John122GR Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπερα, ενας φιλος θελει ενα pc που να παιζει leuge of legends (αν γινετε χωρις κολλημα) μεχρι 200 ευρω. Σκληρο Δισκο εχει αλλα και ενα παλιο ροφοδοτικο( δεν νομιζω να ειναι αρκετο) Γινεται τιποτα με τοσο budget? Nα και μια συνθεση που βγαινει τοσο αξιζει?
John122GR Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 οκ τοτε ... θα του πω να ανεβασει budget
Richard_Nixon Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δες και κάτι σε intel,το τροφοδοτικό είναι της πλάκας άλλα και τα υποσυστήματα δεν έχουν και ιδιαίτερες απαιτήσεις.Το συστηματάκι με τον Celeron είναι μακράν καλύτερο... Την aftermarket ψύκτρα γιατί ; 2
John122GR Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 παιδια δνε ξερω γιατι αυτος επελεξε τα κομματια και μου δινει τις εικονες που στελνω, με intel βγαινει αρκετα καλο μου φαινετε αν μπορεις πες σε πιο σιτε το βρηκες να του τα στειλω
TheELF Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δες και κάτι σε intel,το τροφοδοτικό είναι της πλάκας άλλα και τα υποσυστήματα δεν έχουν και ιδιαίτερες απαιτήσεις.Το συστηματάκι με τον Celeron είναι μακράν καλύτερο... Την aftermarket ψύκτρα γιατί ; Αυτή η 5450 είναι καλύτερη από τα γραφικά που έχει ο ίδιος ο επεξεργαστής; Χλομό το κόβω.
Richard_Nixon Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν φτάσει γύρω στα 260,μάλλον μπορεί να έχει κάτι που να παίζει κάπως αξιοπρεπώς LoL.. Δεν έχει σημασία το μαγαζί,αν συνδιάσεις parts από διάφορα μαγαζιά μπορεί να εξοικονομίσεις κανένα 20αρι.Αν αξίζει είναι άλλο θέμα. Όντως 5450 είναι πολύ χώμα για τέτοια χρήση...
TheELF Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τα ενσωματωμένα του celeron παίζουν το LoL, έστω σε medium, αρκετά καλά,μπορεί να τα δοκιμάσει και αν είναι μετά παίρνει μια καλή vga κάποια στιγμή.
Whitefanged Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 LOL έχω να παίξω 2 χρόνια, κάτι τέτοιο δεν το τρέχει? 1
John122GR Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 πιστευω πως ναι , δεν χρειαζετε και τρελες απαιτησεις το game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα