Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Την καλησπέρα μου παιδιά. Είχα πάει πιο πριν από δύο χρόνια και πήρα κάτι παπούτσια(2 εβδομάδες αντέξανε) και από τότε υποσχέθηκα στον εαυτο μου οχι μαιμουδες.. Έρχομαι και στο θέμα υπάρχει καποιο μαγαζι που να έχει μπλούζες και γενικά φούτερ,παντελόνια πουκάμισα κυριλε -όλα γνωστές μάρκες- σε αυτό το μέρος; Εάν ξερετε καποιο μαγαζι πείτε μου. Εάν θυμάστε και καποιες ενδεικτικές τιμές καλό θα ήταν Ευχαριστώ
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αφου υποσχεθηκες να μην ξαναπαρεις , αυτα νομιζεις θα αντεξουν περισσοτερο ??
Tenshi Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Προβληματίζομαι. Γιατί σνομπάρεις τις επώνυμες μπλούζες/φούτερ/παντελόνια/πουκάμισα κυριλέ απο οποιοδήποτε άλλο καταστήματα-περιοχή;
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν σνομπάρω τίποτα. Δεν είπα επισης οτι θέλω ρουχα για 2 χρόνια...
gia_nnis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Την καλησπέρα μου παιδιά. Είχα πάει πιο πριν από δύο χρόνια και πήρα κάτι παπούτσια(2 εβδομάδες αντέξανε) αυτο που λες δεν ειναι ο κανονας.. Εχω παρει παπουτσια nike 25ε και μου εχουν κρατησει 8 μηνες καθημερινης χρησης. Ειναι πως θα κατσει..
Razor_7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Την καλησπέρα μου παιδιά. Είχα πάει πιο πριν από δύο χρόνια και πήρα κάτι παπούτσια(2 εβδομάδες αντέξανε) και από τότε υποσχέθηκα στον εαυτο μου οχι μαιμουδες.. Έρχομαι και στο θέμα υπάρχει καποιο μαγαζι που να έχει μπλούζες και γενικά φούτερ,παντελόνια πουκάμισα κυριλε -όλα γνωστές μάρκες- σε αυτό το μέρος; Εάν ξερετε καποιο μαγαζι πείτε μου. Εάν θυμάστε και καποιες ενδεικτικές τιμές καλό θα ήταν Ευχαριστώ η όλη φάση θυμίζει κλώνους κινητών, γιατί να το κάνεις αυτό?
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αυτο που λες δεν ειναι ο κανονας.. Εχω παρει παπουτσια nike 25ε και μου εχουν κρατησει 8 μηνες καθημερινης χρησης. Ειναι πως θα κατσει.. Κι εγώ έχω πάρει Puma 50€ (ειχαν εκπτωση 50%) και αντέξανε 2 χρόνια καθημερινης χρησης και μαλιστα ακομα τα εχω για σκατοδουλειες. Δεν ηταν ομως απο santa barbara οπότε τωρα καταλαβαινεις οτι οι 8 μηνες σου δεν ηταν τιποτα μπροστα στα δικα μου
johnkal Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αφού είσαι άφραγκος, ποιος ο λόγος να φορας ρούχα που έχουν πάνω επώνυμη μάρκα; Δε σε αντιπροσωπεύουν και οι απομιμήσεις σχεδόν πάντα κάνουν κρα, όσοι τις φοράν δείχνουν αστείοι. Τα μαϊμού είναι παντού τα ίδια. Πάρε λιγότερο επώνυμα ή no name, είναι φτηνά και σίγουρα καλύτερης ποιότητας με ωραία σχέδια αν ψαχτεις. 4
gia_nnis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κι εγώ έχω πάρει Puma 50€ (ειχαν εκπτωση 50%) και αντέξανε 2 χρόνια καθημερινης χρησης και μαλιστα ακομα τα εχω για σκατοδουλειες. Δεν ηταν ομως απο santa barbara οπότε τωρα καταλαβαινεις οτι οι 8 μηνες σου δεν ηταν τιποτα μπροστα στα δικα μου ναι γιατι αυτα που πηρα ειναι στην κατηγορια ελαφρια-ευκαμπτα. Δεν εχουν την ιδια αντοχη.. Εχω ακουσει ατομα που εχουν παρει αυθεντικα και μιλαμε για ποσα απο 100ε+ και τους εχουν βγαλει προβληματα.. Εχω παρει dexim και κρατησανε 3 χρονια με 20ε!!! και τι να λεει? Ετσι ειναι η αγορα.. μπουρδ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα