Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

είμαι απογοητευμένος, περίμενα να πουλάνε χαρτάκια προτεραιότητας σαν pre-pre-order...

• Like 4
Δημοσ.

είμαι απογοητευμένος, περίμενα να πουλάνε χαρτάκια προτεραιότητας σαν pre-pre-order...

...όσοι περάσουν πρώτα τις γραπτές εξετάσεις, που θα καθιερώσουν ως pre-pre-pre-order.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις πολυ χαμηλες προσδοκιες

περιμενα να πουλανε vip μπροστινες θεσεις με καθισματα πουφ σε σχημα μηλου plus μπουκαλακι αερα απο φρεσκοανοιγμενο Apple watch ολα αυτα μονο 299,99$

• Like 1
Δημοσ.

λες για αυτό να προσπαθήσουν να αποτρέψουν το φαινόμενο; επειδή δε θα γίνει ο ίδιος χαμός με τα iphone;

κι εγώ που νόμιζα ότι αποφάσισαν να σοβαρευτουν  :-(

Marketing φιλε μου

Δημοσ.

Η εικόνα, που έχει το άρθρο, είναι η κατάντια της ανθρώπινης ύπαρξης... Συνωστίζονται για να αγοράσουν smartphones, tablets και smartwatches και κατασκηνώνουν έξω από το κατάστημα για να πάρουν σειρά... Πραγματικά τραγικό...

Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να συνωστίζεται σε ουρές για smartphone παρά για ένα κομμάτι ψωμί,απλά το εύχομαι.

Κατά τα άλλα αυτό που γίνετε με τις ουρές με πολλούς fans (και όχι μόνο της Apple) είναι κάτι περισσότερο από εξεφτελιστικό ακόμη κι αν κάποιος έχει σκοπό να βγάλει χρήματα από αυτό.

Δημοσ.

Η θα μπορουσαν να δινουν προτεραιoτητα στο pre pre pre order σε οποιον εχει στην κατοχη του πανω απο 5 i συσκευες, αν ειναι της τελευταιας χρονιας κανουν skip στο pre pre order απευθειας!!! Ετσι οποιος παραγγειλει 1 μηνα πριν καν παρουσιαστει η συσκευη το παιρνει μεσα στις πρωτες μερες αναλογα την κινηση στην courier.

Δημοσ.

Συνωστισμός; άντε καλέ, Θυμάστε την μαύρη Παρασκευή, αυτό και αν είναι ανθρώπινη ταπείνωση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...