p4n0s86 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 κι από εμένα. Level 0 - Invite only * Πως τα βάζω εκτός πλαισίου κανονικά, τώρα στη νέα έκδοση του φόρουμ; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από p4n0s86 2 2
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 2/28/2018 στις 12:29 ΠΜ, xtrmsnpr είπε 42 μοναδικά παιχνίδια,για 42 ξεχωριστά μωράκια,εσάς! open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 -ο νικητής παίρνει gift αυτόματα έξτρα copy του παιχνιδιού για να το δώσει σε φίλο του θα ποστάρω τους νικητές των invite only: Bedlam Nikiforos Defend The Highlands eleniV Exowar MrRRobot Z gfxania Pixel Puzzles: UndeadZ badirontree Luna Sky mitsarasss Platypus Nikiforos Gold Rush! Anniversary gfxania Nux tommybertsen Crab Cakes Rescue gfxania Dark Years djkostas Space Farmers MrRRobot 1 1
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, phandom_a είπε Ένα ga, που είναι για την Whitelist μου, στην οποία είναι αρκετοί από εδώ. Wait, το οτι μπορω να μπω σημαινει οτι ειμαι στην Whitelist? 1
phandom_a Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, EliasKir είπε Wait, το οτι μπορω να μπω σημαινει οτι ειμαι στην Whitelist? Ναι, γιατί όχι; Έχω βάλει όσους έχουν κάνει ga εδώ μέσα, από την αρχή του 2018, και άλλα 600 άτομα από τo sg 1
Mr^Robot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 https://www.steamgifts.com/giveaway/hVg3f/nasway level 0 3 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Δεν πληρώ λεει της προϋποθέσεις για να φιλους στο steam :S Πρέπει να αγοράσεις μέσα από το steam store ένα παιχνίδι τουλάχιστον με 5€ ή να βάλεις κάρτα των 5€ για να φύγει ο περιορισμός αυτός 1
dazed&confused Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό μήνα! Μέχρι Κυριακή μεσημέρι... Lvl 1+ GA group Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από dazed&confused 6 1
Zaknafein Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Cursed Castilla (Maldita Castilla EX) -> vangelisb Furi -> gfxania Getting Over It with Bennett Foddy -> FRooOoozZeXx Και συνεχίζουμε με: Δεν μπορώ να βάλω άλλα μέχρι να κάνουν receive οι vangelisb & FRooOoozZeXx 2
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εχω καποια κλειδια για Uplay. Υπαρχει κανενας τροπος να τα δωσω randomly με καποιο τροπο σαν το Steamgifts? 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, EliasKir είπε Εχω καποια κλειδια για Uplay. Υπαρχει κανενας τροπος να τα δωσω randomly με καποιο τροπο σαν το Steamgifts? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το random.org (φαντάζομαι υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα site, ενδεικτικά το δίνω). Ιστοσελίδα για χάρισμα τίτλων για Uplay με αντίστοιχες λειτουργίες με το SG δεν ξέρω να υπάρχει. 3
Mr^Robot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, EliasKir είπε Εχω καποια κλειδια για Uplay. Υπαρχει κανενας τροπος να τα δωσω randomly με καποιο τροπο σαν το Steamgifts? Ενδιαφέρομαι για κλειδάκι
p4n0s86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, EliasKir είπε Εχω καποια κλειδια για Uplay. Υπαρχει κανενας τροπος να τα δωσω randomly με καποιο τροπο σαν το Steamgifts? Μπορείς να φτιάξεις τα giveaways στο Gleam και για συμμετοχή να διαλέξεις την πιο απλή επιλογή που δίνει, πχ απλά να κάνουμε κλικ για επιβεβαίωση. https://gleam.io/ (αν και με αυτόν τον τρόπο ίσως δεν μπορέσεις να ελέγξεις πολλαπλές συμμετοχές με διάφορα mails, εκτός αν σου στείλουμε ο καθένας σε pm με τι email συμμετέχουμε για να είναι δίκαιο και να αφήσεις το Gleam να κάνει την κλήρωση). Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από p4n0s86 1
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Ενδιαφέρομαι για κλειδάκι Βασικα θα ηθελα να τα δωσω τυχαια σε οποιον τα κερδισει και επισης εχεις 200 παιχνιδια στο Steam σου και δεν εχεις παιξει κανενα. Δεν θα ηθελα να παει χαμενο το παιχνιδι. 1
Mr^Robot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και νομιζω πως δεν χρειάζεται να αιτιολογηθώ πως και γιατι εχω 200 παιχνίδια και τον λογο που δεν εχω παιξει κανένα . Παω πασο . "No hard Feelings" Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Mr^Robot
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Snoob είπε Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το random.org (φαντάζομαι υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα site, ενδεικτικά το δίνω). Ιστοσελίδα για χάρισμα τίτλων για Uplay με αντίστοιχες λειτουργίες με το SG δεν ξέρω να υπάρχει. Το γνωριζω το random.org αλλα πως θα δηλωσει καποιος συμμετοχη? Σκεφτηκα να κανω ενα ποστ με το παιχνιδι και να κανει καποιος like πχ και ετσι να δηλωνει συμμετοχη (το οποιο Like μετα ας το παρει πισω για να μην φανει σαν begging) και μετα να χρησιμοποιησω το random για να μου βγαλει τον νικητη. Εχω τα: Far Cry 3 Blood Dragon Rayman Origins Splinter Cell Blacklist Splinter Cell Chaos Theory 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα