IsolatedParania Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Θα άνοιγα το στόμα μου μα τέλος πάντων.
Jophiel Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Θα άνοιγα το στόμα μου μα τέλος πάντων. Πες το κόσμια... 1
palawiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εμένα μου φαίνεται ότι το στήσιμο του κόσμου είναι διαφημιστικοί λόγοι. 2
stratus.stratus Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 και οι τουρίστες θα δείχνουν το εισιτήριο η την εξέταση ούρων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 είμαι απογοητευμένος, περίμενα να πουλάνε χαρτάκια προτεραιότητας σαν pre-pre-order... 4
Jophiel Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 είμαι απογοητευμένος, περίμενα να πουλάνε χαρτάκια προτεραιότητας σαν pre-pre-order... ...όσοι περάσουν πρώτα τις γραπτές εξετάσεις, που θα καθιερώσουν ως pre-pre-pre-order. 1
Redshift Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 είμαι απογοητευμένος, περίμενα να πουλάνε χαρτάκια προτεραιότητας σαν pre-pre-order... εχεις πολυ χαμηλες προσδοκιες περιμενα να πουλανε vip μπροστινες θεσεις με καθισματα πουφ σε σχημα μηλου plus μπουκαλακι αερα απο φρεσκοανοιγμενο Apple watch ολα αυτα μονο 299,99$ 1
intos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 λες για αυτό να προσπαθήσουν να αποτρέψουν το φαινόμενο; επειδή δε θα γίνει ο ίδιος χαμός με τα iphone; κι εγώ που νόμιζα ότι αποφάσισαν να σοβαρευτουν Marketing φιλε μου
j11h Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Η εικόνα, που έχει το άρθρο, είναι η κατάντια της ανθρώπινης ύπαρξης... Συνωστίζονται για να αγοράσουν smartphones, tablets και smartwatches και κατασκηνώνουν έξω από το κατάστημα για να πάρουν σειρά... Πραγματικά τραγικό... Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να συνωστίζεται σε ουρές για smartphone παρά για ένα κομμάτι ψωμί,απλά το εύχομαι. Κατά τα άλλα αυτό που γίνετε με τις ουρές με πολλούς fans (και όχι μόνο της Apple) είναι κάτι περισσότερο από εξεφτελιστικό ακόμη κι αν κάποιος έχει σκοπό να βγάλει χρήματα από αυτό.
Razor333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Η θα μπορουσαν να δινουν προτεραιoτητα στο pre pre pre order σε οποιον εχει στην κατοχη του πανω απο 5 i συσκευες, αν ειναι της τελευταιας χρονιας κανουν skip στο pre pre order απευθειας!!! Ετσι οποιος παραγγειλει 1 μηνα πριν καν παρουσιαστει η συσκευη το παιρνει μεσα στις πρωτες μερες αναλογα την κινηση στην courier.
lefi Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Συνωστισμός; άντε καλέ, Θυμάστε την μαύρη Παρασκευή, αυτό και αν είναι ανθρώπινη ταπείνωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα