ChimairaX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιδιά τελευταία έχει παραγίνει το κακό με αυτούς...Στο μαγαζί που δουλεύω σκάει ο ένας μετά τον άλλο, και οι περισσότεροι μου λένε αυτήν την ατάκα. Και όταν τους λέω όχι, μου φέρονται και σαν σκουπίδι και με κάνουν να νιώθω και ενοχές. Με ποιο δικαίωμα μετά κράζουν την κυβέρνηση ότι δε λειτουργεί σωστά το φορολογικό σύστημα;Δηλαδή πραγματικά, δεν υπάρχει σωτηρία. 13
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τους έχουν καλομάθει άλλοι επιχειρηματίες. Είναι γνωστή τακτική από μερικούς, να σου πουλάνε προϊόντα/υπηρεσίες σε χαμηλότερη τιμή αν δεν θέλεις απόδειξη. 5
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εξηγησε τους οτι οι φοροι που πληρωνουν ειναι τοσο μεγαλοι επειδη πληρωνουν και καποιων αλλων. Ενταξει ειναι δυσκολο να το καταλαβουν το πιστευω. 3
totem_lost Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Κλασικοί μαλάκες. Γκρινιάζουν καλά καλά για τον δίπλα, αλλά άμα είναι να γλιτώσουν 2 ευρώ το βουλώνουν οι καρμίριδες. Τι μαγαζί είναι αυτό αλήθεια;
_chris_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 δυστυχώς ισχύει ο κλέψας του κλέψαντος. ένας φαύλος κύκλος όπου όποιος μπορεί να κλέψει θα κλέψει. και φυσικά πάντα θα φταίνει οι άλλοι.... (ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω όμως ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι). εγώ αντιθέτως έχω το εξής θέμα με ένα μαγαζί που πάω που και που... με το που πάω να πληρώσω, με ρωτάει: -απόδειξη θέλεις; τη μια φορά δε μου το ρώτησε καν. ζήτησα μόνος απόδειξη. υπόθέτω αν τους κάνω καμια καταγγελία μετα θα είμαι ο "ρουφιάνος" της γειτονιάς ε? 3
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν τους εχει μάθει κανείς επιχειρηματιας, οι επιχειρηματίες το φπα το πληρώνουν έτσι και αλλιώς, απλά είναι κακομαθημένοι, αυθάδεις και σπαγγοραμένοι, υπάρχει και μια πάστα (οι χειρότεροι) που μπαίνει μέσα και εχει την εντύπωση οτι το μαγαζί ειναι δικό τους και εσυ υπάλληλος τους, βρίζουν κλπ Εχουμε φτάσει να λέμε πότε θα μπει κάποιος αλλοδαπός μέσα που είναι πολύ καλύτερος σας πελάτης απο οτι ο Έλληνας 3
ChimairaX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Κλασικοί μαλάκες. Γκρινιάζουν καλά καλά για τον δίπλα, αλλά άμα είναι να γλιτώσουν 2 ευρώ το βουλώνουν οι καρμίριδες. Τι μαγαζί είναι αυτό αλήθεια; Κατάστημα ηλεκτρονικών... Εντάξει δεν γίνονται και οι φθηνότερες συναλλαγές εδώ μέσα, αλλά η νοοτροπία του νεο-ΕΛ με εξιτάρει... Δηλαδή εγώ μαλάκας είμαι που σαν καταναλωτής ξέρω τι θα πληρώσω και δεν μπαίνω καν στον κόπο να πω αυτήν την κοινόχρηστα καταστροφική γυφτιά;
idomeneas7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω κι εγω κατι πανω στο θεμα ως καταναλωτης: πηρα προσφορα απο 2 κλειδαραδες για προμηθεια και τοποθετηση νεας κλειδαριας. Και οι δυο μου ειπαν μια τιμη και μετα συν το ΦΠΑ εφοσον θελω αποδειξη. Εχω την παρακατω απορια: πως μπορει ενας επαγγελματιας να πουλαει προϊόντα κατ εξακολουθηση χωρις να κόβει αποδείξεις? Στην παροχη υπηρεσιών το καταλαβαίνω ή σε πραγματα μικρης αξίας, όμως πως γινεται οι εν λογω κλειδαραδες να προμηθευονται κλειδαριες που εχουν λιανικη εκατονταδες ευρω, να εχουν τιμολογια προφανως και να μην φαινεται πουθενα η πωληση τους? Δεν εχουν πρόβλημα στα βιβλια τους? Χαζη απορια, αλλα δεν εχω σχεση με το αντικειμενο και θα ηθελα να με διαφωτισετε.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω παρατηρήσει ότι κόβουν ένα ποσό αποδείξεων κάθε μήνα για να μην φαίνεται ότι έχουν ζημία, και από εκεί και πέρα δεν κόβουν αποδείξεις. Τυχαίο παράδειγμα, για να συντηρηθεί ένα κατάστημα και να μην έχει ζημία, πρέπει να έχει έσοδα 2000 ευρώ τον μήνα (τυχαίο νούμερο). Ο πωλητής θα κόβει αποδείξεις μέχρι να συμπληρωθεί αυτό το ποσό (2000 ευρώ) για να μπορέσει να τα δηλώσει στην εφορία και να μην φαίνεται ότι έχει ζημία. Όταν λοιπόν συμπληρωθεί αυτό το ποσό (μπορεί να συμπληρωθεί σε 5, 7, 10, 15 μέρες, αναλόγως την πελατεία και τις πωλήσεις) μετά δεν θα κόβει αποδείξεις για το υπόλοιπο του μήνα. Προσωπικά, σε μικρόποσά (πχ αν αγοράσω μια τυρόπιτα από τον φούρνο) μπορεί να μην ζητήσω απόδειξη, αλλά σε μεγάλα ποσά ζητάω πάντα. 1
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τώρα άμα πω ότι η πλειοψηφία που το κάνει αυτό δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα (να μην ζητάει απόδειξη), θα είμαι κακός; Έχουν μάθει να κλέβουν απο το κράτος και συνεχίζουν να το κλέβουν και μετά παραπονιούνται για το ότι είμαστε σκατά σαν χώρα. 1
_chris_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τώρα άμα πω ότι η πλειοψηφία που το κάνει αυτό δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα (να μην ζητάει απόδειξη), θα είμαι κακός; Έχουν μάθει να κλέβουν απο το κράτος και συνεχίζουν να το κλέβουν και μετά παραπονιούνται για το ότι είμαστε σκατά σαν χώρα. ενω οι δΥ που οι περισσότεροι μπήκαν με βύσμα, χωρίς να έχουν τα προσόντα που θα έπρεπε, που πληρώνονται παραπάνω απ ότι έπρεπε, που δουλεύουν ελάχιστα....... δε κλέβουν το κράτος Υ.Γ ωραίο τρολλοποστ φίλε 10
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ενω οι δΥ που οι περισσότεροι μπήκαν με βύσμα, χωρίς να έχουν τα προσόντα που θα έπρεπε, που πληρώνονται παραπάνω απ ότι έπρεπε, που δουλεύουν ελάχιστα....... δε κλέβουν το κράτος Υ.Γ ωραίο τρολλοποστ φίλε Δεν είμαι υπερ ούτε το πως λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου τομέα αλλα τουλάχιστον αυτοί πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν στο κράτος, σε αντίθεση με τους ιδιωτικούς που η φοροδιαφυγή φτάνει το 40%.
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πως την είδες ChimairaX; Θα μας γκρεμίσεις το οικονομικό μοντέλο που χτίζουμε τόσα χρόνια; 2
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναι γιατι είναι υπόδειγμα ηθικής οι ΔΥ, άλλο φρούτο δεν εχουν μεγαλώσει στην Ελλαδα.. Παράσιτα είναι και αυτοί τα οποία δυστυχώς πληρώνουν οι λίγοι τίμιοι του ΙΤ, αντί να πανε σπίτι τους μαζί με τους συνταξιούχους των 45 ετών.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα