4saken Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Βρήκα 4 τιμολογια Απριλίου 2014 τα οποία δεν έιχα πάει λογιστή. Μπορώ να τα παω τωρα και να γίνει διόρθωση? Αν δεν γίνεται,υπάρχει πρόστιμο και αυτό μονο σε περιπτωση διασταύρωσης η το βρίσκουν αυτόματα? Είναι όλα κάτω απο 150 ευρώ αν έχει σημασία..
agamoi-thytai Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λογικά θα φανεί στις συγκεντρωτικές καταστάσεις ότι λείπουν. Πιστεύω πως μπορεί να τα περάσει, δεν ξέρω τι διαδικασία και αν εχει πρόστιμο.
pgoum Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Θα γίνει τροποποίηση περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ 2ου τριμήνου του 2014 (αν είσαι πιστωτικός δεν εχεις πρόστιμο, αν είσαι χρεωστικός θα βγάλει προσαυξηση.) και θα προσθέσει τα τιμολογια στις συγκεντρωτικές που έχουν πάρει παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο. 1
DrLo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Θα γίνει τροποποίηση περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ 2ου τριμήνου του 2014 (αν είσαι πιστωτικός δεν εχεις πρόστιμο, αν είσαι χρεωστικός θα βγάλει προσαυξηση.) και θα προσθέσει τα τιμολογια στις συγκεντρωτικές που έχουν πάρει παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι συγκεντρωτικές δεν έχουν καταργηθεί?
pgoum Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Όχι. Ίσα ίσα που πλεον είναι όλες απο το πρωτο ευρώ (καταργήθηκε το όριο των 300€)
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ναι λάθος μου οι εκκαθαριστικές ΦΠΑ νομίζω καταργήθηκαν
beatshooter Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τι σημαίνει "πιστωτικος" &"χρεωστικος" (Σορυ για το χαζό οφτοπικ)
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Πιστωτικός είναι ότα ν έχεις να πάρεις ΦΠΑ πίσω (ή να σου πιστωθεί για την ακρίβεια) Χρεωστικός είναι όταν είναι να αποδόσεις ΦΠΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα