Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... Κυρίως γυναίκες το κάνουν.

Μόνο γυναίκες το κάνουν. Ιδιαίτερα σε καταστήματα ενδυμάτων-υποδημάτων.

Άνδρας δεν μπορείς να λέγεσαι αν φερθείς έτσι.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε συ φίλε, το χαλάς τώρα! Εννοείται πως δεν θα έκανα το ίδιο (όπως και οι περισσότεροι νομίζω). Συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω, τα ίδια με τον spect κάνω κι εγώ :)

Οταν λεω ολοι το ιδιο κανουμε εννοω πως οταν πληρωνουμε απαιτουμε αμεση εξυπηρετηση, δε κοιταμε να βολεψουμε το μαστορα.

Αν ο ταξιτζης θελει να κανει μια παρακαμψη για να αφησει ενα μυνημα στη πεθερα του, εσυ θα του πεις "βεβαιως καλε μου ανθρωπε"?

• Moderators
Δημοσ.

Οταν λεω ολοι το ιδιο κανουμε εννοω πως οταν πληρωνουμε απαιτουμε αμεση εξυπηρετηση, δε κοιταμε να βολεψουμε το μαστορα.

Αν ο ταξιτζης θελει να κανει μια παρακαμψη για να αφησει ενα μυνημα στη πεθερα του, εσυ θα του πεις "βεβαιως καλε μου ανθρωπε"?

προφανως δεν μιλαμε για ολες τις περιπτωσεις. 

Παντως πετυχεις και εσυ φαρα.. Μα ταξιτζιδες? Η πιο μισιτη ομαδα εργαζομενων στον κοσμο!

Δημοσ.

Τι να πουν οι ΜΑΤατζίδες για αγενείς πελάτες! Τις προάλλες σε μια διαδήλωση δεκάδες αγανακτησμένοι πελάτες τους έβριζαν.. εώς και γουρούνια τους είπαν :P

• Like 2
Δημοσ.

Ανάλογα τον τρόπο και τη στιγμή :)

Δημοσ.

Παντως πετυχεις και εσυ φαρα.. Μα ταξιτζιδες? Η πιο μισιτη ομαδα εργαζομενων στον κοσμο!

Ειδικα στην Θεσσαλονικη τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρεια.

Τωρα ευτηχως ταξι μονο απο taxiplon και ειμαι αρχοντας  

Δημοσ.

Κοίταξε άμα έχεις δουλειά, απλά την διώχνεις! και ειδικά την συγκεκριμένη για 25€ σιγά...  

Δουλεύω περιστασιακά σε περίπτερο, εκεί να δεις κουλάδια που έρχονται! Μια καλή περίπτωση ήταν μια διπρόσωπη γριά, άλλο πράγμα! ερχόταν και μου έλεγες με ύφος, "τώρα έχεις την εφημερίδα μου?" της λέω "ποια εφημερίδα σας, δεν ξέρω κάτι", αμάν μου λέει τι οργάνωση είναι αυτή!? -_- με τα πολλά επέμενε να βγω για να της δώσω την εφημερίδα της που το πόστο μου δεν είναι να βγαίνω από το περίπτερο, άμα βγω εξάλλου δεν έχω οπτική επαφή με τίποτα (από την οθόνη με τις κάμερες μέσα) και άνετα με κλέβουν. Τελικά πήγε μόνη της, μου έκανε ένα περίπτερο καλοκαιρινό (ακόμα και στον δρόμο πέταξε εφημερίδα) και τελικά δεν βρήκε αυτό που ήθελε και έφυγε. Την επόμενη μέρα που ξανά ήρθε με το ίδιο υφάκι έκανε μόνη της καυγά 30 λεπτών, εγώ απλά της έλεγα να φύγει μην την διώξω εγώ αλλιώς και αυτή έριχνε καντήλια. Ναι οι γριές που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία...

Εδώ και 1 εβδομάδα δεν έχει ξανά πατήσει, σιγά χάσαμε πελάτη του 1,50€...

Δημοσ.

Οι χειρότεροι είναι οι συνάδελφοι που παίρνουν τηλέφωνο με άγριες διαθέσεις. Ειδικά όταν παίζουν θέματα προαγωγής υπάρχει κίνδυνος και μήνυσης. Άντε να τους πεις τίποτα.

Δημοσ.

Θυμηθηκα μια διαφημιση που ελεγε να βαζουμε ΤΚ στα γραμματα που στελνουμε μεσω ΕΛΤΑ.

Ελεγε "ΤΚ σημαινει πιο γρηγορα για σας, πιο ευκολα για μας".

Αργοτερα αφαιρεσαν το δευτερο, οποτε ελεγε μονο "ΤΚ σημαινει πιο γρηγορα για σας".

:huh:

Δημοσ.

Θέμα νοοτροπίας είναι. Άλλος θα παζαρέψει για 0,50€ ή θα χρησιμοποιήσει εκπτωτικές κάρτες για το αντίστοιχο ποσό. Πολλοί είναι που θέλουν να νιώθουν ότι «κερδίζουν» ή «παίρνουν κάτι που δικαιούνται» ... τώρα το κατά πόσο αυτό θα φτάσει στο εξτρίμ να γίνεται καθαρή γυφτιά σηκώνει πολλή κουβέντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...