anwnymh29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Άνοιξα το μπουκάλι με σκοπό να κάνω το τεστ, αλλά σε κάθε γουλιά λυπόμουν να φτύσω· ώσπου τελικά τελείωσε το μπουκάλι και δεν έχω και άλλο να δω αν είμαι ψεκασμένος. Αυτο ηταν καλο!!
dollyyy19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 bomber και λοιπα τρολια,ΑΦΟΥ ΔΕΝ πιστευετε,ΤΙ ΣΚΑΤΑ θελετε ακομη στο νημα;;;;;;;;;;;;(γαργαρα το κανεις για την αλουμινα,ε
DrLo Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 bomber και λοιπα τρολια,ΑΦΟΥ ΔΕΝ πιστευετε,ΤΙ ΣΚΑΤΑ θελετε ακομη στο νημα;;;;;;;;;;;;(γαργαρα το κανεις για την αλουμινα,ε Υπάρχει ξεχωριστό νήμα γι'αυτό το θέμα εδώ 5
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν έχουμε πριβέ νήματα στο ΜπλαΜπλα, δεν είναι απαραίτητο λοιπόν να δικαιολογήσει κανείς την παρουσία του. φσσσσσστ 1
Unabomber Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Evidences please Μονο κατι γραμμες στον ουρανο, (που οποιος εχει στοιχειωδης γνωση) καταλαβαινει τι ειναι. Κατι αλουμινια, κατι περγκολες… κλπ… Μαλλον ξερουν πολλα και τα κρυβουν γιατι ουτε σε ερωτησεις απαντανε…. over and out (again) Ποσο δικιο ειχε τελικα ο Albert.
dollyyy19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 μωρε και ο αλμπερτ ειχε δικιο,και ο φροιντ και ο γκεμπελς ειχαν δικιο.....καλα που μου τους θυμισες.....σταματω εδω,διοτι οτι και να πω,λογω εμπειριας θα με κερδισεις...... 1
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μην απορείτε που βρίσκονται άνθρωποι να πιστέψουν ότι μας "ψεκάζουν". Εδώ βρίσκονται άνθρωποι, σε υπεύθυνες θέσεις και, επιτρέψτε μου ένα σχόλιο όχι πολιτικό, απλά διαπίστωση, εκλεγμένοι από μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού, (αυτό για όσους βαυκαλίζονται ότι σε καλούς λαούς επιβάλλονται κακές ηγεσίες) που πιστεύουν ότι κάτι κόκαλα θεραπεύουν καρκίνους, αρρώστιες και δε συμμαζεύεται. Είναι πάρα πολύ χαμηλό το επίπεδο του κόσμου, πολύ απλά. Κάτι η άγνοια, κάτι η ημιμάθεια (που είναι πολύ χειρότερη της άγνοιας), κάτι η επιλεκτική ερμηνεία των δεδομένων. Όταν έχεις σχολεία της πλάκας επί δεκαετίες, βασισμένα στην παπαγαλία, σχολεία της θεσμικά ανεκτής κοπάνας, λέγε με "αδικαιολόγητες απουσίες" (και όλα αυτά όχι απλά "επί κρίσης", που οσωνούπω θα της φορτώσουμε και την Τουρκοκρατία, αν όχι την άλωση της Κωνσταντινούπολης), όταν περιφέρεις κόκαλα και σαγιονάρες θαυματουργές εν έτει 2015, όταν ακόμη και σήμερα ασκείς εξωτερική πολιτική χρησιμοποιώντας όρους όπως "φιλέλληνας" και "ανθέλληνας", αυτά είναι τα αποτελέσματα. Τόσες σελίδες, δεν έχω διαβάσει βασικά πράγματα αυτής της παιδαριώδους θεωρίας: 1. Ποιος προχωρά στους ψεκασμούς; 2. Γιατί προχωρά στους ψεκασμούς; 3. Γιατί επιλέγει έναν τόσο ορατό τρόπο; 4. Γιατί επιλέγει έναν τόσο δαπανηρό τρόπο; 5. Γιατί επιλέγει έναν τρόπο με τόσο αβέβαιο αποτέλεσμα; 6. Γιατί επιμένει σε έναν τρόπο με τόσο ισχνά αποτελέσματα (αν κρίνω από τα ψαγμένα τρωκτικά και τα ντιφενσνέτ κτλ.) Η απάντηση: "δεν ξέρω, δεν είναι αυτό το θέμα, εσύ πώς το ξέρεις ότι ΔΕΝ μας ψεκάζουν, τι αποδείξεις έχεις;" Λοιπόν, ΔΕΝ έχω καμία απόδειξη, όπως δεν έχω ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι τα σύννεφα δεν είναι οι πορδές ενός γιγάντιου σομόν ροδί ελέφαντα με σιέλ βούλες. Έχω τη φρικτή υποψία πως αυτό συμβαίνει επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας σομόν ροδί ελέφαντας. Να το πάρουμε αλλιώς: Αν με πιάσει η αστυνομία, και με κατηγορήσει ότι έδειρα έναν άνθρωπο, δε θα μου πει "τι αποδείξεις έχεις ότι ΔΕΝ τον έδειρες;" Δεν πάει έτσι (ευτυχώς). Αυτός που ισχυρίζεται ότι κάτι συμβαίνει, αυτός έχει και την υποχρέωση να αποδείξει ότι πράγματι συμβαίνει. Είναι ακόμη πιο φαιδρό από το να λες πως μας ψεκάζουν από τα 10.000 μέτρα με οποιαδήποτε σοβαρή πιθανότητα να μπορούν να προβλέψουν πού στην ευχή θα καταλήξει αυτό που ψεκάζουν, το να λες "αφού ισχυρίζεσαι πως κάτι δε συμβαίνει, απόδειξέ το". Οπότε, όσοι πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν, θα πρέπει να πείτε πού στηρίζετε την άποψή σας. Με στοιχεία, όμως. Όχι, "κάνε γαργάρα να δεις τις ίνες". 30
LongTom Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γουστάρω Παρασκευιάτικο θέμα που έγινε σαξές στόρυ. Πάντως οι πσεκαζμοί είναι σαν το κακό σπυρί, τον έρπη και τα σκ@@α,κάθε λίγο επανέρχονται και επιπλέουν στο ίντερνετς συχνά. Δείτε σε λίγο, βαρκοντς, Χααααρπ και Ρεπτίλιανς και φυσικά πήγαν οι Μούρικανς στο Μούν; 2
DrLo Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μην απορείτε που βρίσκονται άνθρωποι να πιστέψουν ότι μας "ψεκάζουν". Εδώ βρίσκονται άνθρωποι, σε υπεύθυνες θέσεις και, επιτρέψτε μου ένα σχόλιο όχι πολιτικό, απλά διαπίστωση, εκλεγμένοι από μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού, (αυτό για όσους βαυκαλίζονται ότι σε καλούς λαούς επιβάλλονται κακές ηγεσίες) που πιστεύουν ότι κάτι κόκαλα θεραπεύουν καρκίνους, αρρώστιες και δε συμμαζεύεται. Είναι πάρα πολύ χαμηλό το επίπεδο του κόσμου, πολύ απλά. Κάτι η άγνοια, κάτι η ημιμάθεια (που είναι πολύ χειρότερη της άγνοιας), κάτι η επιλεκτική ερμηνεία των δεδομένων. Όταν έχεις σχολεία της πλάκας επί δεκαετίες, βασισμένα στην παπαγαλία, σχολεία της θεσμικά ανεκτής κοπάνας, λέγε με "αδικαιολόγητες απουσίες" (και όλα αυτά όχι απλά "επί κρίσης", που οσωνούπω θα της φορτώσουμε και την Τουρκοκρατία, αν όχι την άλωση της Κωνσταντινούπολης), όταν περιφέρεις κόκαλα και σαγιονάρες θαυματουργές εν έτει 2015, όταν ακόμη και σήμερα ασκείς εξωτερική πολιτική χρησιμοποιώντας όρους όπως "φιλέλληνας" και "ανθέλληνας", αυτά είναι τα αποτελέσματα. Τόσες σελίδες, δεν έχω διαβάσει βασικά πράγματα αυτής της παιδαριώδους θεωρίας: 1. Ποιος προχωρά στους ψεκασμούς; 2. Γιατί προχωρά στους ψεκασμούς; 3. Γιατί επιλέγει έναν τόσο ορατό τρόπο; 4. Γιατί επιλέγει έναν τόσο δαπανηρό τρόπο; 5. Γιατί επιλέγει έναν τρόπο με τόσο αβέβαιο αποτέλεσμα; 6. Γιατί επιμένει σε έναν τρόπο με τόσο ισχνά αποτελέσματα (αν κρίνω από τα ψαγμένα τρωκτικά και τα ντιφενσνέτ κτλ.) Η απάντηση: "δεν ξέρω, δεν είναι αυτό το θέμα, εσύ πώς το ξέρεις ότι ΔΕΝ μας ψεκάζουν, τι αποδείξεις έχεις;" Λοιπόν, ΔΕΝ έχω καμία απόδειξη, όπως δεν έχω ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι τα σύννεφα δεν είναι οι πορδές ενός γιγάντιου σομόν ροδί ελέφαντα με σιέλ βούλες. Έχω τη φρικτή υποψία πως αυτό συμβαίνει επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας σομόν ροδί ελέφαντας. Να το πάρουμε αλλιώς: Αν με πιάσει η αστυνομία, και με κατηγορήσει ότι έδειρα έναν άνθρωπο, δε θα μου πει "τι αποδείξεις έχεις ότι ΔΕΝ τον έδειρες;" Δεν πάει έτσι (ευτυχώς). Αυτός που ισχυρίζεται ότι κάτι συμβαίνει, αυτός έχει και την υποχρέωση να αποδείξει ότι πράγματι συμβαίνει. Είναι ακόμη πιο φαιδρό από το να λες πως μας ψεκάζουν από τα 10.000 μέτρα με οποιαδήποτε σοβαρή πιθανότητα να μπορούν να προβλέψουν πού στην ευχή θα καταλήξει αυτό που ψεκάζουν, το να λες "αφού ισχυρίζεσαι πως κάτι δε συμβαίνει, απόδειξέ το". Οπότε, όσοι πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν, θα πρέπει να πείτε πού στηρίζετε την άποψή σας. Με στοιχεία, όμως. Όχι, "κάνε γαργάρα να δεις τις ίνες". Moderator , σοβαρός άνθρωπος κάθεσαι και απαντάς σοβαρά ..... come to the dark (troll) side PS (offtopic) To θέμα με τα οστά/λείψανα/θρησκευτικά σύμβολα είναι λιιιιιγο διαφορετικό θεωρώ [ανάλογα με την οπτική]... αν αφύσουμε το "μεταφυσικό" του πράγματος και το δούμε απλά σαν ένας ιδιαίτερα "περίπλοκο" τρόπο να πεις "κουράγιο όλα θα πάνε καλά" σε κάποιον ... αν το τραβήξουμε μέχρι εκεί θα μπορούσαμε να λέμε ότι δεν έχει νόημα να λες "κουράγιο" ή να χτυπάς απαλά στην πλάτη κάποιον με πρόβλημα .... λες και αυτό θα τον γιατρέψει.
dollyyy19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ""1. Ποιος προχωρά στους ψεκασμούς; 2. Γιατί προχωρά στους ψεκασμούς; 3. Γιατί επιλέγει έναν τόσο ορατό τρόπο; 4. Γιατί επιλέγει έναν τόσο δαπανηρό τρόπο; 5. Γιατί επιλέγει έναν τρόπο με τόσο αβέβαιο αποτέλεσμα;"" τι φαγητο θελεις για μεσημεριανο και τι για βραδυνο?που θα πας σκ ωστε να στρωσουμε τον δρομο;σε τι θελεις να διανυκτερευσεις;να χτισουμε σαλε η μεζονε;παρεπιπτοντως,το φαγι να στο μασησουμε κιολα;μην σε κουραζουμε αδικως..........
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Άκαιρο το βρίσκω το θέμα. Αφού το είπε και η παραλίγο αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ, μετά τις εκλογές έχουν σταματήσει οι ψεκασμοί. Επομένως αναμένονται εξαιρετικές εξελίξεις για τον ελληνικό λαό, ο οποίος απαλλαγμένος από τα δηλητήρια, σύντομα θα είναι ο πιο ευφυής και υγιής λαός στον κόσμο. Εμένα πάντως μου αρέσει η θεωρία των ψεκασμών. Δικαιολογούμαι να λέω ηλιθιότητες, αλλά δε φταίω εγώ, αφού με ψεκάζουν! Το καλύτερο βέβαια είναι απαντήσεις σαν την από πάνω. Θεωρούμε μεν ότι σε ψεκάζουν για να είσαι υποταγμένος/απαθής/χαζός ή δεν ξέρω γω τι άλλο, αλλά σιγά μη σου δώσουμε και απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Να τις βρεις μόνος σου, ασχέτως του ότι υποτίθεται ότι δεν μπορείς γιατί ακριβώς σε ψεκάζουν. 7
MT60RS Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 τα επιχειρηματα σας,ειναι ολα τα λ7....και πως αλλιως;ακατοικητο... καλυτερα να αραζεις σε ενα αδειο υπογειο, παρα σε εναν βοθρο 2
Apoll Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εγώ ακόμα να καταλάβω προς τί το θέμα. Δεν είμαστε και συνδεδεμένοι στο Matrix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις