ειμαστε η χειροτερη κωλοφαρα του πλανητη. ζηλεια και φθονος παντου. 

εβακι ντροπη :P

Παντως η αληθεια ειναι οτι στο youtube ειναι πολυ καφροι και σε ασχετα βιντεο θα βρεθουν οι μαλακες που θα αρχισουν να τσακώνονται 

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα μπλοκάρει τα σχόλια σε ένα βίντεο με 1000000 views, μερικοί πολύ λίγοι μου έστελναν και με έκραζαν μέσα στο κανάλι μου. Στο βίντεο όντως είχα κάνει παπαριά αλλά δεν το έσβηνα γιατί θα έχανα μεγάλο αριθμό views.

Δημοσ.

Πως έχετε τόσα views ρε παιδιά; Μπράβο!

(Δεν έχω ανεβάσει ποτέ αλλά τα νούμερα που διαβάζω μου φαίνονται πολύ μεγάλα! Λογικά θα δίνουν και κάποιο εισόδημα ε; )

Δημοσ.

Αρνητικού τύπου comments ελάχιστα. Αλλά και τα ελάχιστα που υπήρξαν τα διέγραψα άμεσα, διότι αν τα αφήσεις θα απαντήσει κάποιος άλλος και θα αρχίσει το γνωστό γαιτανάκι. Ως εκ τούτου δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα ούτε στο προφίλ μου ούτε και στα βίντεο που ανέβασα.

Πονηρά σκεφτόμενος θα ρωτήσω,

τα παραπάνω σχόλια,έστω και λόγω καυγάδων,δε θα ωφελήσουν τα views;

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Ουσιαστικά πρέπει ο ίδιος να κάνεις τον moderator των βιντεό σου.

Δημοσ.

Πως έχετε τόσα views ρε παιδιά; Μπράβο!

(Δεν έχω ανεβάσει ποτέ αλλά τα νούμερα που διαβάζω μου φαίνονται πολύ μεγάλα! Λογικά θα δίνουν και κάποιο εισόδημα ε; )

Δεν είναι δύσκολο, εξαρτάται με τι θα ασχοληθείς όμως, αν θες να φτιάξεις κάτι εντελώς δικό σου όπως στα βιντεο του ts και να μαζέψεις έστω εκατοντάδες χιλιάδες views είναι δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

μπραβο σου φιλε και για το αποτελεσμα και για την προσπαθεια, θα σου ελεγα να κλεισεις τα σχολια αλλα ετσι δε θα γραφονται και τα θετικα.

• Like 1
Δημοσ.

μπραβο σου φιλε και για το αποτελεσμα και για την προσπαθεια, θα σου ελεγα να κλεισεις τα σχολια αλλα ετσι δε θα γραφονται και τα θετικα.

Σ'ευχαριστω φιλε μου. Ναι το σκεφτηκα και εγω αλλα για τον ιδιο λογο που εγραψες δεν το χω κανει ακομα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...