Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ρε παίδες βρήκα ένα βίντεο που κάνει θραύση στα blogs και λέει και καλά οτι παράγεις τζάμπα ενέργεια, αλλά τι στο καλό κάνει αυτός ο άνθρωπος εκεί?? Συνδέει το φις της μπαλαντέζας σε μια από τις πρίζες, κάτι σαν βραχυκύκλωμα δηλαδή, μετά κάτι κάνει με μηχανισμό από έναν αναπτήρα, ο μηχανισμός του αναπτήρα παράγει σπινθήρα υπό κάποια τάση V, λογικά η ενέργεια που παράγεται από αυτό εισέρχεται εντός του κυκλώματος της μπαλαντέζας και μετά γίνεται η δευτέρα παρουσία.... θεωρητικά στέκει κάτι τέτοιο;
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν είμαι ηλεκτρολόγος αλλά έχει αναφερθεί ότι όλα αυτά τα βίντεο είναι ψεύτικα... 1
LongTom Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 H Παρασκευή ήρθε νωρίς και μόλις βρήκαμε το μπλιμπλίκι που παραβιάζει κάθε Θερμοδυναμικό νόμο. 5
harris19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Oυτε καν!!!!!! Ουτε θεωρητικα ουτε πρακτικα στεκει κατι τετοιο..Ακομα θυμαμε οταν το ειχε αναφερει καποιος μαθητης σε ενα καθηγητη στην σχολη,μονο τα γελια που δεν εβαλε ο καθηγητης..
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Άρα και σε αυτό το βίντεο έκαναν μοντάζ
David20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν είμαι ηλεκτρολόγος αλλά έχει αναφερθεί ότι όλα αυτά τα βίντεο είναι ψεύτικα... Κανεις λαθος φιλε Ζιο..Γινονται, αν εισαι ξαδερφoς του David Copperfield.... 1
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κανεις λαθος φιλε Ζιο..Γινονται, αν εισαι ξαδερφoς του David Copperfield.... Αν είσαι μακρινός κάνεις τίποτα;; Καμιά λάμπα ανάβεις; 1
MikeJ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μπούρδες.... Εγώ πιστεύω το καλώδιο είναι τόσο μακρύ επίτηδες για να μπερδεύει.... Αυτό που συνδέει που και καλά είναι του ίδιου του πολύμπριζου προέρχεται από άλλο πολύμπριζο που βρίσκεται από κάτω και περνάει μέσα από τρύπα και καλύπτεται από το μακρύ καλώδιο... και όταν κάνει αυτό με τον αναπτήρα είναι κάποιος άλλος που ενεργοποιεί το άλλο πολύμπριζο για να δώσει ενέργεια σε αυτό.... Ότι και καλά με ένα τσικ αναπτήρα λειτουργούσε αερόθερμο 2000 watt... χαχα 1
David20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν είσαι μακρινός κάνεις τίποτα;; Καμιά λάμπα ανάβεις; Για μακρινους συγγενεις ναι,κατι γινεται..Λαμπα φακου,για δυο δευτερολεπτα, μεχρι εκει ομως..... Για κουνιαδους,μπατζανακια,κουμπαρους, κλπ ,δυσκολα τα πραματα.... 1
defacer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ρε παίδες βρήκα ένα βίντεο που κάνει θραύση στα blogs και λέει και καλά οτι παράγεις τζάμπα ενέργεια, αλλά τι στο καλό κάνει αυτός ο άνθρωπος εκεί?? Μαλακίζεται. 9
Backpacker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μαρέσει που ζητάς και ηλεκτρολόγο για το αυτονόητο!!! Είναι σαν να ζητάω άποψη φυσικού και κοσμολόγου για να μου πει ότι ο ήλιος καίει!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα