Gilmaru Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Νικητής ο Gilmaru το κλειδακι εσταλη καλο καψημο Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ τον φίλο Κυριακίδη για το εξαιρετικό GA του!! Με την ευκαιρία πάρτε και κάτι τις μικρό και από μένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drowzee Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Νικητης wiznick σταληθκε μεσω steam email. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos032 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ένα δεύτερο παιχνιδάκι από εμένα. Όσοι είναι 1+ lvl ανεξαρτήτου group μπορούν να συμμετάσχουν. Καλή τύχη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Κλειδάκι για το The Next Door NZ9C3-YZ?I%-B3QM3 ? = 45-41 % = 45-42 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Κλειδάκι για το The Next Door NZ9C3-YZ?I%-B3QM3 ? = 45-41 % = 45-42 Got it! Σε ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Υπαρχει ενα gift Dead Island: Epidemic Beta Gift οποιος το θελει ας με κανει add στο steam, username : panoc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Υπαρχει ενα gift Dead Island: Epidemic Beta Gift οποιος το θελει ας με κανει add στο steam, username : panoc Έχω και εγώ τέσσερα από δαύτα... Αν θέλει κάποιος ένα, add me. http://steamcommunity.com/id/djdbgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έχω και εγώ τέσσερα από δαύτα... Αν θέλει κάποιος ένα, add me. http://steamcommunity.com/id/djdbgr Που διαολο τα βρηκαμε αυτα ? Δε θυμαμαι καθολου... YΓ. Πως βγαζεις το /id/djdbgr ? εννοω id λινκ με το ονομα σου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Που διαολο τα βρηκαμε αυτα ? Δε θυμαμαι καθολου... Νομίζω πως είναι από το Humble bundle που είχε τα Dead Island και τα Saints Row. Εγώ έχω τέσσερα και ένα με διαφορετικό εικονίδιο, πρέπει να είναι από κάπου αλλού αυτό, δεν ξέρω. EDIT: http://steamrep.com. Εκεί βλέπεις όλα τα info. Το link το παίρνεις με δεξί κλικ στον Steam client, στο προφίλ σου, στο nickname. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 YΓ. Πως βγαζεις το /id/djdbgr ? εννοω id λινκ με το ονομα σου ; Steam -> Profile -> Edit Profile -> Custom URL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μην κανετε τον κοπο, το game εχει κατεβάσει ρολά απο πέρσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ναι και εγω εχω 4 αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι οπως ειπε ο φιλος απο πανω, το παιχνιδι εχει σταματησει. Και ειναι MOBA οχι single player οποτε..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos032 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ένα δεύτερο παιχνιδάκι από εμένα. Όσοι είναι 1+ lvl ανεξαρτήτου group μπορούν να συμμετάσχουν. Καλή τύχη. Winner: Drowzee Στάλθηκε μέσω SG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr41k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γκρουπ GA, humble gift link! Καλή τύχη! Νικητής ο DJDB, humble link sent! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα