Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πιο πολλα τροχαια δε γινονται απο οδηγους που πηραν το διπλωμα με "λαδακι", αλλα απο υπερ-σιγουρους που νομιζουν οτι ειναι Σουμαχερ, ή νομιζουν οτι μπορουν να οδηγησουν 40 ωρες ξυπνιοι, ή με 100 κιλα αλκοολ στο αιμα τους, κλπ. Η υπερ-σιγουρια σκοτωνει.

Υπάρχουν 2 ειδών οδηγοί. Αυτοί που απαιτούν από τους άλλους να προσέχουν και αυτοί που προσέχουν τους άλλους που απαιτούν.

Για παράδειγμα οι ταρίφες (η πλειοψηφία) για να μην χάσουν την κούρσα , για να μην αναγκαστούν να σταματήσουν , για να μην τους πιάσει φανάρι κλπ κλπ θα σου χωθουν τελευταία στιγμή από δεξια γιατί μπροστά στα 10 μέτρα είναι σταματημένο ένα αμάξι το οποίο ναι μεν το εχουν δει από 100 μέτρα πριν . Ε εγώ τους ταρίφες τους έχω από μακριά. Η όταν πιάνουν 2 λωρίδες (δεξια και μεσαια) και πάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.. Μια φορά επίτηδες (ήταν άδεια η αριστερη λωρίδα) πέρασα ξυστά από έναν ο οποίος μου την είπε στο φανάρι. Μάθε του λεω να μην πιάνεις 2 λωρίδες κυκλοφορίας και αν στο ξανακάνω τότε θα έχεις δίκιο. Τώρα δεν έχεις.

• Moderators
Δημοσ.

Τα πιο πολλα τροχαια δε γινονται απο οδηγους που πηραν το διπλωμα με "λαδακι", αλλα απο υπερ-σιγουρους που νομιζουν οτι ειναι Σουμαχερ, ή νομιζουν οτι μπορουν να οδηγησουν 40 ωρες ξυπνιοι, ή με 100 κιλα αλκοολ στο αιμα τους, κλπ. Η υπερ-σιγουρια σκοτωνει.

η αληθεια ειναι οτι και οι δυο προκαλουν ατυχητματα αλλα για αλλους λογους! ΟΙ πρωτοι απο αγνοια και οι δευτεροι απο μαγκια!

• Like 1
Δημοσ.

ποια ήταν η τελευταία φορά που είδατε στο δρόμο τροχαίους να κόβουν κλήσεις για οτιδήποτε ? Παράνομη στάθμευση, οδήγηση σε λεωφορειολωρίδα κλπ. κλπ. Μια φορά στο τόσο σε καμιά καλή περιοχή να δείτε καμιά κλήση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...