Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.  Οταν κάποιος έχει μεγάλο πρόσωπο (πχ έντονα ζυγωματικά, έντονες γνάθους, γωνίες, πηγούνι, μεγάλα μάγουλα, πλατιά όχι φουσκωτά), τότε τα γένια του τα κάνουν ακόμα πιο έντονα όλα αυτά ή μείωνουν το μέγεθος του προσώπου;

Δημοσ.

Τα γένια μπορούν να λειτουργήσουν όπως το μακιγιάζ στις γυναίκες, αν γίνεται σωστά :P "Μεταμορφώνουν" το πρόσωπο, οπότε μπορείς να καμουφλάρεις διάφορα σημεία που δεν σου αρέσουν. Πόσες φορές έχω δει άντρες με γένια και χωρίς, καμία σχέση :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αναλογα και με την πυκνοτητα στα γενια… οχι να ειναι μια τριχα εδω και η αλλη στη αλλη πλευρα….. :P

• Like 1
Δημοσ.

Υπόνοιες κάτι η από πάνω;

Αμέ. Τα γένια σου πάνε, αλλά όχι όταν αφήνεις πολλά, ξέρεις. Με χωρίς μια χαρά είσαι, και με λίγα :D

Δημοσ.

Ναι απλά ρωτάω με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά προσώπου. Αν το πρόσωπο είναι πλατύ και φαρδύ, αν τα γένια το κάνουν ακόμα πιο πλατύ ή "μείωνουν" το μέγεθος του.

Δημοσ.

Αν εχεις full beard και δεν ειναι περιποιημενο προφανως θα σε κανουν σαν ''μπαμπουινο'' :P

Προσπαθησε να τονισεις την jawline και την cheekline , ετσι καπως φαινεται πιο συμμαζεμενο το προσωπο...... και οχι τοσο μεγαλο.

:)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι κι'εγω,επειδη βλεπω μερικοι ασχολουνται με τριχες...Στο κατω προσωπο ξυριζεστε η αφηνετε γενια για να μη φαινονται τα 'μαγουλα'?Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι κι'εγω,επειδη βλεπω μερικοι ασχολουνται με τριχες...Στο κατω προσωπο ξυριζεστε η αφηνετε γενια για να μη φαινονται τα 'μαγουλα'?Ευχαριστω εκ των προτερων...

Ε δε το αφηνεις και neckbeard..εγω προσωπικα τα ξυριζω 2 δαχτυλα πανω απο το "μηλο".Αλλοι τα παιρνουν περισσοτερο.

Δημοσ.

Επίσης μερικούς κάνει το πρόσωπο πιο χοντρό σε άλλους ποιο λεπτό. Δεν ξέρεις πόσοι μάγουλακηδες κυκλοφορούν έξω φουλ τρίχα για να κρύψουν τα μάγουλα. Δεν πάει σε όλους η τρίχα αν και ειναι της μόδας.

Sent from my iPhone using Insomnia

. Εμενα προσωπικα το μετριο με αδυνατιζει (νομιζω) και το πολυ με αγριευει και με παιχαινει .Δεν ξερεις ποσο καιρο προσπαθω να βρω το καταλληλο τριχα/ιντσα προσωπου :P Να και νεα μοναδα μετρησης 

Τι ειναι το κατω προσωπο ?

Δημοσ.

Ε δε το αφηνεις και neckbeard..εγω προσωπικα τα ξυριζω 2 δαχτυλα πανω απο το "μηλο".Αλλοι τα παιρνουν περισσοτερο.

ωραιος!

. Εμενα προσωπικα το μετριο με αδυνατιζει (νομιζω) και το πολυ με αγριευει και με παιχαινει .Δεν ξερεις ποσο καιρο προσπαθω να βρω το καταλληλο τριχα/ιντσα προσωπου :P Να και νεα μοναδα μετρησης 

Τι ειναι το κατω προσωπο ?

Ελα ντε,τι να ειναι αραγε?

Ίσως κάποια παραλλαγή του κάτω κεφαλιού. lol όμως.

3xLOL και 10xGTP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...