Anorymous Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εμενα βασικα μου λειπουν τα φυσικα κουμπια θα ηθελα high end μοντελα με αυτα τα χαρακτηριστικά, δυστηχως μονο το passport υπαρχει αλλα δεν μου αρεσει το BB10 OS. 2
dimitrisOP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εμενα βασικα μου λειπουν τα φυσικα κουμπια θα ηθελα high end μοντελα με αυτα τα χαρακτηριστικά, δυστηχως μονο το passport υπαρχει αλλα δεν μου αρεσει το BB10 OS. δεν μπορεις να τα εχεις ολα
sk8harddiefast Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 To απολυτο κινητο θα ηταν ενα που θα ειχε ωραιο design, λεπτο, ελαφρυ, θα καθοταν καλα στο χερι και θα ειχα Full HD οθονη. Τωρα παμε στο δια ταυτα. Θα ηθελα. Να τραβαει Full HD βιντεο και να εχει πολυ καλη καμερα. Να παιζει μουσικη, να μπαινει ιντερνετ, να εχει gps, σημειωματαριο και κουμπιουτερακι. 8gb ειναι πολυ καλα και micro sd. Και φυσικα να παιρνει τηλεφωνο και να στελνει μηνυματα. Το ζουμι της υποθεσης. Να μην το λενε android η ios. Nα μην βγαινει σε 10000 παραλαγες το UI. Να ειναι ελαφρυ λειτουργικο σαν πουπουλο. Να ειναι καθαρογραμμενο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια. Να μην μου τρωει την μπαταρια, να μην κολλαει, να μην μου ζαλιζει τον ερωτα με κολληματα και restart, να μην κρασαρει ο browser και να μην το πιανω με πετσετακια μην παθει κατι. Να μην εχει αχρηστα features και ενα καρο αχρηστα προγραμματα. Να μην απαιτει accounts σε google και apple και να μην εχει δυσχρηστο μενου με ενα καρο hi tech μαλακιες. Στο hardware το εχουμε. Με το λειτουργικο ομως οχι! Καπως με ικανοποιει το ios αλλα οχι απολυτα. Το android σε καμια περιπτωση. Ποιο κακογραμμενο λειτουργικο δεν εχω δει ποτε. Με τοσσες παραλαγες, bugs και καγκουριες που ειναι ποιο βαρυ και απο Server OS. Και πριν βγειτε γατακια να πειτε τι λεει αυτος ο μαλακας? Γιατι το γαμηδι αν δεν παρετε κινητο με 4πυρηνο κανει 1 λεπτο να φορτωσει? Γιατι οι μισοι πηρατε κινητο και το εχετε και το κανετε γαργαρα ελπιζοντας η εταιρια να σας δωσει το επομενο update καπου στα επομενα 50 χρονια? Γιατι καθε φορα που γινεται ενα update βγαινεται ολοι οι iphonαδες και οι androidαδες και βριζεται για τα maps που δειχνουν το Τokio στην Ελλαδα και το αεροδρομιο πανω στις Αλπεις? Γιατι βριζεται γιατι το κινητο ξαφνικα δεν παιρνει τον κωλο του, του τελειωνει η μπαταρια, λαγκαρει, κρασαρει και κατεβαζεται ενα τρενο αγιους με οδηγο το Θεο? Γιατι ολοι παλευουμε με rootαρισματα, custom roms και ενα σκαμο apps μπας και κλεισουμε κανενα service για να παρουμε εκεινο το ρημαδι τηλεφωνο? Μαγκες παρτε το πρεφα. Δεν σας φταει το τηλεφωνο. Δεν σας φταει η συσκευη. Αν θελετε να καρφωσετε windows vista σε pentium 4 με 512 ram δεν σας φταιει το μηχανακι που δεν παει. Αν τα βαλλευτε σε εναν υπερυπολογιστη, παλι δεν σας φταιει ο υπερυπολογιστης που το λειτουργικο ειναι σκατογραμμενο. Τα παντα θελουν 1 ισορροπια. Το android ειναι κακογραμμενο. Βαζοντας το σε low end κινητο, ειναι καταδικασμενο. Βαζοντας το σε ενα hi end κινητο, παλι κακογραμμενο παραμενει. Το ios ειναι ποιο καλογραμμενο αλλα οχι ποιο ελαφρυ. Ιphone 4 με το τελευταιο update, το κινητο αδειο απο apps, εχει μονο τραγουδια και λαγκαρει τον πατο του. Αν εμπαινε το ios 8 πανω μαντεψτε. Θα το πεταγαμε απο το μπαλκονι. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!! Δεν φταιε η ερμη η συσκευη. Τοσσα χρονια την εχουμε και πετουσε. Ξαφνικα ομως ειναι σαν να εχει δυσκοιλια. Γιατι αραγε??? Προσωπικα θα ηθελα να δοκιμασω Tizen Os η Firefox Os. Eπειξε το μουνι μας στο android και στο ios. Νυσαφι ποια. Βαρεθηκα να τα ακουω. 6
Barbattilas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Για όσους είναι επαγγελματίες τα κινητά με μεγάλη αυτονομία είναι αναντικατάστατα. Είτε παίρνουν smartphone με βαρβάτη μπαταρία είτε με κουμπιά. Και "τυχαίνει" τα κινητά με κουμπιά να είναι και πιο εύχρηστα για κλήσεις! Τα βάζεις στην τσέπη του παντελονιού με τα κλειδιά χωρίς άγχος. Αν είναι καλοκαίρι και θες να βάλεις τζιν, ΔΕΝ περπαντάς σαν ντάφι ντακ κι ΟΥΤΕ αναγκάζεσαι να κουβαλάς τσαντάκια. Πρακτικότητα. Οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς για να σερφάρουν με wifi το θέλουν. Μία οθόνη 2.5 ως 3 ιντσών με πλήκτρα θα ήταν αποδεκτή για αρκετούς. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι με "απλό" κινητό, έχουν κι ένα smartphone. Απλά το spartphone είναι η χαρά του χασομέρη. Στο λεωφορείο, στην τουαλέτα, στο διάλειμμα, πλέον έχει περισσότερες επιλογές να σκοτώσει τον χρόνο του από το να κατευθύνει ...φιδάκια. Το μειονέκτημα: Στα featurephone της Νόκια όσο θυμάμαι δεν είχες την επιλογή κινητού με πλήκτρα και wifi. Έπρεπε να πας αναγκαστικά σε αφής για το wifi. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό, αλλά δεν νομίζω ειδικά τώρα που η MS θα θέλει να προωθήσει τα Lumia. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ βγάζουν προτάσεις φτηνές με wifi σε featurephone. Εφαρμογές όπως What's up, Viber δεν λειτουργούν πάντα ή καθόλου σε τέτοια τηλέφωνα. Αυτό ισοδυναμεί με το ότι "κοστίζουν" σε χρήση ακριβότερα γιατί δεν προσφέρουν την δυνατότητα κάποιος να μειώσει τα έξοδα τηλεφωνίας του. Να ένας οικονομικής φύσης λόγος που δεν αναφέρθηκε! Ενας ακόμη είναι το να συνδυάζεται με αξιοπρεπή φωτογραφική (δεν εννοώ ΜΡ, εννοώ στην πράξη αξιοπρεπείς φωτογραφίες όπως βγάζανε κάποια παλιά νόκια ή sony με 5ρες κάμερες. Αρκετοί αγοραστές δίνουν και σε αυτό σημασία. Δυστυχώς όποια εταιρεία τυχόν παράξει κάτι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά πιθανότατα να το χρεώσει ακριβότερα 100 αν όχι από 150... Ετσι ο υποψήφιος αγοραστής λέει, δε γ..., θα πάρω το CAT που είναι σαν αδιάβροχο τούβλο και πιο φτηνό, ή το Moto G ή κανένα κινέζο με βαρβάτη μπαταρία. 2
sk8harddiefast Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 https://www.mozilla.org/el/firefox/os/devices/#alcatel_onetouchfiree Aυτο ειναι κινητακι. Το λειτουργικο γραφτηκε για να τρεχει σε συσκευες με 256 MB. Και εχει και 5Μp καμερα, 4GB για να βαλλουμε και 100 mp3 και wifi και μπαινει και στο ιντερνετ. Aπλο, λιτο, απερριτο χωρις πολλα φρου φρου. Το android θελει 2 και 3 GB ram και 4 πυρηνες!!! Eχω ενα manjaro στο σπιτι. P4 απο τους πανπαλαιους με τα καρφακια με 512 ram 32bit και τρεχει καλυτερα!!! Παρτε και μια παρουσιαση να σας φυγει το σαγονι! Οταν λεμε γρηγορο εννοουμε γρηγορο. Και δεν εχει hardware περι οπης ουτε βρισκεται στην πιατσα 6-7 χρονια, ουτε κοστιζει 800 ευρω! Σκεφτητε αυτο σε ενα hardware κατηγοριας οχι παραπανω απο 250 ευρω με καλυτερη οθονη, καμερα, 8gb χωρο και 1 gb ram. Θα πετουσε!!!
lepaterious Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 To απολυτο κινητο θα ηταν ενα που θα ειχε ωραιο design, λεπτο, ελαφρυ, θα καθοταν καλα στο χερι και θα ειχα Full HD οθονη. Τωρα παμε στο δια ταυτα. Θα ηθελα. Να τραβαει Full HD βιντεο και να εχει πολυ καλη καμερα. Να παιζει μουσικη, να μπαινει ιντερνετ, να εχει gps, σημειωματαριο και κουμπιουτερακι. 8gb ειναι πολυ καλα και micro sd. Και φυσικα να παιρνει τηλεφωνο και να στελνει μηνυματα. Το ζουμι της υποθεσης. Να μην το λενε android η ios. Nα μην βγαινει σε 10000 παραλαγες το UI. Να ειναι ελαφρυ λειτουργικο σαν πουπουλο. Να ειναι καθαρογραμμενο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια. Να μην μου τρωει την μπαταρια, να μην κολλαει, να μην μου ζαλιζει τον ερωτα με κολληματα και restart, να μην κρασαρει ο browser και να μην το πιανω με πετσετακια μην παθει κατι. Να μην εχει αχρηστα features και ενα καρο αχρηστα προγραμματα. Να μην απαιτει accounts σε google και apple και να μην εχει δυσχρηστο μενου με ενα καρο hi tech μαλακιες. Στο hardware το εχουμε. Με το λειτουργικο ομως οχι! Καπως με ικανοποιει το ios αλλα οχι απολυτα. Το android σε καμια περιπτωση. Ποιο κακογραμμενο λειτουργικο δεν εχω δει ποτε. Με τοσσες παραλαγες, bugs και καγκουριες που ειναι ποιο βαρυ και απο Server OS. Και πριν βγειτε γατακια να πειτε τι λεει αυτος ο μαλακας? Γιατι το γαμηδι αν δεν παρετε κινητο με 4πυρηνο κανει 1 λεπτο να φορτωσει? Γιατι οι μισοι πηρατε κινητο και το εχετε και το κανετε γαργαρα ελπιζοντας η εταιρια να σας δωσει το επομενο update καπου στα επομενα 50 χρονια? Γιατι καθε φορα που γινεται ενα update βγαινεται ολοι οι iphonαδες και οι androidαδες και βριζεται για τα maps που δειχνουν το Τokio στην Ελλαδα και το αεροδρομιο πανω στις Αλπεις? Γιατι βριζεται γιατι το κινητο ξαφνικα δεν παιρνει τον κωλο του, του τελειωνει η μπαταρια, λαγκαρει, κρασαρει και κατεβαζεται ενα τρενο αγιους με οδηγο το Θεο? Γιατι ολοι παλευουμε με rootαρισματα, custom roms και ενα σκαμο apps μπας και κλεισουμε κανενα service για να παρουμε εκεινο το ρημαδι τηλεφωνο? Μαγκες παρτε το πρεφα. Δεν σας φταει το τηλεφωνο. Δεν σας φταει η συσκευη. Αν θελετε να καρφωσετε windows vista σε pentium 4 με 512 ram δεν σας φταιει το μηχανακι που δεν παει. Αν τα βαλλευτε σε εναν υπερυπολογιστη, παλι δεν σας φταιει ο υπερυπολογιστης που το λειτουργικο ειναι σκατογραμμενο. Τα παντα θελουν 1 ισορροπια. Το android ειναι κακογραμμενο. Βαζοντας το σε low end κινητο, ειναι καταδικασμενο. Βαζοντας το σε ενα hi end κινητο, παλι κακογραμμενο παραμενει. Το ios ειναι ποιο καλογραμμενο αλλα οχι ποιο ελαφρυ. Ιphone 4 με το τελευταιο update, το κινητο αδειο απο apps, εχει μονο τραγουδια και λαγκαρει τον πατο του. Αν εμπαινε το ios 8 πανω μαντεψτε. Θα το πεταγαμε απο το μπαλκονι. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!! Δεν φταιε η ερμη η συσκευη. Τοσσα χρονια την εχουμε και πετουσε. Ξαφνικα ομως ειναι σαν να εχει δυσκοιλια. Γιατι αραγε??? Προσωπικα θα ηθελα να δοκιμασω Tizen Os η Firefox Os. Eπειξε το μουνι μας στο android και στο ios. Νυσαφι ποια. Βαρεθηκα να τα ακουω. Δοκιμασε windows phone θα μεινεις υπερικανοποιημενος. 2
sk8harddiefast Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Θα δοκιμαζα αλλα δεν μου αρεσουν τα tiles καθολου
lepaterious Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Θα δοκιμαζα αλλα δεν μου αρεσουν τα tiles καθολου Θα βρεις αυτο που ψαχνεις παντως σε θεμα λειτουργικου και λοιπα 1
sk8harddiefast Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλα δεν ειμαι και καθετος. Εχω και android tablet και iphone με ios. Aπλα επειδη εχω το 4 καπου αρχισε να βαραινει πολυ και να παλιωνει ακομα περισσοτερο και καποια στιγμη θα χρειαστω καινουργιο κινητο. Αλλα επειδη βλεπω τι τραβαω στο ταμπλετ με το android δεν θα ηθελα να το εχω και στο κινητο.
Redshift Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εγω θα καταθεσω την εμπειρια μου κ οποιος θελει ακουει προσφατα εδωσα το asus padfone μου (1gb ram,32gb rom , 2πυρηνο jelly 1.5ghz) γιατι παρολο που το κινητο ηταν αξιοπρεπεστατο σε ολα του (k ως τηλεφωνο κ ως ποιοτητα κατασκευης κ ως specs) ειχε αρχισει να κολλαει ακομα κ σε απλες δουλειες ,για να τερματισει την κληση πχ ηθελε πανω απο 3 δευτερα,η το φβ κολλουσε αγριως εννοειται του ειχα περασει την καλυτερη rooted rom που υπαρχει κ το ειχα ελαφρυνει οσο μπορουσα ψαχνομαι αρχικα για κινεζικο αλλα αντιλαμβανομαι οτι θα πρεπει να περναω roms σαν μανιακος μπας κ βρω καποια που να δουλευει στοιχειωδως καλα,απο αναβαθμισεις τπτ εγγυημενο κ εγγυηση απλα την ξεχνας κλπ (προσφατα αγορασε η αδερφη μου το elephone p3000s και οντως τα πραγματα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν διαφοροι εδω μεσα,ποιοτητα μετρια,ποιοτητα κλησεων κακη κ προβληματακια σοβαρα κ μη με κερασακι στην τουρτα την απαραδεκτα δυσκολη διαδικασια φλασαρισματος) στην συνεχεια ψαχνομαι για feature phone με μονη προυποθεση να εχει wifi k να μπορει στοιχειωδως να μπει λιγο internet κ πεφτω σε πανακριβες απαρχειωμενες γκουμουτσες ανακαλυπτω τα windows phones οπου στο 100ρικο παιρνεις αποδεκτη συσκευη κ το σκεφτομαι για 535 (μολις ειχε βγει) ,ψαχνομαι ακομα λιγο κ αποφασιζω να μην παω πατο τελειως αλλα λιγο παραπανω για να κρατησει κ λιγο,βρισκω σε προσφορα 159 το lumia 730 dual sim κ το τολμω περιμενοντας οτι καπου θα εχει λακο η φαβα αλλα δεν γαμιεται ξερωγω το αποτελεσμα αρχικα κ πρωτα απο ολα ειναι ποιοτικο ως τηλεφωνο κ σε ποιοτητα κλησεων κ σε ευχρηστια κ σε σημα κ σε ενταση μεγαφωνου κλπ ειναι ποιοτικο κ ομορφο ως κατασκευη για τα λεφτα του μετα εχει καλη για κινητο φωτογραφικη που το ηθελα μπαταρια με την απλη χρηση που κανω εγω εβδομαδα και, ενω στο padfone 3 μερες το πολυ με ιδια χρηση ναι μεν δεν εχει τις εφαρμογες του ios σε ποσοτητα ουτε οι εφαρμογες του πλησιαζουν σε δυνατοτητες αυτα που μπορεις να κανει με android ΑΛΛΑ τα βασικα τα εχει ολα μαμα κ τα περισσοτερα δουλευουν μια χαρα η καλυτερα απο οτι περιμενεις απο το android το λειτουργικο ΔΕΝ κολλαει κ ειναι απλο κ ευχρηστο θα παιρνει αναβαθμισεις οσο σηκωνει το hardware γιατι η ms ειναι με το παλουκι στον κωλο στην τελικη πραγματικα χρησιμοποιω το πολυ 10 εφαρμογες δηλωνω ευχαριστημενος με την επιλογη μου 6
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι τα παραλέτε κάποιοι...δεν ξέρω πόσο απαιτητικοί χρήστες είστε αλλά πλέον κινητά από 100€ εώς 200€ είναι αξιοπρεπέστατα και καλύπτουν τις περισσότερες βασικές (και βάλε) ανάγκες! Έχω ένα κινέζικο 2 χρόνια τώρα, 4πύρηνο με 1 gb ram, δεν του έχω αλλάξει ποτέ ρομ, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με root κλπ, στο κινητό βάζω ό,τι θέλω και ούτε κολλάει ούτε έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Το ίδιο ένα Windows phone των 110€ και ένα lenovo android των 150€ (τιμή Ελλάδας!). Υπάρχουν κι άλλα Windows phones και android (όπως το moto g) που καλύπτουν επίσης το 95% των χρηστών. iPhone από 4s και πάνω επίσης είναι αξιοπρεπή για καθημερινή χρήση. Μην είμαστε υπερβολικοί, νομίζω γκρινιάζουμε και λίγο από "συνήθεια". (το να κάνεις μια φορά το μήνα μια επανεκκίνηση μπορεί να τύχει, μηχάνημα είναι. Το κάνουμε και στους υπολογιστές μας!) 1
Papakaliati Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αφηστε δραμα, τελευταια φορα που πηγα ταξιδι στο εξωτερικο σκεφηκα, γιατι να εχω την ατυχια να εχω κινητο με gps και χαρτες και μπορω απλα να βλεπω που ειμαι και που θελω να παω, που ειναι η περιπετεια αν δεν βρεις τελικα αυτο που θελεις να βρεις και δεν χαθεις λιγο στην πορεια... Αφηστε το δευτερο δραμα, το οτι με βοηθαει να παιρνει τα εμαιλ μου οταν ειμαι εκτος γραφειου, και δεν χρειαζεται να μιλαω 1 ωρα με καποιον ωστε να μου εξηγησει τι θελει, και οτι μπορω να ακουω την μουσικη που θελω, που πριν τα σμαρτφονες και το 3g , απλα ακουγες οτι ειχες ηδη κατεβασμενο και οτι ειχε το τοπικο ραδιο. Να μην εχει αχρηστα features και ενα καρο αχρηστα προγραμματα. Να μην απαιτει accounts σε google και apple και να μην εχει δυσχρηστο μενου με ενα καρο hi tech μαλακιες. Εχεις δικαιο εδω, σε ολους εχει λειψει το γεγονος να χανεις ΟΛΕΣ τις επαφες σου οταν χαλουσε / εχανες το κινητο σου , και μετα να πρεπει να αφιερωσεις καμια μερα να τις περασεις στο καινουργιο σου... Και οταν με προειδοποιει το Google Now οτι εχει κινηση στον δρομο για το σπιτι, και παιρνω εναλλακτικη διαδρομη και γλυτωνω 20 λεπτα, πραγματικα μου λειπει εκεινη η αισθηση του να εισαι μποτιλιαρισμενος ρε παιδι μου. Και οσον αφορα το ποσο καλο η κακο ειναι το αντροιντ, εχω το Htc One M7 2 χρονια τωρα, πεταει κυριολεκτικα τρεχοντας αντροιντ Λ και ακομη και μετα απο 2 χρονια δεν υπαρχει αλλο τηλεφωνο που αμα το αλλαζα θα με ικανοποιουσε περισσοτερο. Δεν θυμαμαι κανενα feature phone να μου κρατησε τοσο , και μεσα σε εναν χρονο ξερογλυφωσουνε με καποιο αλλο καινουργιο μοντελο. Τι σημασια εχει αμα χρειαζεται 2 η 3 gb ram? Η αξια της ειναι ενδεχομενως μικροτερη απο να κοστιζανε 256 κβ πριν απο 10 χρονια. Και οπως σε ολα αυτα τα θεματα, γυριστε στα feature phone σας αφου τοσο πολυ το θελετε, και αφηστε τα smartphones σε εμας που τα εκτιμαμε. Αλλα δεν το κανετε . 5
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι, καλα. Αυτοι που κυκλοφορουν με τη βεσπα με τη σημαια της ιταλιας και το mac στο τρεντοτσαντακι θα παρουν και ενα παλιο κινητο να παει σετ με τo iphone 6 που κρυβουν στην αλλη τσεπη. Καλα που εχω 5-6 παλια κινητα, κατσε να τα βαλω στις αγγελιες Με ενα παλιο τηλεφωνο βαριεσαι αρκετα ευκολα, προσφατα λογω προβληματος του τηλεφωνου μου χρησιμοποιησα ενα νοκια 8310, το φιδακι ειχε φαση, κατα τα αλλα εντελως για τα μπαζα. Και δεν ειμαι καποιος που κυκλοφοραει με iphone, ουτε καν android δεν εχω, απλα συγκριτικα με ενα απλο κινητο νεας τεχνολογιας, τα παλια ειναι πολυ βαρετα, ουτε τον καιρο δε μπορω να τσεκαρω εαν χρειαστει, και εχουν πολυ περιορισμενες δυνατοτητες οσον αφορα τις βασικες λειτουργιες του τηλεφωνου, οπως αριθμοι, ξυπνητηρια, calendar κλπ κλπ:/ 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το καλυτερο smart με κουμπια που εχω πιασει στα χερια μου και βαστηξε 5 χρονια sony ericsson w995, δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο τα touch τα ειχε ολα wifi,gps,radio, μακαρι να ξαναβγαινανε τετοια κινητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις