Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος φορέας που να καταγγέλεις κακο"τεχνίτες"? Ηρθε ενας και μου εκανε συσκατη δουλεια, μου εδωσε το ποσο σε δυο αποδειξεις (η μια Ιανουαρίου) και πολυ πιθανο να μην ερθει να το διορθωσει. Περα απο το να τον αξιολογησω αρνητικα σε google, facebook και λοιπα, υπάρχει κάποιος τροπος να βρω το δικιο μου? Σημειωτέων ο συγκεκριμένος είναι το πρώτο αποτέλεσμα στο Google όταν αναζητας την υπηρεσία για την οποία τον φώναξα.

Δημοσ.

Το λέω για να μην την πατησουν κι αλλοι. Οι περισσοτεροι (κι εγω μαζι) οταν δεν εχουμε γνωστους, κανουμε μια αναζητηση και παιρνουμε προσφορες απο τους 3-4 πρωτους. Αμα εχει κακες κριτικες ισως σωθει κανενα μελλοντικο θυμα.

Δημοσ.

Το λέω για να μην την πατησουν κι αλλοι. Οι περισσοτεροι (κι εγω μαζι) οταν δεν εχουμε γνωστους, κανουμε μια αναζητηση και παιρνουμε προσφορες απο τους 3-4 πρωτους. Αμα εχει κακες κριτικες ισως σωθει κανενα μελλοντικο θυμα.

Μα δεν μας λες για ποιά υπηρεσία τον χρειάστηκες, πως μας βοηθάς έτσι; Το google σου βρήκε μια σελίδα, η σελίδα αυτή ήταν στον χρυσό οδηγό ή κάπου αλλού;

• Like 1
Δημοσ.

βαλε φωτο της δουλειας του. Και οχι κακιες και συκοφαντιες, just facts

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Τόσο ήξερε τόσο έκανε ή μπορεί να είχε μια άσχημη μέρα...απλά δεν τον ξαναπροτιμάς και δεν τον προτείνεις. Δεν κατάλαβα αν τον πλήρωσες ή όχι πάντως!

Δημοσ.

Μα δεν μας λες για ποιά υπηρεσία τον χρειάστηκες, πως μας βοηθάς έτσι; Το google σου βρήκε μια σελίδα, η σελίδα αυτή ήταν στον χρυσό οδηγό ή κάπου αλλού;

Δεν μπηκα εδω να τον δυσφημίσω γιατι ετσι κι αλλιως οποιος αναζητησει την ιδια υπηρεσια δεν θα μπει στο insomnia αλλα θα ψαξει απλα στο google. Αν εχει αρνητικες κριτικες ο συγκεκριμενος οπου εμφανίζεται (εκτος απο το ιδιο του το site που δεν μπορει να γινει κατι), θα σωθουν καποια θυματα.

Ο τύπος έχει μαγαζί οπότε υποθέτω είναι νόμιμος. Τον έχω πληρώσει κανονικότατα, απλά οι αποδείξεις που μου έδωσε ήταν άλλων πελατών. Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος καταγγελίας? Ξέρω πως για μεγάλες δουλειές πάει δικαστικά, αλλά στην περίπτωση μου είναι οικονομικά ασύμφορο κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

φίλε μου δε λέμε να μας πεις ονομα, ειδικότητα πες μας να σε βοηθήσουμε. απλά πράγματα. αν και σε είπα. ρώτα αν είναι αδειούχος τεχνίτης (άσχετα αν έχει μαγαζι) αλλιως καταγγελία

Δημοσ.

Δεν μπηκα εδω να τον δυσφημίσω γιατι ετσι κι αλλιως οποιος αναζητησει την ιδια υπηρεσια δεν θα μπει στο insomnia αλλα θα ψαξει απλα στο google. Αν εχει αρνητικες κριτικες ο συγκεκριμενος οπου εμφανίζεται (εκτος απο το ιδιο του το site που δεν μπορει να γινει κατι), θα σωθουν καποια θυματα.

Ο τύπος έχει μαγαζί οπότε υποθέτω είναι νόμιμος. Τον έχω πληρώσει κανονικότατα, απλά οι αποδείξεις που μου έδωσε ήταν άλλων πελατών. Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος καταγγελίας? Ξέρω πως για μεγάλες δουλειές πάει δικαστικά, αλλά στην περίπτωση μου είναι οικονομικά ασύμφορο κάτι τέτοιο.

Δεκτό αυτό που λες. Λες όμως ότι έψαξες στο google, το οποίο είναι μηχανή αναζήτησης. Ποιά σελίδα σου πλάσαρε και βρήκες τον συγκεκριμένο τεχνίτη; Μπες στην ίδια σελίδα και δες αν έχει σύστημα αξιολογήσεων.

Δημοσ.

Μα καλα, διαβασες τι λεω στην αρχή? Εκτός από το να τον αξιολογησω αρνητικα online, ρωταω αμα υπαρχει τιποτα που να με ωφελησει κιολας.

Δημοσ.

έλα πες την αλήθεια, εσύ έκανες τη μαλακία και ψάχνεις να δεις αν μπορεί να σε κάνει μανούρα ο άτυχος.

Δημοσ.

Μα καλα, διαβασες τι λεω στην αρχή? Εκτός από το να τον αξιολογησω αρνητικα online, ρωταω αμα υπαρχει τιποτα που να με ωφελησει κιολας.

Καταγγελία με αποδείξεις, ότι λένε και οι υπόλοιποι παραπάνω.

Δημοσ.

όταν δεν λες τι εργασία έκανες.. πως να σε βοηθήσουν οι υπόλοιποι; ... έτσι μου έκανε κάποιος κάτι και θέλω να τον καμτσικόσω.. δεν γίνεται δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...