cococrops Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καλησπέρα ή καλημέρα τελος παντων χαχα!! μου γεννηθηκε μια απορια πριν από κανα 3ωρο που παρηγγειλα σουβλάκια!!αν το delivery δεν φερει αποδειξη μαζι με τα σουβλάκια τι μπορει να κανει καποιος?μπορει να μην πληρωσει όπως λεει ο νομος?
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην δεχτείς την παραγγελία .
cococrops Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 να μην δεχτω την παραγγελια ή να μην πληρωσω και να τα παρω και να πω ότι θα καλεσω την αστυνομια και καλα? 1
gokuthelegend Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κοίτα, δεν νομίζω να φταίει ο ντελιβεράς που δεν σου έφερε απόδειξη. Έτσι κι αλλιώς και αυτός μάλλον μαύρα θα δουλεύει, κάνα παλικάρι θα είναι που θέλει να βγάλει το χαρτζιλίκι του. Αν είναι να τα χώσεις σε κάποιον, καλύτερα να το κάνεις στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. 3
Zein Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ζητα αποδειξη απο πριν απο το τηλεφωνο για να πιασουν το μηνυμα.
cococrops Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 εχει γινει υπερβολικα πολλες φορες αυτό με την αποδειξη και το εχω επισημανει!!
genius_13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πάρε τηλέφωνο στο σουβλατζίδικο και πες ότι δεν υπήρχε απόδειξη κατά την παράδοση και αν ξανά συμβεί θα κάνεις καταγγελία..την επόμενη φορά αν συμβεί πάλι το ίδιο...κάνε καταγγελία. Ο ντελιβεράς δεν φταίει. edit. Αν έχει γίνει επανελλειμενως μην περιμένεις άλλο,σημαίνει ότι το κάνουν συστηματικά...
cococrops Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 και που κανω καταγγελια?εννοείται ότι δεν φταιει ο ντελιβερας το ξερω
dacourt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τηλ στο μαγαζί, πες του ότι δεν υπάρχει απόδειξη, ώστε την επόμενη φορά να σου τη φέρουν. Αν θέλεις να το συνεχίσεις.. εφορία τηλ, λες στοιχεία κτλ του μαγαζιού.. και ξεμπέρδεψες.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μου έχει συμβεί αρκετές φορές όταν έπαιρνα πίτσα. Συνήθως ζητούσα την απόδειξη από τον ντελιβερά όταν δεν υπήρχε, μου έλεγε συγνώμη την πήρα μαζί μου και όλα οκ. Προφανώς μάλλον θα υπήρχε συννενόηση με το αφεντικό του μαγαζιου να μην δίνει εκτός αν την ζητήσει ο πελάτης.
cococrops Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 όχι εγω εχω ζητησει και μου ειπε ότι δεν του εδωσε το μαγαζι!
cococrops Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 κανει και γαμω τα σουβλάκια ρε παιδια είναι κριμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα