BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πριν λίγο είδα ότι έχει ραγίσει λίγο στην άκρη ο ένας φακός από τα γυαλιά οράσεως που φοράω. Να σημειώσω ότι τα αγόρασα πριν από 5 μέρες.Και από την αρχή που τα πήρα τα πρόσεχα πάρα πολύ και φυσικά δε μου πέσανε ούτε μια φορά κάτω. Από μόνο του ράγισε. Τώρα.Αν τα πάω από το κατάστημα οπτικών που τα αγόρασα θα μου τον αλλάξουν τον φακό δωρεάν;
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τώρα.Αν τα πάω από το κατάστημα οπτικών που τα αγόρασα και θα μου τον αλλάξουν τον φακό δωρεάν; Όχι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αφού αυτός που έβαλε τον φακό δεν έκανε καλή δουλειά ,εγώ θα την πληρώσω;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει σοβαρά;
nikko_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχεις πάρει κάποιο είδος εγγύησης ; Κάποια καταστήματα δίνουν. Αν δεν έχεις θα πληρώσεις εσύ. 1
gokuthelegend Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αφού αυτός που έβαλε τον φακό δεν έκανε καλή δουλειά ,εγώ θα την πληρώσω; Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Το ράγισμα είναι κάλλιστα κάτι που θα μπορούσες να το είχες κάνει και εσύ. Πως θα αποδείξεις ότι δεν τον έσπασες εσύ;
xpapias Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και εγώ δεν πιστεύω οτι υπάρχει κατάστημα που θα στον αντικαθιστούσε δωρεάν.
Pa0ki Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Κάνε σκηνικό, μπορεί να πιάσει αν έχει πελάτες μέσα το μαγαζί
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 χαχαχ παιδιά μόλις γύρισα απο το μαγαζί και τελικά μου τον αλλάξανε δωρεάν.Μάλλον φοβηθηκαν μη τους κάνω σκηνικό. Αυριο θα έχω καινούργιο φακό
Valerie_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 σαν να σε βλέπω βγήκες από το μαγαζί like a boss
gokuthelegend Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 χαχαχ παιδιά μόλις γύρισα απο το μαγαζί και τελικά μου τον αλλάξανε δωρεάν.Μάλλον φοβηθηκαν μη τους κάνω σκηνικό. Αυριο θα έχω καινούργιο φακό Τους έδωσες την ιδέα ότι μπορεί να κάνεις σκηνικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα