Basilhs23___ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 παρε αυτο και μετα μιλα για επιστημονικη ερευνα https://alithinapsemata.wordpress.com/2010/12/31/όλη-η-αλήθεια-για-τους-αεροψεκασμούς-μ/ http://greek-observatory2.blogspot.com/2013/10/blog-post_4621.html 4
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μην απορείτε που βρίσκονται άνθρωποι να πιστέψουν ότι μας "ψεκάζουν". Εδώ βρίσκονται άνθρωποι, σε υπεύθυνες θέσεις και, επιτρέψτε μου ένα σχόλιο όχι πολιτικό, απλά διαπίστωση, εκλεγμένοι από μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού, (αυτό για όσους βαυκαλίζονται ότι σε καλούς λαούς επιβάλλονται κακές ηγεσίες) που πιστεύουν ότι κάτι κόκαλα θεραπεύουν καρκίνους, αρρώστιες και δε συμμαζεύεται. Είναι πάρα πολύ χαμηλό το επίπεδο του κόσμου, πολύ απλά. Κάτι η άγνοια, κάτι η ημιμάθεια (που είναι πολύ χειρότερη της άγνοιας), κάτι η επιλεκτική ερμηνεία των δεδομένων. Όταν έχεις σχολεία της πλάκας επί δεκαετίες, βασισμένα στην παπαγαλία, σχολεία της θεσμικά ανεκτής κοπάνας, λέγε με "αδικαιολόγητες απουσίες" (και όλα αυτά όχι απλά "επί κρίσης", που οσωνούπω θα της φορτώσουμε και την Τουρκοκρατία, αν όχι την άλωση της Κωνσταντινούπολης), όταν περιφέρεις κόκαλα και σαγιονάρες θαυματουργές εν έτει 2015, όταν ακόμη και σήμερα ασκείς εξωτερική πολιτική χρησιμοποιώντας όρους όπως "φιλέλληνας" και "ανθέλληνας", αυτά είναι τα αποτελέσματα. Τόσες σελίδες, δεν έχω διαβάσει βασικά πράγματα αυτής της παιδαριώδους θεωρίας: 1. Ποιος προχωρά στους ψεκασμούς; 2. Γιατί προχωρά στους ψεκασμούς; 3. Γιατί επιλέγει έναν τόσο ορατό τρόπο; 4. Γιατί επιλέγει έναν τόσο δαπανηρό τρόπο; 5. Γιατί επιλέγει έναν τρόπο με τόσο αβέβαιο αποτέλεσμα; 6. Γιατί επιμένει σε έναν τρόπο με τόσο ισχνά αποτελέσματα (αν κρίνω από τα ψαγμένα τρωκτικά και τα ντιφενσνέτ κτλ.) Η απάντηση: "δεν ξέρω, δεν είναι αυτό το θέμα, εσύ πώς το ξέρεις ότι ΔΕΝ μας ψεκάζουν, τι αποδείξεις έχεις;" Λοιπόν, ΔΕΝ έχω καμία απόδειξη, όπως δεν έχω ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι τα σύννεφα δεν είναι οι πορδές ενός γιγάντιου σομόν ροδί ελέφαντα με σιέλ βούλες. Έχω τη φρικτή υποψία πως αυτό συμβαίνει επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας σομόν ροδί ελέφαντας. Να το πάρουμε αλλιώς: Αν με πιάσει η αστυνομία, και με κατηγορήσει ότι έδειρα έναν άνθρωπο, δε θα μου πει "τι αποδείξεις έχεις ότι ΔΕΝ τον έδειρες;" Δεν πάει έτσι (ευτυχώς). Αυτός που ισχυρίζεται ότι κάτι συμβαίνει, αυτός έχει και την υποχρέωση να αποδείξει ότι πράγματι συμβαίνει. Είναι ακόμη πιο φαιδρό από το να λες πως μας ψεκάζουν από τα 10.000 μέτρα με οποιαδήποτε σοβαρή πιθανότητα να μπορούν να προβλέψουν πού στην ευχή θα καταλήξει αυτό που ψεκάζουν, το να λες "αφού ισχυρίζεσαι πως κάτι δε συμβαίνει, απόδειξέ το". Οπότε, όσοι πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν, θα πρέπει να πείτε πού στηρίζετε την άποψή σας. Με στοιχεία, όμως. Όχι, "κάνε γαργάρα να δεις τις ίνες". ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!!! 1
άδικος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν διαβάσει κανείς αυτό το topic παίρνει μια ιδέα για το πως ήταν η ζωή στο μεσαίωνα... Απο τη μία αυτοί που πιστεύουν στις μάγισσες και απο την άλλη οι κυνηγοί μαγισσών έτοιμοι να σε σκοτώσουν αν υποστηρίξεις οτιδήποτε περίεργο. Θα σε απογοητεύσω αλλά και οι κυνηγοί μαγισσών πίστευαν στις μάγισσες, γι'αυτό τις κυνηγούσαν. Δώσε άλλο παράδειγμα καλύτερα wtf am I doing here?
GreyHorse Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Πολύς κόσμος, εντελώς λανθασμένα, πιστεύει ότι το θέμα των ψεκασμών αφορά μόνο την Ελληνική κοινωνία. Για κάποιον περίεργο λόγο θεωρούν ότι μόνο οι Έλληνες πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας. Στην πραγματικότητα όλες οι θεωρίες συνωμοσίας είναι εισαγώμενες. Όλη η πληροφορία που διαδίδεται στα διάφορα blogs είναι μεταφρασμένη πληροφορία από ξένα blogs/sites, κυρίως Αμερικάνικα και Ρώσικα. Η βιομηχανία της συνωμοσίας είναι μία βιομηχανία πολύ καλά οργανωμένη και δουλεύει παγκοσμίως. Αντί να αναρωτιόμαστε αν μας ψεκάζουν ή όχι, νομίζω ότι θα έπρεπε να αναρωτηθούμε ποιός διοχετεύει στις κοινωνίες τέτοιες πεποιθήσεις και κυρίως για ποιό λόγο. Υπάρχει μία καλοστημένη βιομηχανία ντοκυμαντέρ που το υλικό τους, η πληροφορία τους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνδέονται και συνήθως καταλήγουν στον «κακό Καπιταλισμό», στις «κακές Big Pharma» και στις «κακές κυβερνήσεις». Αν κανείς ασχοληθεί με τα ονόματα των δημιουργών αυτών των ντοκυμαντέρ θα βρει ότι από πίσω τους υπάρχουν και αντίστοιχα sites που προωθούν την ίδια πληροφορία, ανάμεσα σε άρθρα εύπεπτα, videos με ζωάκια και videos με κοινωνικά πειράματα καλοσύνης που αποδεικνύουν ότι χρειάζεται να είμαστε όλοι Ένα για να νικήσουμε τον εχθρό, χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Earth, We Are One». Και αν κανείς συνεχίσει την έρευνα θα καταλήξει σε κινήματα όπως το Thrive Movement. Με μια ματιά στο «Reality Check» αυτού του κινήματος θα δείτε πολλές ομοιότητες με τη θεματολογία των Ελληνικών καμμένων blogs. Μια προσεκτική ανάλυση στην πληροφορία τους και στα ονόματα που συμμετέχουν για τη δημιουργία και την προώθηση τέτοιων κινημάτων συμπληρώνει λίγο ακόμα το παζλ. Ενδεικτικά, ρίξτε μια ματιά στους pioneers του ίδιου κινήματος, μεταξύ άλλων, θα βρείτε και τον Deepak Chopra. Οι αεροψεκασμοί είναι ένα μικρό κομματάκι του όλου. Η ιδεολογική και φιλοσοφική προσέγγιση των κοινωνικο-οικονομικό- πολιτικών θεμάτων μέσω αυτών των θεωριών είναι, κατά τη γνώμη μου, ο κύριος άξονας και σκοπό έχουν την αλλαγή οπτικής των ανθρώπων για το πως λειτουργεί ο κόσμος. Παράδειγμα αυτού η θεωρία για τα GMO και τη Monsanto. Παρατηρείστε τις διατροφικές αλλαγές στον κόσμο που πιστεύει στη βλαβερή επίδραση των GMO και τις αξίες που πλέον υιοθετεί, καθώς και τις νέες του συνήθειες όσον αφορά την τροφή. Αντίστοιχα συμβαίνει και με τους vegans. Ξέρω, δεν είναι ευδιάκριτη η σύνδεση, αλλά είναι υπαρκτή. Ας πούμε ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είναι το εργαλείο καθοδήγησης και χειραγώγησης. Και φυσικά μία καλή πηγή εσόδων από donates, διαφημίσεις, κλπ. Αν θυμάμαι καλά το Through the wormhole στις πρώτες του σεζόν, 2 ή 3, είχε ψιλοασχοληθεί με το θέμα των συνωμοσιών και Θεού γενικότερα. Τέλος πάντων, αυτό που έλεγε είναι ότι είναι όλα θέμα εγκεφάλου, και όταν ο άνθρωπος αισθάνεται ότι δεν έχει τον έλεγχο σε κάτι, ο εγκέφαλος προσφεύγει σε άλλες μεθόδους προσπαθώντας να δικαιολογήσει και να εξηγήσει το γεγονός, εξ ου και οι θεωρίες συνωμοσίας ή γιατί η θρησκεία και η πίστη είναι πάντα τόσο δυνατή σε φτωχούς ανθρώπους που δεν έχουν τον έλεγχο της ζωής τους, ή σε ανθρώπους που όταν αρρωστούν και αισθάνονται πια κοντά στο τέλος, θάνατο, τότε καταφεύγουν στη θρησκεία. Νομίζω ήταν η τρίτη σεζόν που κατά την πλειοψηφία των επεισοδίων είχε καταπιαστεί με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από GreyHorse 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 4 είδα στην ταινία. στην ταινία ο Sauron είναι πορτατίφ... 1
PostHelper Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 παρε αυτο και μετα μιλα για επιστημονικη ερευνα https://alithinapsemata.wordpress.com/2010/12/31/όλη-η-αλήθεια-για-τους-αεροψεκασμούς-μ/ http://greek-observatory2.blogspot.com/2013/10/blog-post_4621.html Ειναι ο ιδιος Νικος Κατσαρος που προεβλεψε πριν 1-2 χρονια οτι θα πληξει την Ελλαδα ισχυρη μαγνητικη καταιγιδα και θα εχει ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου πονοκεφαλους, αυπνιες, κοπωση, κλπ?? (φυσικα τελικα δεν εγινε τιποτα απο ολα αυτα).*** Επισης το αρθρο μιλαει για επιστημονικο συνεργατη του Δημοκριτου πραγμα λαθος καθως ο κυριος Κατσαρος ειναι ΠΡΩΗΝ επιστημονικος συνεργατης του Δημοκριτου και δεν εχει καμια σχεση με τον Δημοκριτο. Απο την αλλη η επιστημη δεν ειναι καποιοι μεμονωμενοι επιστημονες που θα βγουνε να πουνε μια προσωπικη αποψη. Η επιστημη ειναι στοιχεια, γεγονοτα, ΘΕΩΡΙΑ, ΠΕΙΡΑΜΑ και ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ και οχι προσωπικες αποψεις.... EDIT: ***Α το ανεφερε ηδη το μελος pitogiro. 3
parlapipas25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ειστε ψεκασμενοι γι αυτο δεν παραδεχεστε οτι σας ψεκαζουν,ενω αμα δεν σας ψεκαζαν θα ξερατε οτι σας ψεκαζουν. 6
deesnider Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τόσες σελίδες, δεν έχω διαβάσει βασικά πράγματα αυτής της παιδαριώδους θεωρίας: 1. Ποιος προχωρά στους ψεκασμούς; Οι χεβυμεταλλάδες... 2. Γιατί προχωρά στους ψεκασμούς; ...για να υποτάξουν τη νεολαία στο Σατανά btw, ρέψιμο τού οξαποδώ είναι τα νέφη που βλέπετε 3. Γιατί επιλέγει έναν τόσο ορατό τρόπο; Διότι δε θέλουν απλώς να μας ψεκάσουν, αλλά και να μας βασανίσουν, υποχρεώνοντάς μας να βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια την επερχόμενη υποδούλωσή μας. 4. Γιατί επιλέγει έναν τόσο δαπανηρό τρόπο; Zbutsa τους! Ο Άρχων τού σκότους τους χρηματοδοτεί και είναι γνωστό ότι είναι φραγκάτος. 5. Γιατί επιλέγει έναν τρόπο με τόσο αβέβαιο αποτέλεσμα; Αβέβαιο είναι το μάτι σου... 6. Γιατί επιμένει σε έναν τρόπο με τόσο ισχνά αποτελέσματα; Πώς το ξέρουμε ότι είναι ισχνά; Επειδή το λες εσύ; Απαντήθηκαν τα ερωτήματά σου, ελπίζω... ...αν όχι, εδώ είμαστε πάλι. αυτό συμβαίνει επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας σομόν ροδί ελέφαντας. Έχεις αποδείξεις για το ότι δεν υπάρχει; Σε κάθε δράση υπάρχει κινητρο. Ποιος θα επωφεληθει αν υποθέσουμε οτι ισχυει αυτο με τους ψεκασμούς? Η κλίκα των mods τού insomnia. Μας θέλετε πρόβατα, για να υπακούμε στα τυφλά στους κανόνες τού forum. εσύ σήμερα δεν πιστεύεις πως τους κεραυνούς τους ρίχνει ο Δίας Ποιος σού είπε ότι δεν το πιστεύει; 6
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 παρε αυτο και μετα μιλα για επιστημονικη ερευνα https://alithinapsemata.wordpress.com/2010/12/31/όλη-η-αλήθεια-για-τους-αεροψεκασμούς-μ/ http://greek-observatory2.blogspot.com/2013/10/blog-post_4621.html Κι έλεγα να χέσω ένα paper σήμερα ή να μη χέσω; 1
akpe Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Επιστημονική έρευνα, με φωτοσοπιές, πηγές από Ελεύθερη Ώρα, γιουτιούμπ, και τη φωτογραφία με τα ballast barrels. Επιστημονική. Έρευνα. Λεξικό και γρήγορα. Δε ντρέπεστε Κυριακάτικα να με κάνετε να πιστεύω πως είναι Παρασκευή; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εγώ είχα ακούσει σε δελτίο ειδήσεων του Αντ1, ότι αυτά που αφήνουν τα αεροπλανάκια είναι για την τρύπα του όζοντος. Παιδιά το θυμάμαι ξεκάθαρα, το είπε η δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ ακριβώς έτσι, βέβαια, προσωπικά δεν ξέρω πόσο στέκει να είναι για ρίχνουν αέριο για την τρύπα του όζοντος, αλλά σας λέω έτσι το είπαν στις ειδήσεις. Τώρα πάνε κάπου 3-4 χρόνια, ή το 11 ήταν ή το 12. Και τότε υπήρχε αυτό το ότι μας ψεκάζουν και είχε κάνει ο αντ1 ρεπορτάζ και το είχε αναφέρει αυτό που σας λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις