Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,υπαρχει καποια σελιδα οπου οι λογιστεσ αντλουν πληροφοριες για τ τι προυποθεσεις πρεπει ν κανει καποιος για να ανοιξει μια οποιαδηποτε επιχειρηση?εγω θελω να ανοιξω ια για να εμορευομε φρουτα,θελει δηλαδη να εχω και ψυγειο και να πληρω κανονες υγιηνης?

Δημοσ.

γεια σας ,υπαρχει καποια σελιδα οπου οι λογιστεσ αντλουν πληροφοριες για τ τι προυποθεσεις πρεπει ν κανει καποιος για να ανοιξει μια οποιαδηποτε επιχειρηση?εγω θελω να ανοιξω ια για να εμορευομε φρουτα,θελει δηλαδη να εχω και ψυγειο και να πληρω κανονες υγιηνης?

Τωρα σοβαρα κανεις αυτη την ερωτηση ?

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε για το χρονο σου,αυτα τα ξερω (σηλαδη τι γινεται σε γενικες γραμμες),απλα εγω θελω απλα να εμορευομαι και οχι να αποθηκευω,ομως παρολα αυτα πρεπει να εχω ενα χωρο ως στεγαση.απλα ρωτησα οτι ακομα για το απλο εμποριο πρεπει να εχω και ψυγειο?δηλαδη ρωτησα υπαρχει καπου που μπορω να αντλησω τις πληροφοριες για το τι πρεπει να πληρει μια επιχειρηση και απο τι εξαιρειται?δηλαδη αυτο που ζηταω εγω πρεπει να ανηκει στις επιχειρησεις υγειομικου ενδιαφεροντος,ομως καθε επιχειρηση εχει τις ιδιαιτεροτητες της και μαλλον ,οπως φανταζομε εγω πρεπει να εχει συγκεκριμενες απαιτησεις π[ου πρεπει να πληρει,αρα ρωταω οι λογιστες απο που ανλουν αυτες τις πληροφοριες που χειαζεται ο καθε τυπος επιχειρησης?

Δημοσ.

Δηλαδή αυτο που ρωτάς είναι αν χρειάζεται ψυγείο? Δηλαδή ρωτάς που θα μπορείς να βρείς πληροφορίες για το αν χρειάζεσαι ψυγείο? Δηλαδή αυτο που ρώτησες είναι αν στις προϋποθέσεις για να εμπορεύεσαι φρούτα είναι και το ψυγείο?

Δημοσ.

Ρε φιλε ειπαμε εχουμς οτι νανε κρατος αλλα θα ανοιξεις μαγαζι που πουλαει τροφιμα κ πιστευεις οτι δεν ειναι υγειονομικου ενδιαφεροντος??? Ειδικα οτι εχει σχεση με δημοσια υγεια ακομα κ οι υπαλληλοι χρειαζοντε χαρτι απο ικα οτι μπορουν να δουλεψουν απλη λογικη . τελος αν googlareis αυτο που ρωτησες εδω για υγειον. κ λοιπα θα βρεις αυτο που θες

Δημοσ.

Νομίζω αυτά τα μαγαζιά θέλουν και συγκεκριμένα τετραγωνικά. Να ρωτήσεις λογιστή πριν κάνεις καμιά κίνηση και νοικιάσεις μαγαζιά κλπ

Δημοσ.

Ρε φιλε ειπαμε εχουμς οτι νανε κρατος αλλα θα ανοιξεις μαγαζι που πουλαει τροφιμα κ πιστευεις οτι δεν ειναι υγειονομικου ενδιαφεροντος??? Ειδικα οτι εχει σχεση με δημοσια υγεια ακομα κ οι υπαλληλοι χρειαζοντε χαρτι απο ικα οτι μπορουν να δουλεψουν απλη λογικη . τελος αν googlareis αυτο που ρωτησες εδω για υγειον. κ λοιπα θα βρεις αυτο που θες

οχι,απλα δεν θελω να ανοιξω κατι σαν μαναβικο,εγω θελω απλα να εχω ενα χωρο να ερχοναται οι παραγωγοι να μου αφηνουν τα προιοντα τους και γω μεσα σε δυο ημερες να να δινω σε μεγαλεσ ποσοτητες(μαναβικα,σε ατομα που πουλανε στη λαικη)αρα λεω μηπως εξαιρουμε απο καποιοεσ προυποθεσεις.αλλα μαλλον πρεπει να ρωτησω λογιστη

• Moderators
Δημοσ.

οχι,απλα δεν θελω να ανοιξω κατι σαν μαναβικο,εγω θελω απλα να εχω ενα χωρο να ερχοναται οι παραγωγοι να μου αφηνουν τα προιοντα τους και γω μεσα σε δυο ημερες να να δινω σε μεγαλεσ ποσοτητες(μαναβικα,σε ατομα που πουλανε στη λαικη)αρα λεω μηπως εξαιρουμε απο καποιοεσ προυποθεσεις.αλλα μαλλον πρεπει να ρωτησω λογιστη

και να ρωτησω εγω γιατι καποιος ο οποιος θα τα πουλησει σε μαναβικο ή λαικη να μην τα παρεις απευθειας απο τον παραγωγο και να επιλεξει να τα παρει απο σενα που θα πρεπει να τα πληρωσει πιο ακριβα?

Δημοσ.

και να ρωτησω εγω γιατι καποιος ο οποιος θα τα πουλησει σε μαναβικο ή λαικη να μην τα παρεις απευθειας απο τον παραγωγο και να επιλεξει να τα παρει απο σενα που θα πρεπει να τα πληρωσει πιο ακριβα?

Μεσαζων rules....... :P :-(

• Moderators
Δημοσ.

Μεσαζων rules....... :P :-(

και μετα λεμε 1)γιατι ολα ειναι τοσο ακριβα και 2) γιατι κλεινουν επιχειρησεις με τετοια επιχειρηματικα μυαλα :P

Δημοσ.

Εγω περισσοτερο εκει που κολλησα ηταν ενω η ''επιχειρηση'' θα εχει να κανει με τροφιμα, ρωταει αν πρεπει να πληροι τους κανονες υγιεινης.............

wtf-gif-tumblr-i2.gif

• Like 1
Δημοσ.

Στην λαχαναγορά του Ρεντη δεν γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Και εγώ προσθέτω κάτι ακόμη, που ξέρει ο άλλος αν τα φρούτα θα του φύγουν μέσα σε 2 μέρες; Μπορεί να του μείνουν κάποιες ποσότητες, οπότε σε αυτή την περίπτωση που θα τις αποθηκεύσει; Δηλαδή φίλε μου είσαι με την λογική ότι σίγουρα τα τρόφιμα θα σου φύγουν όλα μα όλα στο πι και φι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...