Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρεπε να λειτουργήσουν 2 κανάλια μονο...ΝΕΤ και ΕΤ3 και το HD που ήταν για συγκεκριμένο υλικο (παιχνιδια Champions League,Euroleague και διεθνείς διοργανώσεις)

Η ΕΡΤ ήταν κερδοφόρα τα τελευταία 4 χρόνια λειτουργίας της..οσο για σας που λέτε για την ΔΕΗ. Πλάκα κανουμε ρε παιδιά..τα 3-4 ευρώ το δίμηνο ειναι το πρόβλημα σας? Τα άλλα πάγια που βγαίνουν 20-50 ευρώ ανάλογα το σπίτι και τον δήμο δεν σας πείραξαν. Ο ένας φραπές το δίμηνο σας μάρανε...έλεος. Ότι υπήρχαν και πολλά βύσμα και αργόμισθοι μέσα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει ΕΡΤ..αλλά οτι πρέπει να διορθωθεί και να δουλεύει καλύτερα. Πονάει χέρι κόβει χέρι είστε εσείς?

Ναι τα 3-4 ευρώ είναι πολύ για κάτι που δεν το χρησιμοποιείς. Ας λειτουργεί μόνο το κανάλι της βουλής.

• Like 2
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

επιστροφή της μόνης δημοκρατικής και αντικειμενικής φωνής σε μία εποχή που μας πνίγουν οι ολιγάρχες τύπου μπόμπολα

Ελπίζω να ξαναζήσουμε τις χρυσές εποχές της δημόσιας τηλεόρασης και στην επαναλειτουργία και των άλλων κρατικών σταθμών, ερτ3, ραδιοφωνία κτλ

Επειδή υπάρχει μεγάλη προπαγάνδα εκεί έξω, την αναβάθμιση του προγράμματος ( επαναπροσλήψεις δημοσιογράφων) δεν θα τις πληρώσει ο λαός καθώς δεν πληρώνονται μέσο του κρατικού προυπολογισμού απλός ίσως θα υπάρξει μία μικρούλα αυξησούλα μόνο για όσους έχουν παροχή ρεύματος

Μικρό αντίτιμο μπροστά στην ανάσα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας απο την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

δημοκρατικη και αντικειμενικη φωνη  η κρατικη τηλεοραση?ανασα δημοκρατιας και αξιοπρεπειας?που δεν θα ακουγες κατι κακο για την κυβερνηση γιατι η καθε κυβερνηση ειχε βαλει τους δικους τους?οπως και εγινε και με νεριτ...

χρυσες εποχες?ναι δεν υπαρχει συζητηση που να μην αναπολουν για κατι που ειδαν/ακουσαν στην ερτ.χρυσες εποχες υπηρχαν για τους υπαλληλους που ακομη και εκπομπες με σχεδον μηδενικη ακροαματικοτητα  πληρωνοντουσαν...ή κατι ποταμια και τον σ.παπαδοπουλο που παιρναν μερικα μυρια για εκπομπες...

να βρουν καπου δουλεια εστω και σαν σχολικοι φυλακες,καθαριστριες/ες  ή καπου που χρειαζονται αλλα οχι αλλα καναλια σε πτωχευμενη χωρα 10μυριων κατοικων με καμμια 100αρια καναλια απο ακρη σε ακρη :P

αμα εχουν εσοδα να μην ζητανε απο λογαριασμους δεη λεφτα.-

να δω τωρα ποσα χιλιαρικα θα σκασουν για να αντικαταστησουν πομπους και αναμεταδοτες...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω για σας αλλά εμένα μου άρεσε η ΕΡΤ, δε μου άρεσε όταν έκλεισε, και ακόμη χειρότερα, δε μου άρεσε ο τρόπος που έκλεισε.
Αν δε κάνω λάθος, είχε και πρόγραμμα που εκπεμποταν στο εξωτερικό (για να βλέπουν οι ομογενείς-από αμερική μέχρι αυστραλία).

Θέλω να ξανανοιξει, και να  δημιουργηθούν 2-3 "καλά" κανάλια, το καθένα με το περιεχόμενο του. Και ας πληρώνω ανταποδοτικό τέλος, αν και ίσως θα ήταν πιο σωστό να γίνει προαιρετικό, και να είναι κλειδωμένα τα κανάλια για αυτούς που δε θέλουν να πληρώσουν(δε ξέρω πρακτικά πως μπορεί να γίνει αυτό και αν μπορεί να γίνει χωρίς έξτρα εξοπλισμό πέρα από τους αποκωδικοποιητές που ήδη υπάρχουν), έτσι όλοι θα είναι χαρούμενοι, αυτοί που θέλουν πληρώνουν και βλέπουν, αυτοί που δε θέλουν δε πληρώνουν και δε βλέπουν.

Υ.Γ. αυτό που γινόταν με τις προσλήψεις και τους μισθούς και τα σχετικά είναι άλλη υπόθεση, την οποία δε σχολιάζω,στο κάτω κάτω όλοι ξέραμε-μάθαμε το τι γινόταν και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν ίδια περιστατικά.

Επεξ/σία από Kostas93
Δημοσ.

Ο κόσμος θέλει μόνο ΕΡΤ,αξιοπρέπεια και νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ.Απορώ γιατί δεν πανηγυρίζουμε όλοι στους δρόμους....

Δε καταλαβαίνω το ειρωνικό υφάκι .... 

Ο κόσμος δεν θέλει λεφτά ή δουλειές, θέλει αξιοπρέπεια

• Like 2
Δημοσ.

Ναι τα 3-4 ευρώ είναι πολύ για κάτι που δεν το χρησιμοποιείς. Ας λειτουργεί μόνο το κανάλι της βουλής.

Σιγά μην ρωτάει το κράτος τι χρησιμοποιεί ο καθένας για να τον φορολογεί ανάλογα...με το σκεπτικό σου και γω δεν πρόκειται να παίξω ποτέ τένις...γιατί να πληρώνω από του φόρους μου για να γίνονται γήπεδα τένις και ομοσπονδία τέννις.

Σε όλη την ευρώπη ολες οι χώρες έχουν κρατικό ραδιοτηλεπτικό φορέα που τον πληρώνεις αναγκαστικά...στην Ελλάδα το τέλος για αυτό τον φορέα είναι με διαφορά το μικρότερο σε ολη την ευρωζώνη!!!

Δημοσ.

Ακριβως, αυτο ειπε και ο Γιανης..

Λιτο βιο χωρις λεφτα/δουλεια αλλα με αξιοπρεπεια.

Ναι? .... είναι σα να το ήξερα, έιδες σύμπτωση ?

γιατί τι πιό αξιοπρεπές από το να είσαι άνεργος χωρίς λεφτά.

Σε όλη την ευρώπη ολες οι χώρες έχουν κρατικό ραδιοτηλεπτικό φορέα που τον πληρώνεις αναγκαστικά...στην Ελλάδα το τέλος για αυτό τον φορέα είναι με διαφορά το μικρότερο σε ολη την ευρωζώνη!!!

Πέστα ρε backpacker, γιατί οι άλλοι κάνουν σαν να είχαμε κάτι χειρότερο από το BBC ξερωγω...

Δημοσ.

Ο τρόπος που έκλεισε η ΕΡΤ ήταν απαράδεκτος, προσωπικά συμφωνώ στο ξανανοίξει με τις προϋποθέσεις A) Να είναι πραγματικά μια δημόσια και ανεξάρτητη φωνή με εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα Β) Όσοι πιάσουν δουλειά είτε νέοι είτε παλιοί να είναι με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια. 

Δημοσ.

Πέστα ρε backpacker, γιατί οι άλλοι κάνουν σαν να είχαμε κάτι χειρότερο από το BBC ξερωγω...

Ναι γιατί όλες οι κρατικές της Ευρώπης ειναι επιπέδου BBC...τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα που πάτε να πουλήσετε και ειρωνεία από πάνω!!

Με BBC μεγαλώσατε εσείς στα χωριά σας και σας κακόπεφταν τα Του κουτιού τα παραμύθια-Καρουζέλ,Φρουτοπία,Κάπου κάπως κάποτε, Ντενεκεδούπλη,Μια φορά και ένα καιρό ήταν ο άνθρωπος/σύμπαν/ανθρώπινο σώμα, Κηπος με τα αγάλματα,Μαντάμ Σουσού,Παραμυθάς,Θησαυρός της Βάγιας,Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι,Αρκάς,Λάσυ και άλλα άπειρα!

Δημοσ.

Β) Όσοι πιάσουν δουλειά είτε νέοι είτε παλιοί να είναι με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια. 

γιατί είσαι κακόπιστος ... τι πιο αντικειμενικό από το να προσληφθεί αυτός που ήταν ήδη στην ΕΡΤ ? υπάρχει κάτι υποκειμενικό σε αυτό? digital εντελώς ...

άλλωστε δεν πρόκειται για καθηγητές που δε χρειάζεται ΑΣΕΠ ....

Ναι γιατί όλες οι κρατικές της Ευρώπης ειναι επιπέδου BBC...τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα που πάτε να πουλήσετε και ειρωνεία από πάνω!!

Μα δε μιλάω ειρωνικά.

Είναι απόλυτο δικαίωμα να αποφασίζει το κράτος σε τι θα με φορολογεί και πως θα ναδιανέμει τα έσοδά του. Γι αυτό άλλωστε πληρώνω φόρο εισοδήματος.

Τώρα εντάξει, είναι κάτι λεπτομέρεις του τύπου ότι το "ΕΡΤΟσημο" δεν είναι φόρος αλλά ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, και οκ αν εχεις 2 σπίτια είναι αυτονότητο ότι βλέπεις σε ΕΡΤ και στα 2 ταυτόχρονα, και ότι το βάζομυε χαράτσι στη ΔΕΗ γιατί αλλιώς σιγά μη το πλήρωνε κάνεις  ... αλλά δε βαριέσαι, λεπτομέρεις. Άλλωστε ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο δε χτίζονται γήπεδα τένις?

Τώρα βέβαια είχα διαβάσει κάπου ότι στο νέο μνημ.... συμφωνία λέει για κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων .... αλλά ίσως παραήταν ασαφές ή εγώ όχι αρκετά δημιουργικός. Ίσως η ΕΡΤ δεν είναι "τρίτος" αλλά το ένα και το αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα εντάξει, είναι κάτι λεπτομέρεις του τύπου ότι το "ΕΡΤΟσημο" δεν είναι φόρος αλλά ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, και οκ αν εχεις 2 σπίτια είναι αυτονότητο ότι βλέπεις σε ΕΡΤ και στα 2 ταυτόχρονα, και ότι το βάζομυε χαράτσι στη ΔΕΗ γιατί αλλιώς σιγά μη το πλήρωνε κάνεις  ... αλλά δε βαριέσαι, λεπτομέρεις

Δλδ εσένα σε πειράζει που είναι στην ΔΕΗ?Αν τα δινες στην εφορία θα σου ήταν ΟΚ και δεν θα γραφες τώρα σε αυτό το τόπικ...δε βαριέσαι..

Δημοσ.

Δλδ εσένα σε πειράζει που είναι στην ΔΕΗ?

Εγώ λατρεύω ΕΡΤ, έναν φίλο μου τον ενοχλεί και αυτό

Αν τα δινες στην εφορία θα σου ήταν ΟΚ και δεν θα γραφες τώρα σε αυτό το τόπικ...δε βαριέσαι..

Το "αν" είναι περιτό ... Τα πληρώνω στην εφορία μου.... είναι ξέρεις το ίδιο "επιχείρημα" που λέγανε κάποιοι για τα εισηήρια στο μετρό, δρόμους κλπ "μα τα πληρώνω στο φόρο μου".

btw ότι πληρώνω με τον φόρο μου έχω δικαίωμα να το ελέγχο και να με ενοχλεί ή όχι, και να ζητώ να μειωθεί/αλλάξει/καταργηθεί/βαφθεί με ροζ και πράσινες βούλες κλπ κλπ

όπως και τα γήπεδα τένις και πρωταθλήματα χόκει επί χόρτου.

... δε πάει να πει ότι το κράτος μορεί να κάνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με τον φόρο μου.

Δημοσ.

γιατί είσαι κακόπιστος ... τι πιο αντικειμενικό από το να προσληφθεί αυτός που ήταν ήδη στην ΕΡΤ ? υπάρχει κάτι υποκειμενικό σε αυτό? digital εντελώς ...

άλλωστε δεν πρόκειται για καθηγητές που δε χρειάζεται ΑΣΕΠ ....

Ε καποιος θα εχει μπει με ασεπ για το ξεκαρφωμα χαχα 

Παντως αλλο ΕΡΤ σαν μεσω και αλλο ΕΡΤ σαν τροπος για βολεμα, εγω θελω ερτ και υπηρχαν και πολυ καλες εκπομπες πχ μηχανη του χρονου και σινεμανια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...