gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Η επιλυση του προβληματος ειναι σωστη διατροφη σε συνδιασμο με συστηματικη γυμναστικη.. Με τον ιδρωτα απο την γυμναστικη αποβαλλονται και οι τελευταιες τοξινες που συσσωρευει ο οργανισμος.. Μειονεκτηματα-εμποδια: 1)Σωστη διατροφη=εξοδα 2)Γυμναστικη=ελευθερος χρονος,καλη ψυχολογια,εξοδα αν πας γυμναστηριο. 3)Θεληση. Πλεονεκτηματα:αμετρητα.. Παμε τωρα στο πρακτικο μερος.. ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ: Πλενεις τις μασχαλες σου με αφρολουτρο-σαπουνι.. τις σκουπιζεις.. μετα σε ενα κομματι βαμβακι ριχνεις καθαρο οινοπνευμα(φειδωλα οσο χρειαζεται,κοστιζει) και τις τριβεις.. αφου εξατμιστη το οινοπνευμα απο τις μασχαλες θα βαλεις απο το αποσμητικο dove που εστειλε ο φιλος πιο πανω ή καποιο που να σου περιοριζει την εφιδρωση. Αυτο θα σε κρατησει ολη την ημερα.. Πλυσιμο μπλουζας: βαζεις τα μπλουζακια σου στην λεκανη με ζεστο νερο και απορρυπαντικο τα αφηνεις για 2-3λεπτα, μετα τοπικα βαζεις απορρυπαντικο στο επιμαχω σημειο και το τριβεις.. στη συνεχεια τα αφηνεις μεσα για κανενα μισαωρο.. Αυτο που εχει ποτισει θα εχει φυγει.. ή στην χειροτερη περιπτωση να το εχεις εξαλειψει κατα 80%
doctorkostis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Η επιλυση του προβληματος ειναι σωστη διατροφη σε συνδιασμο με συστηματικη γυμναστικη.. Με τον ιδρωτα απο την γυμναστικη αποβαλλονται και οι τελευταιες τοξινες που συσσωρευει ο οργανισμος.. Αυτο δεν ισχυει ετσι? Ο ιδρωτας ειναι 99% νερο. Το υπολοιπο 1% ειναι ηλεκτρολυτες και ελαχιστες ποσοτητες λιπιδιων και πρωτεϊνων. 3
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Επίσης υπάρχει απλούστατη λύση: κουρέψτε λίγο τη μπούκλα της μασχαλοτρίχας (δε λέω ξυρίστε γιατί θα πέσετε να με φάτε με τα μετροσέξουαλ).
gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυτο δεν ισχυει ετσι? Ο ιδρωτας ειναι 99% νερο. Το υπολοιπο 1% ειναι ηλεκτρολυτες και ελαχιστες ποσοτητες λιπιδιων και πρωτεϊνων.Μεσα απο τον ιδρωτα βγαινει και ποσοστο τοξινης.. Τα υπολοιπα καιγονται με την γυμναστικη.. Αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο.. ουτε λυνεται το προβλημα με το να μαθουμε το 1% και το 99%
doctorkostis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Επιστημονικοφανης εξηγηση γυμναστηριου. Τοξινη = κακο, ιδρωτας = καλο. Συμφωνω ομως, ειμαστε offtopic. Sorry για το ασχετο. Συνεχιστε.
Sellers Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυτο δεν ισχυει ετσι? Ο ιδρωτας ειναι 99% νερο. Το υπολοιπο 1% ειναι ηλεκτρολυτες και ελαχιστες ποσοτητες λιπιδιων και πρωτεϊνων. Το 1% φτιαχνει τοση μποχα δλδ;
doctorkostis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το 1% φτιαχνει τοση μποχα δλδ; Οχι. Αλλα τα βακτηρια που ζουν στο δερμα, ειδικα σε περιοχες με πτυχες (μασχαλη, μηροβουβωνικες πτυχες), μπορουν. Γι'αυτο ο ιδρωτας δεν μυριζει αμεσα, αλλα αν παραμεινεις απλυτος, ζεχνεις. 1
RottenLungs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εγω μία φορά φύρισα την μία μασχάλη και άφησα την άλλη κομπλέ για πειραματισμό. Απο την ξυρισμένη μασχάλη, έτρεχε ποτάμι ο ιδρώτα. ΠΟΤΑΜΙ... Και η πλάκα είναι οτι το δοκίμασα για το άκρως ανάποδο. Τώρα πως δουλεύει σε σας το ανάποδο, δεν ξέρω. Επίσης ενω ιδρώνω πολύ, ποτέ δεν μυρίζω, ούτε εγω ούτε τα ρούχα μου (πλένομαι κάθε μέρα βέβαια).
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ε καλα, αμα ησουν ντάλα μεσημέρι και έσκαβες λογικό. Δεν είπα ότι θα ιδρώνεις λιγότερο χωρίς τρίχες, είπα ότι διατηρείται πολυ πιο καθαρή και μοσχομυριστή η περιοχή. Οι τρίχες τραβανε υγρασία + μπιχλα και ειναι πολύ πιο δύσκολο να καθαριστούν. Φαντάζομαι θα το έχεις διαπιστώσει και από μια άλλη περιοχή του σώματος. Τώρα αν εσύ δεν ζεχνεις από τη φύση σου (ενω στάζουν ποτάμια) είσαι τυχερός και η εξαίρεση.
RottenLungs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πάντως η μασχάλη που είχα ξυρίσει έτρεχε ποτάμι, ενω η άλλη ήταν κομπλέ. Γιαυτό δεν ξύρισα και τις δύο, για να έχω να συγκρίνω. Αυτό κάτι μου λέει εμένα αλλα μπορέι να είναι ανάλογα τον οργανισμό. Ξέρω γω.
Mr_Proper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Υγρό απορρυπαντικό που να σκοτώνει μικρόβια, μαλακτικό και σιδέρωμα... δεν θα μυρίζουν αλλιώς μένουν τα μικρόβια που προκαλούν την μυρωδιά στα ρούχα σου και το μόνο που χρειάζεται για να μυρίσει είανι η τροφή τους (τα άλατα στον ιδρώτα σου )
Valerie_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Υγρό απορρυπαντικό που να σκοτώνει μικρόβια, μαλακτικό και σιδέρωμα... δεν θα μυρίζουν αλλιώς μένουν τα μικρόβια που προκαλούν την μυρωδιά στα ρούχα σου και το μόνο που χρειάζεται για να μυρίσει είανι η τροφή τους (τα άλατα στον ιδρώτα σου ) Υπάρχει η χλωρίνη πλυντηρίου (δεν συνιστάται σε σκουρόχρωμα/χρωματιστά) και το dettol πλυντηρίου. Διαλέχτε. 2
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ξούρα στην μασχάλη (η trimming ανάλογος) μόνο roll on αποσμητικά (όχι σπρευ) κάθε πρωί και μετά το μπάνιο Όχι συνθετικές μπλούζες Μπάνιο κάθε μέρα Αλλαγή μπλούζας κάθε μέρα (αν έχει φάει ιδρώτα) και πλύσιμο. 1
Bubs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα, ειδικά με τις μπλούζες της δουλειάς, και χρησιμοποιώ μονο ρολ-ον (noxema). Τελικά εντόπισα το πρόβλημα: τα αποσμητικά έχουν μεσα αλουμίνιο (source=internet) το οποιο όταν μένει πάνω την μπλούζα παράγει αυτές τις οσμές. Ακόμη και να την πλένεις κάθε μερα αυτό δεν φεύγει εύκολα γτ κολλάει μεσα στις ίνες-γιαυτο καμια φορα σε σκουρα υπάρχουν ασπρίλες. Η λύση που βρήκα είναι ένα σαν καθαριστικό που λέγεται διαβολάκος του λεκέ, οπου έχει ειδικά για να αφαιρεί υπολείμματα από αποσμητικό σε ρούχα αλλα και σκουριά από πλακάκια!!! (?what? ) Ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει γτ φοβάμαι μην είναι πολύ δυνατό και χαλάσει την μπλούζα (θέλει 2 ώρες να το εφαρμόσεις και να μην αφήσεις να στεγνώσει κλπ-το ψιλό φοβάμαι και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με άλλο ρούχο για τεστ) Άλλοι λένε και με μαγειρική σόδα καθαρίζει, υπάρχουν γιατροσόφια γενικά . http://laundry.about.com/od/stainremoval/a/underarmstains.htm 1
The_Judas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 και εγώ αυτό νομίζω. Πιο πιθανό είναι να κάνει ζημιά το αποσμητικό παρά ο ίδιος ο ιδρώτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα