Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !

θελω να ραψω κατι μανικετόκουμπα τωρα για το πασχα και θελω να τα ραψω σταυροβελονια !!

Ξερει κανεις πως γινεται αυτο ?

παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις , οχι τρολιες !

CUFF102.jpg

ΥΓ.

Μην ξεχασω  ..  ? καπου ακουσα οτι μια μερα της Μ.βδομαδας (νομιζω Μ.Παρασκευη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος) δεν επιτρεπεται το ραψιμο ! ισχυει  ? μπορω  σημερα , αυριο να τα ραψω κανονικα ??

Ευχαριστω ..

Δημοσ.

Δεν είναι αντρικές δουλειές αυτές ρε :P

Τι εννοείς σταυροβελονιά, γιατί νομίζω δεν στέκει αυτό που ζητάς

Δημοσ.

Ναι, Μ.Παρασκευη υπαρχει δακτυλιος στα μανικετοκουμπα...Δοκιμασε Σαββατο...

εισαι σιγουρος γι αυτο η ετσι το λες ??

Δημοσ.

ΥΓ.

Μην ξεχασω  ..  ? καπου ακουσα οτι μια μερα της Μ.βδομαδας (νομιζω Μ.Παρασκευη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος) δεν επιτρεπεται το ραψιμο ! ισχυει  ? μπορω  σημερα , αυριο να τα ραψω κανονικα ??

Ισχύει (κατά την παράδοση)

Για το ράψιμο δε ξέρω πόσοι και κατά πόσο το τηρούν, αλλά για το κάρφωμα το έχω ακούσει από εργοδηγούς (γενικά κατά παράδοση δε πρέπει να "χτυπάνε σίδερα" - και καλά ο ήχος από τα καρφιά στο σταυρό - πχ εργοτάξια μεταλλικών κατασκευών δεν δουλέυουν ποτέ Μ. Παρασκευή - ή τουλάχιστον παλαιότερα)

Δημοσ.

ΥΓ.

Ευχαριστω ..

1bb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα !

θελω να ραψω κατι μανικετόκουμπα τωρα για το πασχα και θελω να τα ραψω σταυροβελονια !!

Ξερει κανεις πως γινεται αυτο ?

παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις , οχι τρολιες !

CUFF102.jpg

ΥΓ.

Ευχαριστω ..

Συνήθως όταν λέμε "μανικετόκουμπα" αναφερόμαστε σε κάτι σαν αυτά που έχεις στην φωτογραφία τα οποία όμως δεν...ράβονται!!!

Τώρα αν αναφέρεσαι σε "κλασσικά" κουμπιά που απλά θα μπουν στην συγκεκριμένη θέση είναι άλλο θέμα

Δημοσ.

Μου έχει δείξει η μάνα μου Mau Αλλά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, σίγουρα υπάρχει βίντεο που να το δείχνει πως γίνεται.

Μην ακούω χαζά ότι δεν ραβουμε τότε ή ότι δεν κόβουμε τα νύχια μας βράδυ δεν είμαστε στο 1950..

• Like 2
Δημοσ.

δεν είναι ότι δεν επιτρέπεται απλά για όσους πιστεύουν η Μ. Παρασκευή είναι σαν να έχεις νεκρό στο σπίτι σου. πχ αν πεθάνει η γυναίκα σου θα ράβεις κουμπιά εκείνη την ημέρα? οπότε κρίνεις και πράττεις ανάλογα

Δημοσ.

Μιλάμε για μανικετόκουμπα σαν της φωτό ή για κουμπιά πουκαμίσου;

Αν μιλάμε για το Α, πας το πουκάμισο που θες σε μία ράφτρα και σου κάνει την ήδη υπάρχουσα τρυπα για κουμπί να παίρνει και μανιοκετόκουμπο .

Και ναι, επειδή παίζει να είναι εκκλησία ή να μην δουλεύει Μ. Παρασκευή, πήγαινε σήμερα αύριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...