Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να προτείνεται κάποια μάρκα ή κάποιο κατάστημα για να πάρω φώτα xenon? Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 50 άντε 60, είναι για παλιό αυτοκίνητο.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν πιανουν τα χερια σου και τα βαλεις μονος σου παρειγγειλε τα απο κινα με προσοχη στις περιγραφες(6000 κερια,35watt παραπανω δεν προτεινω), αν οχι,μαζι με τοποθετηση εδω δεν νομιζω να βρεις ευκολα σε αυτη την τιμη.ιδιως αν εχεις Η4 λαμπες που ειναι λιγο πιο ακριβο το κιτ.κοιτα και εδω http://www.soundstreet.gr/?gclid=CIKDgcP2mcQCFYnJtAodig0Agw

• Like 1
Δημοσ.

...φιλε εισαι παρανομος.ειδικα σε παλιο αυτοκινητο με γυαλινο φαναρι θα μας καψεις τα ματια.

Δημοσ.

οχι δεν εχω να προτεινω κατι συγκεκριμενο ρωτα παντως εκει που σου εγραψα μηπως σου κανουν καμια προσφορα με τοποθετηση και σε συμφερει.στα 6000Κ και 35w δεν τυφλωνεις κανεναν αρκει να ρυθμιστει σωστα στο υψος το φαναρι οπως ελεγχουν και στα κτεο.ειται λαμπα ειτε xenon θα τυφλωνει αν δεν εχει ρυθμιστει το φαναρι στο υψος του

Δημοσ.

Xenon μόνο αν έχει προτζέκτορα.Αν έχει καθρέφτη το φανάρι δε θα βλέπεις ούτε εσύ αλλά θα στραβώνεις και τους απέναντι.Για το κόστος που θες μόνο από ebay η από κινέζο.

Δημοσ.

ναι εδω υπαρχει ενα θεμα οντως τα παιδια εχουν δικιο οτι θελει προτζεκτορα το φαναρι,η αν ησουν τυχερος και ειχες Η4 λαμπα αυτες εχουν σκιαστρο μπροστα οποτε βγαζουν την δεσμη απο ενα σημειο και ετσι η δεσμη φωτος περιοριζεται σε ενα μερος και ρυθμιζεται.για h1 δεν γνωριζω αν υπαρχει κιτ με σκιαστρο.το λεω γιατι στο octavia μπηκε στην αντιπροσωπεια το κιτ χωρις αλλαγη φαναριων με προτζεκτορα και κτεο κανονικα περναω με μετρηση δεσμης.

Δημοσ.

Και θέλουμε ξένον (γιατί; ) και δεν θέλουμε να τα πληρώσουμε (κάνα 50κάκι).

Άρα μάλλον δεν τα θέλουμε για να βλέπουμε αλλά για να ΜΑΣ βλέπουν (λέγεται και αλλιώς αυτό κάνοντας χρήση γνωστού θηλαστικού άλλης ηπείρου).

Αν (λέω αν) έχεις στο μυαλό σου καλύτερο φωτισμό τότε υπάρχουν πολλές λύσεις με συμβατικές λάμπες επώνυμων κατασκευαστών που και πιο λευκό φως δίνουν αλλά και πιο πολύ (κρατώντας τα νόμιμα watt πάντα).

Αν όχι, προχώρα άφοβα. Κινέζικα ξένον στα 50 ευρώ.

Και άσε τους μ...κες να χρυσοπληρώνουν εργοστασιακά ξένον με πλυστικά και προτζέκτορες. Τί ξέρουν αυτοί;

Δημοσ.

Αρχικά χέστηκα αν θα στραβώνουν, επίσης χέστηκα αν θα φαίνεται πιο ωραία η μπουρούχα. Μοντέλο του 95 είναι, δεν έχω κανα Μ3 (δυστυχώς) να θέλω να το παίξω μούρη. Να φωτάει καλύτερα απο την μλκία την κιτρινίλα που έχει τώρα θέλω, επειδή λοιπόν δεν ξέρω τπτ για τον φωτισμό xenon ρώτησα. Δεν έχω όρεξη να χαλάσω πολλά λεφτά γιατί είναι σα να βάζω χρυσά δόντια σε γριά.

BTW μου πρότειναν τις λάμπες Philips White Vision, αλλα ψάχνω να βρώ κανα review να δω τι παίζει. Μήπως κάνω δουλειά με αυτές και με ένα καλό γυάλισμα/ξεθάμπωμα των φαναριών. Όχι οτι έχουν πρόβλημα, αλλα για φρεσκάρισμα.

Δημοσ.

Εσυ χέστηκες αλλά ο απέναντι όχι.Μονόδρομος ειναι οι Osram Night Breaker 110%.Ακριβές αλλά αξίζουν τα λεφτά τους.Αυτές χρησιμοποιώ σε φανάρι με Προτζέκτορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...