Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις με το υψηλό επίπεδο; Τις απειλές για μηνυσεις, τα κλειδώματα, τα δεκάδες σβησμένα μηνύματα για τις επιδράσεις των αμινοξέων και πρωτεϊνών στη γραμμωση και την απομάκρυνση ολων των μελών που δεν fitness Nazis απο το συγκεκριμένο θέμα..;

Υψοφοβια μου προκαλει αυτό το επίπεδο. Στα μεγαλα βάρη μου ξέφευγαν κάτι κλανιτσες.

• Like 3
Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις με το υψηλό επίπεδο; Τις απειλές για μηνυσεις, τα κλειδώματα, τα δεκάδες σβησμένα μηνύματα για τις επιδράσεις των αμινοξέων και πρωτεϊνών στη γραμμωση και την απομάκρυνση ολων των μελών που δεν fitness Nazis απο το συγκεκριμένο θέμα..;

Υψοφοβια μου προκαλει αυτό το επίπεδο. Στα μεγαλα βάρη μου ξέφευγαν κάτι κλανιτσες.

jo5bjEB.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αν το νημα το δει κάποιος καλοπροαίρετα και οχι κακοπροαίρετα οπως εσυ whodatinsomniaK, ειναι ενα απο τα ελάχιστα νήματα που μπορει κάποιος να παρει κατι , να βοηθηθει ,  να μαθει 5 σωστὰ και χρήσιμα πράγματα .. 

• Like 2
Δημοσ.

Ποτε δεν καταλαβα τους ανθρωπους που εχουν προβλημα με το ρεψιμο. :unsure:

Βρωμάει.

Δημοσ.

Μα αν του έρχεται ρέψιμο του άλλου δεν μπορεί να πάει 3 βήματα πιο πέρα και να ρευτεί χωρίς παραγωγή ήχου προς την αντίθετη κατεύθυνση? Τόσο δύσκολο είναι?

Άλλο η αντίθεση στην καταπίεση των φυσικών διεργασιών και άλλο η προώθηση της καφρίλας ως ιδεολογίας.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικό ειναι να εισαι 30 χρόνων αραχτός στον καναπέ σου και να πρέπει να βάλεις σιγαστήρα στον κώλο σου για να μην ξενερώσει μια γκόμενα.

Σήκω  και πάνε μέσα

πρέπει δηλαδή να κλασεις  στη μούρη μου;

Σταβι, η εκσπερμάτωση πως σου φαίνεται; Εγώ τη βρίσκω ιδιαίτερα αηδιαστική: 1. Γίνεται απο κει που κατουράμε ενώ το όργανο ειναι αφύσικα μεγάλο και δύσκολα διαχειρίσιμο, 2. Καθώς βογκάμε, 3. Κάνουμε σπαστικές κινήσεις, 4. Ειναι άσπρο, 5. Μυρωδάτο και 6. Του αρεσει να πέφτει σε πρόσωπα... Σκέτη αηδία μου φαίνεται εμένα.

καμία σχέση!

αν συμπερανες ότι επειδή βρισκω τις ακαθαρσιες σιχαμερές μάλλον είμαι σιχασιαρα, που μάλλον ειμαι λίγο αλλά όχι αυτό δεν το βρίσκω καθόλου σιχαμερό

• Like 1
Δημοσ.

γιατί σκέφτομαι αν είχα κανά ωραίο γκόμενο δίπλα μου και γυρνούσε και με κοιτούσε σε ανύποπτο χρόνο θα ήταν σοβαρό πλήγμα στη σεξουαλική μας ζωή... 

σαν εκείνο το σπύρι με πύον μέσα στον κώλο του που μου είχε δείξει ένας πρώην  μου και η βρωμερή κλανιά του

ξυνό πήγε το τοστακι. μου γύρισαν τα έντερα!!!

• Like 1
Δημοσ.

όσο για το αν πρέπει να είμαστε άνετοι με τις κλανιές του άλλου, με τις ανασκαφές στη μύτη του, με τα ρεψίματα. . . 

τι να σας πω, μακάρι να μη με επηρέαζε αλλά μου τυχαίνει, όταν ο άλλος συμπεριφέρεται έτσι μου κόβεται η ερωτική επιθυμία

και εκτός κι αν κάποιος είναι κοπρολάγνος νομίζω πως και σ'εσάς δε θα άρεζε και πολύ μια κοπέλα που με τη δικαιολογία ότι αισθάνεται άνετα μαζί σας τις αμολάει. 

Δεν είπαμε να τύχει κάποιες φορες, άνθρωποι είμαστε, αλλά κάποιοι απλα τις αφήνουν, ετσι γιατί λένε οτι είναι πολύ καταπιεστικό γι'αυτούς να κάνουν τον κόπο και να πάνε σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

η γυναίκα του whodatinsomniak μιλάει στην εκπομπή της Χρουσαλά για το δράμα που ζει

Δημοσ.

όσο για το αν πρέπει να είμαστε άνετοι με τις κλανιές του άλλου, με τις ανασκαφές στη μύτη του, με τα ρεψίματα. . . 

τι να σας πω, μακάρι να μη με επηρέαζε αλλά μου τυχαίνει, όταν ο άλλος συμπεριφέρεται έτσι μου κόβεται η ερωτική επιθυμία

και εκτός κι αν κάποιος είναι κοπρολάγνος νομίζω πως και σ'εσάς δε θα άρεζε και πολύ μια κοπέλα που με τη δικαιολογία ότι αισθάνεται άνετα μαζί σας τις αμολάει. 

Δεν είπαμε να τύχει κάποιες φορες, άνθρωποι είμαστε, αλλά κάποιοι απλα τις αφήνουν, ετσι γιατί λένε οτι είναι πολύ καταπιεστικό γι'αυτούς να κάνουν τον κόπο και να πάνε σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

η γυναίκα του whodatinsomniak μιλάει στην εκπομπή της Χρουσαλά για το δράμα που ζει

αν δεν σου κοβοταν θα επρεπε να ανησυχεις.Κοπελα εισαι οχι ο μητσος ο νταλικερης.Και στην τελικη οι σχεσεις χτιζονται και δοκιμαζονται μερα μερα.Ειναι σαν να φερνεις σε καποια λουλουδια στην αρχη της σχεσης και μετα να τις φερνεις μπυρες για να τις πιεις εσυ κυριως.Δεν αργει πολυ η ωρα που θα το διαλυσετε οταν φερεται ο ενας στον αλλον σαν να ηταν το αδερφακι του.

• Like 2
Δημοσ.

εγω αυτο που κατάλαβα είναι οτι τα προκαταρκτιτκά διαρκούν όλη τη μερα, 

αν τώρα ο άλλος είναι ένας κάφρος και μισός, την ώρα που θα ερθει να σε πλησιάσει δε νομίζω να έχεις και πολύ διάθεση για έρωτα

τέλος πάντων εγώ καταλαβαίνω και τον whodatinsomniak... σου λέει "καλά επειδή δηλαδή ριχνω καμια κλανία είμαι κάφρος και όχι γοητευτικός¨?" κι έχει δίκιο και μακάρι και μενα να μη μου συνέβαινε αυτό... αλλά όταν ο άλλος δεν προσέχει, όπως τα περιστατικά που σας διηγηθηκα, με τις ακαθαρσιες του άλλου και την τοσο βρωμερή κλανια, τα ποδια που μύριζαν (που ήταν μεμονομένα περιστατικά αλλά στο σύνολό τους άρχισαν να γίνονται πολλά) αρχιζω σιγά σιγα να χάνω το ερωτικό μου ενδιαφέρον. 

• Like 1
Δημοσ.

Ενοειτε δεν ειστε αδερφια και ουτε θα γινετε ποτε ειστε μαζι για τους δικους σας λογους υπαρχει δουνε και λαβειν(ελπιζω να το γραφω σωστα) θελει τεραστια προσπαθεια αν σε ενδιαφερει πραγματικα ο αλλος και παλι ελαχιστες φορες θα κρατησει οσο φανταζετε ο καθενας.Το προκαταρτικτα γινονται μεχρι και την ωρα που κοιμασαι και σε χαζευει ο αλλος μην το ψαχνεις.Ειδικα η γυναικα σε εχει στειλει στα γρηγορα αν σταματησεις να εισαι αυτος που γνωρισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...