epp Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Θα μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση αν δεν σου επιτρεφουν τα εξοδα ξενοδοχειου και πτησης.. ειναι τα ψιλστανταρ σε αυτες τις περιπτωσεις 1
apple3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κανονικά πρέπει να σου πληρώσουν τα αεροπορικά έξοδα. Αν η συνέντευξη είναι πρωί καλύτερα να βρεις δωμάτιο όσο πιο κοντά γίνετε στο heathrow, τουλάχιστο το βράδυ πριν. Και γιατί δε πετάς στο heathrow με aegean? Καλή επιτυχία
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κανονικά πρέπει να σου πληρώσουν τα αεροπορικά έξοδα. Αν η συνέντευξη είναι πρωί καλύτερα να βρεις δωμάτιο όσο πιο κοντά γίνετε στο heathrow, τουλάχιστο το βράδυ πριν. Και γιατί δε πετάς στο heathrow με aegean? Καλή επιτυχία Προφανως γιατι τα tickets ειναι πιο ακριβα, σε σχεση με την αλλη εταιρια που βρηκε ο φιλος. Πρωι ειναι η συνεντευξη, το ανεφερε αλλωστε. 1
archsatan Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που θέλουν κάποιον χωρίς εάζα παρτ 66.
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που θέλουν κάποιον χωρίς εάζα παρτ 66. Τι είναι αυτό; Καλή επιτυχία Nick! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι είναι αυτό; Καλή επιτυχία Nick! http://part66.blogspot.gr/
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τα έξοδα όπως λένε και στο mail δεν τα πληρώνουν λόγω πολλών αιτήσεων. Λογικό αφού είναι για apprentice. Θα δω και τις άλλες προτάσεις για διαμονή. Ευχαριστώ. Καλή επιτυχία Nick! Αρχικα Nick συγχαρητηρια, Ευχαριστώ. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που θέλουν κάποιον χωρίς εάζα παρτ 66. Μα είναι θέση apprentice. 1
archsatan Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ. Μα είναι θέση apprentice. So? Για να σφραγίσεις το πτυχίο πρέπει να δουλέψεις 2 χρόνια νομίζω. Μήπως θα κάνεις και μαθήματα παράλληλα;
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οι τσίπηδες δεν πληρώνουν το ταξίδι; Είναι και αεροπορική τρομάρα τους 1
SaveCucumber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μην κάνεις το λάθος και δεν πετάξεις/μείνεις με τον τρόπο που εξυπηρετεί τη συνεντευξη. Δεν ξέρω τι είδους συνεντευξη είναι, αλλά αν μετά από 2-3 ώρες αφού έχει ξεκινήσει η διαδικασία σας βάλουν και κάποιο "τεστάκι" και εσύ είσαι ξύπνιος από τις 4:30 για να είσαι στην ώρα σου στη συνεντευξη, πως θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς;;; Για να σε κάλεσαν, σημαίνει ότι κάτι τους κέντρισε, επένδυσε κάποια χρήματα παραπάνω και θα έχεις καριέρα για μια ζωή. Σκέψου πόσα θα πάρεις σε 20-30 χρόνια, αν καταφέρεις να ξεκινήσεις σε αυτήν τη θέση τώρα. Ζήτα δανεικά στη χειρότερη περίπτωση ή αποφάσισε πως δε θα πας διακοπές το καλοκαίρι και χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα, να βρίσκεσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχω υπάρξει εκεί που είσαι, πια ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία. Αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα, πάρε εισιτήριο επιστροφής από Stansted που θα είσαι χαλαρός...
archsatan Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ^+1 Εγω αν ήμουνα στην θέση του ΟΠ πάντως θα μάζευα κάποιο ποσό π.χ. ~4-5κ λίρες και θα πήγαινα να ψάξω εκεί για δουλειά πέρα από την συνέντευξη. Δηλαδή έτσι όπως το σκέφτομαι για να σε πήραν χωρίς πτυχίο, προφανώς έχεις βγάλει κάποιο ΑΠΘ/ΕΜΠ και έχεις κάποια αξιόλογη προυπηρεσία. Άρα οι πιθανότητες να βρείς δουλειά στο αντικείμενό σου στην Αγγλία (λογικά εκτός Λόντον) είναι αρκετές. Εν ανάγκη, κάνεις μια χαμαλοδουλειά για 4-5 μήνες μέχρι να περάσει το καλοκαίρι, τότε είθισται να ανοίγουν πιο πολλές θέσεις. Κάτι τελευταίο -άμα σε πάρουν κοντά- κοίταξε να πάρεις το πάρτ 66, που αν είσαι μηχμηχ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, κανα 2 μαθηματάκια θα σε παιδέψουν, αλλά μετά μπορείς να δώσεις για τύπο και εκεί είναι που τα τσεπώνει ο μηχανικός αεροσκαφών.
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Στην ουσία θα φτάσω 24 ώρες νωρίτερα οπότε δεν υπάρχει νόημα να πάω Heathrow απευθείας. Δεν θα υπάρχει δηλαδή θέμα κούρασης. Heathrow θα πήγαινα μόνο αν βόλευε να πάω την ίδια μέρα της συνέντευξης. Δυστυχώς τόσα λεφτά δεν μπορώ να τα μαζέψω αυτή την περίοδο. Υπάρχει όμως σκέψη από Σεπτέμβρη αν δεν έχω βρει κάτι να πάω ίσως σε κάποιο φίλο για λίγο καιρό και να ψάξω έτσι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα