Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ναι καλά, τώρα που έρχεται eurovision, όλο νεριτ θα βλέπετε!!

Δημοσ.

Το ότι κάποιος δεν βλέπει ΕΡΤ δε νομίζω ότι είναι δικαιολογία για να μην πληρώσει. Πληρώνουμε για αρκετά πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ!

Προτείνω να ανοίξουμε ένα μαγαζί που να πουλάει κατσριδοσουβλάκια και να βάλουμε 1cent στη ΔΕΗ. Μπορεί να μη τρώει κανείς αλλά έτσι κι αλλιώς πληρώνουμε για αρκετά πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ! ... ε ας πληρώσετε και για τα κατσαριδοσουβλάκια.

• Like 3
Δημοσ.

Το ότι κάποιος δεν βλέπει ΕΡΤ δε νομίζω ότι είναι δικαιολογία για να μην πληρώσει. Πληρώνουμε για αρκετά πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ!

είναι της ίδιας λογικής, δεν έχω αρρωστήσει ποτέ οπότε γιατί να πληρώνω νοσοκομεία...

δεν έχω παιδιά, γιατί να πληρώνω σχολεία...

κοιτάω την πάρτη μου, δεν με ενδιαφέρει η κοινωνία που ζω, όποιος θέλει ας δουλέψει να ζήσει αλλιώς ας ψοφήσει...

με άλλα λόγια, φασίστες με γραβάτες... νεοφιλελέρες...

Επί του θέματος, προς τον topic starter.... έχω ακούσει αρκετούς γνωστούς κλπ να λένε πως τους ήρθε υπερβολικά ακριβά το ρεύμα το τελευταίο διάστημα... εγώ περιμένω ακόμα το δικό μου... παίζει να έχουν παιχτεί γερές αυξήσεις γιατί σε όλους έκανε αίσθηση ο λογαριασμός...

Τι πρέπει να κάνετε αν ο ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός που λάβατε είναι υψηλότερος απ’ ότι συνήθως;

Ο υπολογισμός του ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμού γίνεται με βάση ιστορικά στοιχεία του πελάτη, όπως καταναλώσεις αντίστοιχης χρονικής περιόδου προηγούμενου έτους κτλ, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια στις πραγματικές καταναλώσεις του. Περιπτώσεις όμως τυχόν απότομων μεταβολών για κάποιους λόγους στις καταναλωτικές συνήθειες ενός πελάτη κατά την υπό έκδοση του ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμού χρονική περίοδο δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν.

Εφόσον ο λογαριασμός εκδίδεται στο όνομά σας, σε περιπτώσεις βάσιμης αμφισβήτησης του ποσού του ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμού, πριν τη λήξη προθεσμίας πληρωμής του, μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωσή του απευθυνόμενος στο αρμόδιο Κατάστημα που ανήκει το ακίνητό δίνοντας την ένδειξη του μετρητή σας (στοιχεία του αρμόδιου Καταστήματος θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού πάνω αριστερά).

Ακόμη όμως και αν το ποσό του ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμού είναι υψηλότερο της πραγματικής κατανάλωσης, αυτό συμψηφίζεται και αφαιρείται στον επόμενο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ λογαριασμό.

αν είναι έναντι, τότε υπάρχουν αρκετές βάσιμες εξηγήσεις για το τι και πως...

• Like 2
Δημοσ.

Προτείνω να ανοίξουμε ένα μαγαζί που να πουλάει κατσριδοσουβλάκια και να βάλουμε 1cent στη ΔΕΗ. Μπορεί να μη τρώει κανείς αλλά έτσι κι αλλιώς πληρώνουμε για αρκετά πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ! ... ε ας πληρώσετε και για τα κατσαριδοσουβλάκια.

Larry-David-Laughter-on-Couch.gif

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα το νόημα σόρυ :)

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα το νόημα σόρυ :)

Το νόημα είναι ότι "μιας και πληρώνουμε τα άλλα ας πληρώνουμε και την ΕΡΤ" δεν μπορεί να ισχύει όπως δε μπορεί να ισχύει για τα κατσαριδοσουβλάκια ... ιδιίτερα όταν το αντεπιχείρημα είναι ότι το μόνο άξιόλογο προϊόν της ΕΡΤ είναι το champion league ή η Eurovision, προϊόντα που δεν αποτελούν "κοινωνικό αγαθό" και συνεπώς θα πρέπει να πληρώνονται από αυτούς που τα καταναλώνουν. Το champions league δηλ είναι ένα τυπικό πρόγραμμα που θα έπρεπε να μεταδίδεται σαν pay per view.

είναι της ίδιας λογικής, δεν έχω αρρωστήσει ποτέ οπότε γιατί να πληρώνω νοσοκομεία...

κοιτάω την πάρτη μου, δεν με ενδιαφέρει η κοινωνία που ζω, όποιος θέλει ας δουλέψει να ζήσει αλλιώς ας ψοφήσει...

με άλλα λόγια, φασίστες με γραβάτες... νεοφιλελέρες...

σωστο αυτό,

άλλωστε είναι αναπόσπαστο μέρος της πορείας προς την ταξική ισότητα ότι η παιδεία και η υγεία είναι το ίδιο με το Champions League .... το λέγανε και στο πολυτεχνείο ... "Ψωμί, παιδεία ... και θύρα 13" ...

ε ρε ασχετοσύνη που βρέχει.

• Like 11
Δημοσ.

Το νόημα είναι ότι "μιας και πληρώνουμε τα άλλα ας πληρώνουμε και την ΕΡΤ" δεν μπορεί να ισχύει όπως δε μπορεί να ισχύει για τα κατσαριδοσουβλάκια ... ιδιίτερα όταν το αντεπιχείρημα είναι ότι το μόνο άξιόλογο προϊόν της ΕΡΤ είναι το champion league ή η Eurovision, προϊόντα που δεν αποτελούν "κοινωνικό αγαθό" και συνεπώς θα πρέπει να πληρώνονται από αυτούς που τα καταναλώνουν. Το champions league δηλ είναι ένα τυπικό πρόγραμμα που θα έπρεπε να μεταδίδεται σαν pay per view.

Α οκ! Νόμιζα ότι δεν είχες πρόβλημα με τη χρέωση της ΕΡΤ, αυτό κατάλαβα από τα προηγούμενα μηνύματά σου τουλάχιστον!

Δημοσ.

Α οκ! Νόμιζα ότι δεν είχες πρόβλημα με τη χρέωση της ΕΡΤ, αυτό κατάλαβα από τα προηγούμενα μηνύματά σου τουλάχιστον!

ήλιπζα ότι θα το θυμάται κάποιος ....

http://www.insomnia.gr/topic/561055-επαναλειτουργία-ερτ-ανάσα-αξιοπρέπειας-και-δη/?p=53834882

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα γιατι η ερτ ειναι εξισου σημαντικη με τα νοσοκομεια και την παιδεια...

• Like 8
Δημοσ.

επίσης το τι κάνουν σε αγγλία / γερμανία γιατί πρέπει  να παίζει ρόλο ???

Κουβεντα κανουμε.

Και γιατι για καποιους ισως εχει ενδιαφερον τι γινεται σε χωρες με αγορα πιο απελευθερωμενη απο της ελλαδας, κρατος πιο οργανωμενο κλπ.

Σωστος εισαι, αν θελεις βαζεις tv licence, και ειναι ξεχωριστος λογαριασμος, οπως ολα αλλωστε :-(

Αν δεν θελεις δεν βαζεις, end of story.....

Το ιδιο ειναι και στο Murica.(for cable tv)

Στην γερμανια οπως προειπα ολοι 20/μηνα ανα κατοικια, ειτε παιζει τιβι-ραδιο, ειτε οχι.

Και φυσικα εχει συγκροτηθει μια κινηση πολιτων για καταργηση αυτου του φορου και επιστροφη των εως τωρα εισφορων, αλλα προφανως @@ θα παρει.

Δημοσ.

Στην γερμανια οπως προειπα ολοι 20/μηνα ανα κατοικια, ειτε παιζει τιβι-ραδιο, ειτε οχι.

Και φυσικα εχει συγκροτηθει μια κινηση πολιτων για καταργηση αυτου του φορου και επιστροφη των εως τωρα εισφορων, αλλα προφανως @@ θα παρει.

Δηλαδη ειναι υποχρεωτικο και εκει ? Σαν φαση Ελλαδας ?

Δημοσ.

σωστο αυτό,

άλλωστε είναι αναπόσπαστο μέρος της πορείας προς την ταξική ισότητα ότι η παιδεία και η υγεία είναι το ίδιο με το Champions League .... το λέγανε και στο πολυτεχνείο ... "Ψωμί, παιδεία ... και θύρα 13" ...

ε ρε ασχετοσύνη που βρέχει.

ότι να'ναι... όχι ότι μου κάνει εντύπωση...

κατά τα λοιπά όπως και να το κάνουμε ο κόσμος πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση στην ενημέρωση.

από εκεί και πέρα, ολόκληρος ο πλανήτης είναι ηλίθιος που έχει δημόσια τηλεόραση και οι έλληνες νεοφιλελέδες οι έξυπνοι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...