Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]


Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators

Συνεχίζουμε σε αυτό το νέο νήμα για παιχνίδια, εκπτωτικά κουπόνια ή οτιδήποτε σχετικό που χαρίζονται από μέλη του insomnia (giveaways). Τα παιχνίδια, κουπόνια έκπτωσης κλπ που χαρίζονται δεν είναι απαραίτητο να είναι σε ψηφιακή μορφή (digital downloads) ή από κάποια συγκεκριμένη πλατφόρμα διανομής.

Βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του νήματος

  • Παρακαλούνται να γράφουν μόνο: α) τα μέλη που έχουν κάποιο παιχνίδι, κουπόνι έκπτωσης ή οτιδήποτε σχετικό να χαρίσουν και β) όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι που χαρίζεται. Απαγορεύεται αυστηρά να ζητάτε να σας χαρίσουν κάτι.
  • Απαγορεύονται αυστηρά οι αντιπαραθέσεις και ο σχολιασμός πάνω στα παιχνίδια που χαρίζονται, την αξία τους ή την επιλογή της μεθόδου για το giveaway.
  • Το forum και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα παιχνίδια που χαρίζονται και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι αν ένα παιχνίδι δεν λειτουργεί ή δεν ενεργοποιείται. Υπόψιν ότι κάποια gift links ή κλειδιά για παιχνίδια που χαρίζουν μέλη ενδεχομένως να έχουν λήξει και να μην ενεργοποιούνται, οπότε δείξτε κατανόηση σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης υπόψιν, ότι το forum δεν ελέγχει την προέλευση των παιχνιδιών ή κλειδιών που χαρίζονται.
  • Κατά τα άλλα, ισχύουν οι Όροι Χρήσης του forum
  • Όποιο μήνυμα δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, θα διαγράφεται - χωρίς να αποκλείονται και άλλες κυρώσεις κατά περίπτωση. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία της αναφοράς (report) για να ενημερώσετε τους συντονιστές για προβληματικά μηνύματα. Μην απαντάτε σε αυτά δημόσια στο νήμα

Προτεινόμενοι τρόποι για gifts/ giveaways:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τρόπο θέλετε για να χαρίσετε ένα παιχνίδι. Ωστόσο, η απευθείας παράθεση κλειδιών σε δημόσιο μήνυμα είναι η λιγότερο προτεινόμενη μέθοδος γιατί έχει το μειονέκτημα να πάρει το κλειδί (ή περισσότερα του ενός) κάποιος lurker, που ενδεχομένως δεν είναι μέλος του forum, χωρίς να αναφέρει ότι το πήρε/ το ενεργοποίησε, και χωρίς κάποιο feedback προς το χρήστη που το χάρισε. Είναι όμως αποδεκτή μέθοδος, αν το παραπάνω δεν αποτελεί πρόβλημα για το μέλος που χαρίζει το παιχνίδι. Εναλλακτικοί τρόποι για giveways:

  • Κλειδιά/ gift links μέσω pm, εφόσον δηλώσετε στο forum τα παιχνίδια που χαρίζονται.
  • Κληρώσεις με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Μια πιθανή πρόταση για τη διεξαγωγή κλήρωσης είναι να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν υπηρεσίες του random.org. (βλέπε το Q3.2 section στο FAQ)
  • Giveaways μέσω SteamGifts. Προορίζεται μόνο για παιχνίδια που ενεργοποιούνται μέσω Steam. Για να μπορείτε να φτιάξετε account εκεί θα χρειαστεί να δώσετε τα στοιχεία σας από το Steam και επιπρόσθετα να εκτιμηθεί (από το Steamgifts) ότι η αξία του λογαριασμού σας ξεπερνάει τα $100. Μπορείτε να φτιάξετε giveaways εντελώς ανοιχτά (Everyone), τα οποία όμως θα βρίσκουν εύκολα και θα συμμετέχουν χρήστες εκτός insomnia, invite-only όπου θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι κάνουν κλικ σε link που θα δώσετε εσείς (όπου το δώσετε), ή Steam group only όπου θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα μέλη συγκεκριμένων groups στο Steam. Μπορείτε επίσης να θέσετε ελάχιστο level χρήστη του Steamgifts για συμμετοχή ή να διατηρείτε whitelist/ blacklist. Διαβάστε το FAQ του site για όποιες απορίες έχετε.

Σημείωση: Μπορείτε, όσοι το θεωρείτε απαραίτητο, να επαναδημοσιεύσετε σε αυτό το νήμα τα ενεργά giveaways σας που ανακοινώσατε στο παλιό.

Index και σχετικά links:

  • Like 22
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή συνέχεια και από μένα, με ένα giveaway μέσω steamgifts, για επίπεδο 1+. Το κλειδί είναι ήδη περασμένο στο σύστημα, λογικά θα το λάβετε αυτόματα, αν όχι στείλτε ένα pm εδώ. 

 

Καλή τύχη.

 

signature.png

 

Ευχαριστούμε!!

 

 

συγνωμη αλλα τι ειναι αυτα ? και πως τα περνουμε ? δεν εχω ιδεα, αν θελετε εξηγηστε μου σας παρακαλω

 

 Διάβασε προσεχτικά το πρώτο post και θα τα καταλάβεις όλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω 4 κουπονια να δωσω αν καποιος ενδιαφερεται:

 

90% OFF Aperture Tag: The Paint Gun Testing Initiative (μεχρι 20/3)

50% OFF Nihilumbra (μεχρι 20/3)

50% OFF We Slay Monsters (μεχρι 22/3)

50% OFF Overture (μεχρι 22/3)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...