we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλά που δεν άνοιξες το 2ο Gyro meal with roasted carrots and potatoes Ανοίγετε με δικιά σας ευθύνη Ιεροσυλία Ουτε σκυλι δε το τρωει. Βραστες πατατες εβαλε ο διεστραμμενος 5
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγω μια τετοια βλακεια περιπου βρισκω εδω περα..... το 10% ειναι μονο κρεας, ολο το αλλο το στουμπωνουν στο μαρουλι.... και βαζουν και ενα ''ειδος'' τζατζικιου απο μαγιονεζα...
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγω μια τετοια βλακεια περιπου βρισκω εδω περα..... το 10% ειναι μονο κρεας, ολο το αλλο το στουμπωνουν στο μαρουλι.... και βαζουν και ενα ''ειδος'' τζατζικιου απο μαγιονεζα... Ε πανω κατω το ιδιο σκατο που εχουν κι εδω... Ποιος ΜΠΟΥΣΤΗΣ τους ειπε να βαζουνε μαρουλι στο πιτογυρο μας;;; ΠΟΙΟΣ;;; 1
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ε πανω κατω το ιδιο σκατο που εχουν κι εδω... Ποιος ΜΠΟΥΣΤΗΣ τους ειπε να βαζουνε μαρουλι στο πιτογυρο μας;;; ΠΟΙΟΣ;;; Ελα ντε.... μια βλακεια και μιση..... Επισης εχω πετυχει και τετοιο, Αλλα ειχε 3 πατατες μετρημενες , και 5 κομματακια κρεας (γατα, σκιουρου, ποντικου, δεν ξερω) ... ($4) Σε λιγοτερο απο 1.5 λεπτο το ειχα κατεβασει.....
bluesattack Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αυτη φαινεται αξιοπρεπης προσπαθεια http://www.yelp.ca/biz_photos/high-voltage-food-and-coffee-bar-edmonton#a9_B_50Q5flzlbTuV4ojEQ προς σαντουιτσακι φερνει αλλα πεινασα μολις το ειδα..
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ελα ρε , πάει Αν ειναι φρεσκο και σε νορμαλ ποσοτητα μπορει και να πηγαινει. αλλα οταν εχει γινει σαν βρεγμενη χαρτοπετσετα το μαρουλι απο το μουλιασμα, και σου πεταει και την τζατζικομαγιονεζα ειναι για να ξερασεις κατευθειαν.
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ελα ντε.... μια βλακεια και μιση..... Επισης εχω πετυχει και τετοιο, Αλλα ειχε 3 πατατες μετρημενες , και 5 κομματακια κρεας (γατα, σκιουρου, ποντικου, δεν ξερω) ... ($4) Σε λιγοτερο απο 1.5 λεπτο το ειχα κατεβασει..... Φιλε αυτο φαινεται δυνατο! Αμα παρεις 5 δεν σου κανουν καλυτερη τιμη;
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλύτερα να φτιάξεις μόνος σου, εύκολο είναι. Εχεις καταφερει να φτιαξεις την πιτα πανομοιοτυπη με τις αγοραστες;; Παντα μου βγαινει καπως ακαμπτη
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Να τους πειτε χωρις μαρουλι ρε Και τι να φαμε 2 κομματια κρεας και 5 πατατες ???? χαχαχαχα και να τα πληρωσουμε και $5 ? Δεν λεει....
Gtr34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εχεις καταφερει να φτιαξεις την πιτα πανομοιοτυπη με τις αγοραστες;; Παντα μου βγαινει καπως ακαμπτη Ναι και μάλιστα είναι πιο ωραία στην γεύση. Από εδώ την βρήκα http://m.sintagoulis.gr/zymes/spitiki-pita-gia-soyblakia
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Φιλε αυτο φαινεται δυνατο! Αμα παρεις 5 δεν σου κανουν καλυτερη τιμη; Eκεινη την μερα δεν ειχα φαει σχεδον τιποτα ολη μερα, λογω φορτου εργασιας, και οταν τελειωσα, 4 εφαγα, και παλι πεινουσα.... Την δουλεια την εκανε ενα Ben and Jerrys μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα