Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου'ρχεται ο λογαριασμος της ΔΕΗ, λεω οκ, κανα 35ρι θαναι τωρα που δεν ειναι μεσα το χαρατσι.
Ανοιγω και βλεπω

83 ΕΥΡΩ

Τι 83 ευρω ρε μαλακες! 83 ευρω για 400 kWh; Ρε ειστε αρρωστοι;

25ε Δημοτικα τελη????? (απο 20ε )

12,33ε ΝΕΡΙΤ???????? (απο 5ε)

Σε ποια χωρα ζουν τα ζωα ρε;

• Like 1
Δημοσ.

Μου'ρχεται ο λογαριασμος της ΔΕΗ, λεω οκ, κανα 35ρι θαναι τωρα που δεν ειναι μεσα το χαρατσι.

Ανοιγω και βλεπω

83 ΕΥΡΩ

Είναι HD :P

• Like 25
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 83€ λέει... Μόνος σ μένεις? 4μελής οικογένεια στα 4.500kwh? (4μηνο) 900€ με προηγούμενα οφέλη! 

• Like 2
Δημοσ.

..τα 3-4 12.33 ευρώ το δίμηνο ειναι το πρόβλημα σας?

Προσωπικά όχι, πλάκα έκανα :) Νορμάλ βρίσκω τις χρεώσεις και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ (χωρίς να μπορώ να συγκρίνω με άλλα κράτη)

Δημοσ.

Για έμενα προσωπικά είναι πρόβλημα όχι για το ποσό αλλά για το νταβατζιλίκι τους... Μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η δεη να ανοίξουν και άλλες εταιρίες στον χώρο και όχι το νταβατζίδικο μονοπώλιο που έχουν, και μακάρι να πεθάνει και ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα τότε και μόνο τότε θα έχουμε πάει κάνα χιλιόμετρο μπροστά.

• Like 18
Δημοσ.

Για έμενα προσωπικά είναι πρόβλημα όχι για το ποσό αλλά για το νταβατζιλίκι τους... Μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η δεη να ανοίξουν και άλλες εταιρίες στον χώρο και όχι το νταβατζίδικο μονοπώλιο που έχουν, και μακάρι να πεθάνει και ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα τότε και μόνο τότε θα έχουμε πάει κάνα χιλιόμετρο μπροστά.

Ποιο πιθανόν να κερδίσεις το τζοκερ... Οκ πες εγώ, εσύ και όποιος αλλάζει νοοτροπίες, με τους υπόλοιπους τι γίνεται? με τα κολλημένα μυαλά των ηλικιωμένων? άστο μην το ψάχνεις! πολλά άμα από πίσω...

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιγω και βλεπω

83 ΕΥΡΩ

Μπες να κάνεις έναν δικό σου υπολογισμό με βάση το τιμολόγιο που έχεις μήπως έκαναν λάθος.

https://www.dei.gr/el/eksupiretisi-pelatwn/oikiakoi-pelates/timologia/timologia-xamilis-tasis

Στον φίλο μου (4 άτομα σε σπίτι 100τμ) από 350-400 ευρώ που ερχόταν ο εκκαθαριστικός της ΔΕΗ τους προηγούμενους χειμώνες με τα αερόθερμα και όλα αυτά, τώρα ανοίγουν τον λογαριασμό βλέπουν 700 ευρώ και τους ήρθε νταβλάς. Τους είπα να κοιτάξουν μήπως τους κλέβουν ρεύμα ή μήπως έγινε λάθος.

Μακάρι ξαναλέω να γίνει η ιδιωτικοποίηση της δεη και τις κάθε δεη αν και απίθανο μήπως και δούμε άσπρη μέρα.

Δεν θα δεις ούτε έτσι άσπρη μέρα. Όλοι οι φόροι τα χαράτσια και τα τέλη ρυθμιζόμενες χρεώσεις κτλ θα πληρώνονται κανονικά και μέσω της ιδιωτικής εταιρείας. Για να προλάβω σχόλιο του στύλ "είσαι αριστερός κομμουνιστής" και τέτοια, δεν είμαι αντίθετος σε ιδιωτικοποιήσεις, αλλά ακόμα και έτσι κατά 95% πάλι θα γκρινιάζουμε όλοι για τις τιμές και θα λέμε οτι ο ιδιώτης είναι ακριβός..

Δημοσ.

Δεν θα δεις ούτε έτσι άσπρη μέρα. Όλοι οι φόροι τα χαράτσια και τα τέλη ρυθμιζόμενες χρεώσεις κτλ θα πληρώνονται κανονικά και μέσω της ιδιωτικής εταιρείας. Για να προλάβω σχόλιο του στύλ "είσαι αριστερός κομμουνιστής" Δεν θα ελεγα ποτε κατι τετοιο. και τέτοια, δεν είμαι αντίθετος σε ιδιωτικοποιήσεις, αλλά ακόμα και έτσι κατά 95% πάλι θα γκρινιάζουμε όλοι για τις τιμές και θα λέμε οτι ο ιδιώτης είναι ακριβός..

Ίσως όμως άμα υπήρχε ανταγωνισμός να ήταν αλλιώς τα πράγματα..

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως...

Εγώ θυμάμαι όταν ήρθαν οι energa/hellas power, είχανε κάποιες φθηνότερες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και ο θείος μου επέλεξε μια από τις δύο, το συνολικό ετήσιο κέρδος που είχε ήταν κάπου 50-60 ευρώ. Μετά όταν πτώχευσαν έκαναν την παπάτζα που πήραν το ΕΕΤΗΔΕ από τους καταναλωτές και δεν το έδωσαν στο κράτος και μετά ήρθε το κράτος και ζητούσε πάλι χρήματα από τους συγκεκριμένους που είχαν πληρώσει. Είδε κι έπαθε ο άνθρωπος να επιστρέψει στην ΔΕΗ πάλι μετά την πτώχευση της ιδιωτικής. Σε ορισμένα πράγματα στην χώρα μας ειδικά στον ηλεκτρισμό, τα πράγματα είναι πολύ στρεβλά, τώρα και να έρθει ιδιωτική εταιρεία παροχής ρεύματος δεν βλέπω εύκολα τον κόσμο να φεύγει από την ΔΕΗ μετά από αυτά που έγιναν το 2012, εκτός αν βάλουν μειώσεις 20% τουλάχιστον..

• Like 1
Δημοσ.

ΝΑΙ!!!

Κάθε ευρώ που φεύγει σε παπαριές είναι πρόβλημα!!! 2400 υπαλλήλους, μην τους χάσουμε.....

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...