mercu Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Οταν κάποιος έχει μεγάλο πρόσωπο (πχ έντονα ζυγωματικά, έντονες γνάθους, γωνίες, πηγούνι, μεγάλα μάγουλα, πλατιά όχι φουσκωτά), τότε τα γένια του τα κάνουν ακόμα πιο έντονα όλα αυτά ή μείωνουν το μέγεθος του προσώπου;
Iris_89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τα γένια μπορούν να λειτουργήσουν όπως το μακιγιάζ στις γυναίκες, αν γίνεται σωστά "Μεταμορφώνουν" το πρόσωπο, οπότε μπορείς να καμουφλάρεις διάφορα σημεία που δεν σου αρέσουν. Πόσες φορές έχω δει άντρες με γένια και χωρίς, καμία σχέση 1
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ειναι αναλογα και με την πυκνοτητα στα γενια… οχι να ειναι μια τριχα εδω και η αλλη στη αλλη πλευρα….. 1
Iris_89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Υπόνοιες κάτι η από πάνω; Αμέ. Τα γένια σου πάνε, αλλά όχι όταν αφήνεις πολλά, ξέρεις. Με χωρίς μια χαρά είσαι, και με λίγα
mercu Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ναι απλά ρωτάω με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά προσώπου. Αν το πρόσωπο είναι πλατύ και φαρδύ, αν τα γένια το κάνουν ακόμα πιο πλατύ ή "μείωνουν" το μέγεθος του.
Unabomber Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Αν εχεις full beard και δεν ειναι περιποιημενο προφανως θα σε κανουν σαν ''μπαμπουινο'' Προσπαθησε να τονισεις την jawline και την cheekline , ετσι καπως φαινεται πιο συμμαζεμενο το προσωπο...... και οχι τοσο μεγαλο.
patriot21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω κατι κι'εγω,επειδη βλεπω μερικοι ασχολουνται με τριχες...Στο κατω προσωπο ξυριζεστε η αφηνετε γενια για να μη φαινονται τα 'μαγουλα'?Ευχαριστω εκ των προτερων...
Mikeasdf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω κατι κι'εγω,επειδη βλεπω μερικοι ασχολουνται με τριχες...Στο κατω προσωπο ξυριζεστε η αφηνετε γενια για να μη φαινονται τα 'μαγουλα'?Ευχαριστω εκ των προτερων... Ε δε το αφηνεις και neckbeard..εγω προσωπικα τα ξυριζω 2 δαχτυλα πανω απο το "μηλο".Αλλοι τα παιρνουν περισσοτερο.
Arct1c Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Επίσης μερικούς κάνει το πρόσωπο πιο χοντρό σε άλλους ποιο λεπτό. Δεν ξέρεις πόσοι μάγουλακηδες κυκλοφορούν έξω φουλ τρίχα για να κρύψουν τα μάγουλα. Δεν πάει σε όλους η τρίχα αν και ειναι της μόδας. Sent from my iPhone using Insomnia . Εμενα προσωπικα το μετριο με αδυνατιζει (νομιζω) και το πολυ με αγριευει και με παιχαινει .Δεν ξερεις ποσο καιρο προσπαθω να βρω το καταλληλο τριχα/ιντσα προσωπου Να και νεα μοναδα μετρησης Να ρωτησω κατι κι'εγω,επειδη βλεπω μερικοι ασχολουνται με τριχες...Στο κατω προσωπο ξυριζεστε η αφηνετε γενια για να μη φαινονται τα 'μαγουλα'?Ευχαριστω εκ των προτερων... Τι ειναι το κατω προσωπο ?
Ison_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Τι ειναι το κατω προσωπο ? Ίσως κάποια παραλλαγή του κάτω κεφαλιού. lol όμως.
patriot21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ε δε το αφηνεις και neckbeard..εγω προσωπικα τα ξυριζω 2 δαχτυλα πανω απο το "μηλο".Αλλοι τα παιρνουν περισσοτερο. ωραιος! . Εμενα προσωπικα το μετριο με αδυνατιζει (νομιζω) και το πολυ με αγριευει και με παιχαινει .Δεν ξερεις ποσο καιρο προσπαθω να βρω το καταλληλο τριχα/ιντσα προσωπου Να και νεα μοναδα μετρησης Τι ειναι το κατω προσωπο ? Ελα ντε,τι να ειναι αραγε? Ίσως κάποια παραλλαγή του κάτω κεφαλιού. lol όμως. 3xLOL και 10xGTP
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και κάντε κάτι τέτοιο αν θέλετε πολλά κορίτσια. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Να το συνδιάζουμε και με τέτοια μπλουζάκια; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα