Basilhs23___ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έχω δεχτεί εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες spam mails που αναφέρονται οτι κέρδισα εκατομμύρια ζητάνε στοιχεία και μου λένε οτι θα γίνω λεφτάς κτλ, τα διαγράφω μαζικά χωρίς να δίνω σημασία, αλλά τόσο γέλιο όσο σήμερα σε ένα mail που κλικαρα να δω δεν είχα ρίξει. Ταιριαζει με το σενάριο απ΄ τα κλεμμένα όνειρα. 1
Zein Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 δεν ειναι ακριβως εμαιλ ουτε απατη αλλα... [/url] 1
The_Colonel Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Κάντους πλάκα χρησιμοποιώντας τις δεισιδαιμονίες τους (πχ να κάνεις ότι τσιμπάς και μετά να αρνηθείς επειδή ενα πνεύμα του τζουτζου σου είπε να αρνηθείς γιατι δεν πήγε να δώσει λεφτά στην σεκάβα -και έτσι να τον σκαλώσεις στο να πληρώσει τους εκεί απατεώνες - ) 1
star12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 το χα γραψει και σε ενα αλλο θρεντ αυτο παλια.Ειχα βαλει να πουλησω ενα κινητο στο ebay και τελοσπαντων λιγες μερες μετα μου στελνει ενας τυπος μυνημα απεσταλμενο απ την ΝΙΓΗΡΙΑ αγαπητε κυριε. χθες το βραδυ ο προεδρος της νηγιριας ενω σερφαρε στο ιντερνετ ειδε την αγγελια σας,και του αρεσε αυτο που ειδε <εμ μαλλον εννoει το κιν>και θελει να το αγορασεI για 200 000 αν του το πουλησετε τοτε ειστε καλεσμενος στο παλατι για να γνωρισετε και τη βυζαρου <δικια μου λεξη ηταν αυτη> κορη του.και ειστε προσκεκλυσμενος στο dinner party με ολα τα εξοδα πληρωμενα α δεχομαστε μονο για πληρωμη WESTERN UNION και γω απαντησα πωπο τι λες τωρα μεγαλε παλατια νηγηρια εμ εξωτερικο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΡΗ οκ θα στο στειλω συστημενο και πακεταρισμενο με τα καλυτερα υλικα που χεις δει σε πακετο. μολις δει ο προεδρος το πακετο θα παθει πλακα Ακομα το περιμενει 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αυτό που λες το θυμάμαι και το είχα σχολιάσει και τότε. Μερικές φορές απορώ τι επιμένουν και στέλνουν τέτοιες βλακίες. Υποθέτω πως προφανώς στα 100000 άτομα που θα λάβουν κάτι τέτοιο μάλλον θα βρεθεί ένας και θα στείλει στοιχεία.
Gtr34 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Είχα λάβει email πριν χρόνια, από λ οργανισμό, πού ζητούσε λεφτά για την σωτηρία των φαλαινών. Επίσης, έχω λάβει το κλασικό email, ότι κληρονόμησα αμύθητα πλούτη από τον σεΐχη θείο μου. Σε αυτό απάντησα, ζητώντας, να μου στείλουν ηλιοκαμένες γυναίκες από το χαρέμι του. 2
deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Είχα λάβει email πριν χρόνια, από λ οργανισμό, πού ζητούσε λεφτά για την σωτηρία των φαλαινών. ...και μετά αναρωτιόμαστε γιατί εκλείπουν τα διάφορα είδη...άμα ο κάθε Gtr34 έχει καβούρια στις τσέπες και δε στέλνει κάνα ψιλό για τη σωτηρία τους, τι να περιμένει κανείς; zbutsamas όλα δηλαδή... 2
optimus_crime Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ...και μετά αναρωτιόμαστε γιατί εκλείπουν τα διάφορα είδη...άμα ο κάθε Gtr34 έχει καβούρια στις τσέπες και δε στέλνει κάνα ψιλό για τη σωτηρία τους, τι να περιμένει κανείς; zbutsamas όλα δηλαδή... Χαχα, Θεός , θυμήθηκα ένα βίντεο από Ράδιο Αρβύλα τώρα! spoiler το βάζω για να μην ξεφύγω από το θέμα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μια φίλη της μάνας μου χήρα με 2 παιδιά δέχτηκε ένα τέτοιο από έναν υποτιθέμενο συνταγματάρχη στην Ινδία ο οποίος μιλαγε μαζί της στο διαδίκτυο. Της είπε ότι θα της στείλει 800.000 δολλάρια για να μεγαλώσει τα παιδιά της και πως θα έρθει σύντομα να την παντρευτεί. Απεγνωσμένη αυτή , απελπισμένη πες , χωρίς τρελές γνώσεις πάνω στο ιντερνετ και τις παγίδες του , του έστειλε 150 ευρώ ενω της ζήταγε αυτός 800 για να πληρώσει κάτι παράβολα και να της στείλει τα χρήματα. Συνάδελφος δέχτηκε mail από υποτιθέμενο δικηγόρο ενός υποτιθέμενου θείου του στο South Africa. Ο θειος πέθανε λεει από καρδια και του άφησε κάτι εκατομμύρια κληρονομιά... Η απάντηση του συναδέλφου : Ο θειος μου δεν πέθανε από καρδια αλλά τον σκότωσα εγώ και σε λίγες μέρες θα έρθω και για σένα.... 3
DrLo Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ΦΡΕΣΚΟ: https://www.linkedin.com/jobs2/view/44252184?trk=vsrp_jobs_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A475716241429020074000%2CVSRPtargetId%3A44252184%2CVSRPcmpt%3Aprimary κλασσικό παλιό scam θα σου ζητήσουν deposit για έξοδα ταξιδιού για συνέντευξη (τα οποία και καλά θα τα πάρεις πίσω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα