Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ποσο χρονον ειμαι το γραφει το προφιλ μου! Ουτε ανασφαλης ειμαι ουτε στεριμενη! Απλα εβαλα ενα θεμα!

Δημοσ.

Έβαλα το συγκεκριμενο θέμα για να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι γυναίκες πως μας θέλετε.... 

Μας θέλετε δυναμικές?
Μας θέλετε ποιο "κγόμενάκια"? 
Μας θέλετε λίγο "χαζούλες"?

Αλλά οι μισοί απαντήσατε με βάση το S€Χ!

classy γυναικες που να ξερουν που να ξερουν να συμπεριφερθουν αναλογα την στιγμη-κατασταση.  Που εχουν real attitude και δεν το παιζουν γενικως

αλλο θηλυκοτητα, αλλο "χαζη γκομενιτσα"

αλλο δυναμικος χαρακτηρας, αλλο συγχρονη mainstream "men r assholes" φεμινιστρια

αλλο classy, αλλο snob

• Like 2
Δημοσ.

Το ποσο χρονον ειμαι το γραφει το προφιλ μου! Ουτε ανασφαλης ειμαι ουτε στεριμενη! Απλα εβαλα ενα θεμα!

Ενταξει τωρα ειδα την ηλικια σου δεν εισαι καθολου μεγαλη.Αντιθετως.

Για τους ανδρες δεν ξερω τι κανουν αλλα το 99,9 των γυναικων σε αυτην την ηλικια ειναι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....Πραγματικα η θα την εχουν δει ντιβες η θα εχουν μεινει στα....15 ?

Ισως ειμαι και εγω πιο απαιτητικος επειδη εχω μαθει απο πιο μικρος ( ενα χρονο μεγαλυτερος σου ειμαι) περισσοτερο με τον ασχημο τροπο τι θα πει ζωη κτλ και εαν ισως ωριμασα λιγο πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν βρίσκω είναι μια πιο χαλαρή και laid-back αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Πιστεύω οι γυναίκες έχουν την τάση όλα να κάνουν πολύ πιο δύσκολα και πολύπλοκα απ' ότι είναι,  να υπεραναλύουν τα πάντα (κάνουν κάκό πρώτα απ' όλα στον εαυτό τους και το μυαλό τους που το κουράζουν και μετέπειτα και στους άλλους) δημιουργούν προβλήματα και τσακωμούς εκεί που δεν υπάρχουν από το πουθενά κλπ.... 

Και για το λόγο αυτό οι γύναικες τσακώνονται πολύ και μεταξύ τους και συχνά δε μιλιούνται ή πολλές φορές αλλάζουν και κολλητές, σε αντίθεση με εμάς που από το δημοτικό μέχρι να πεθάνουμε έχουμε τους ίδιους κολλητούς και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ.

Είναι σαν αυτό το ανέκδοτο (που δε μπορώ να βρω αυτή τη στιγμή) που η γυναίκα βλέπει τον άντρα της προβληματισμένο, κάθεται σκέφτεται χίλια ενδεχόμενα, συναντιέται με τις φίλες της κλπ τελικά καταλήγει ότι η σχέση έχει τελειώσει, ότι την απατάει, δεν την αγαπάει πια μπλα μπλα κλπ και τελικά ο άντρας απλά σκεφτόταν ότι το αμάξι του έκανε έναν θόρυβο το πρωί πχ....

Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία που λέει και το τραγούδι....

Δημοσ.

αυτο ειναι 100% συμπεριφορα snobby bitch. Λιγοτερο κοπο θα εκανες αν εγραφες εναν αριθμο

αν εχεις username "Gatoula-niaou", μην περιμενεις να σε παρουν στα σοβαρα

επικοινωνια+κατανοηση

εχουμε μαθει στο να εστιαζουμε στις διαφορες "man vs woman" που αποτελουν το 10% και εχουμε ξεχασει το 90%, τις βασικες ομοιοτητες που εχουμε ολοι σαν "human beings"

Δημοσ.

1. να ειναι κοκκινομάλλα

2. να παίζει αρπα

3.να παίζει τσέλο

Αν κατέχει ένα απο τα τρία κομπλέ :-D

*το τσέλο παίζεται με ανοιχτά τα πόδια

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι γυναίκες που βλέπω σε παρέες, έχουν στυλάκι μια κοψιά.Ότι κοτσάνα πάνε και διαβάζουν στα γυναικοπεριοδικά , πάνε και την κάνουν.Είτε ενδυνατολογικά, είτε συμπεριφορά.Καμία μα καμία δεν έχει κάτι το "δικό της" ιδιαίτερο.Όλες έχουν ένα στύλ καρμπόν που σίγουρα το έχεις δει και αλλού.

Για συζήτηση ούτε κουβέντα.Αυτό το μπλαζέ ύφος του στυλ "Τα έχω ζήσει όλα" ή το εμετικό οτι δεν είσαι ιν εαν δεν έχεις facebook , instagram, δεν τουϊτάρεις , ή για τους παλιούς της ηλικιας μου που εαν δεν έπαιζες χρηματιστήριο ήσουν ο τίποτας προσωποποιημένος....

Κορίτσια, guess what: Σαν χάζεψαν και σας αποχαύνωσαν η tv και το lifestyle.

• Like 2
Δημοσ.

Όλες οι γυναίκες που βλέπω σε παρέες, έχουν στυλάκι μια κοψιά.Ότι κοτσάνα πάνε και διαβάζουν στα γυναικοπεριοδικά , πάνε και την κάνουν.Είτε ενδυνατολογικά, είτε συμπεριφορά.Καμία μα καμία δεν έχει κάτι το "δικό της" ιδιαίτερο.Όλες έχουν ένα στύλ καρμπόν που σίγουρα το έχεις δει και αλλού.

Για συζήτηση ούτε κουβέντα.Αυτό το μπλαζέ ύφος του στυλ "Τα έχω ζήσει όλα" ή το εμετικό οτι δεν είσαι ιν εαν δεν έχεις facebook , instagram, δεν τουϊτάρεις , ή για τους παλιούς της ηλικιας μου που εαν δεν έπαιζες χρηματιστήριο ήσουν ο τίποτας προσωποποιημένος....

Κορίτσια, guess what: Σαν χάζεψαν και σας αποχαύνωσαν η tv και το lifestyle.

Δεν συμβαίνει μόνος στις γυναίκες αυτό...:)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

εμενα θα μου πει μια γυναικα γιατι οτι πιο ντεκαβλε παπουτσι υπαρχει πατε και το αγοραζεται? παραδειγμα αυτα!!

dipato-sneaker-grey.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Δεν συμβαίνει μόνος στις γυναίκες αυτό... :)

Ισχύει.Το ποσοστό όμως είναι 20-80 σε άντρες-γυναίκες αντίστοιχα...

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει.Το ποσοστό όμως είναι 20-80 σε άντρες-γυναίκες αντίστοιχα...

Θα έλεγα ότι είναι πιο κοντά τα ποσοστά αλλά τέλος πάντων...:)

Δημοσ.

Και για το λόγο αυτό οι γύναικες τσακώνονται πολύ και μεταξύ τους και συχνά δε μιλιούνται ή πολλές φορές αλλάζουν και κολλητές, σε αντίθεση με εμάς που από το δημοτικό μέχρι να πεθάνουμε έχουμε τους ίδιους κολλητούς και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ.

Δεν ισχύει αυτό με τους κολλητούς για τους άνδρες, τουλάχιστον σε εμένα προσωπικά.

• Like 2
Δημοσ.

αυτο ειναι 100% συμπεριφορα snobby bitch. Λιγοτερο κοπο θα εκανες αν εγραφες εναν αριθμο

αν εχεις username "Gatoula-niaou", μην περιμενεις να σε παρουν στα σοβαρα

Λιγότερο κόπο βέβαια θα έκανα αν δεν έγραφα κι αυτό αλλά  any way.

Για ποιο λόγο να κάτσω να γράψω ξεχωριστα την ηλικία μου εφόσον με ένα κλικ μπορεί ο καθένας να την δει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...