MikeJ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείτε ακόμα να σώσετε τη φήμη σας με το επιδόρπιο.... Κανονίστε να ανεβάσετε τίποτα φρουτοσαλάτες με γιαούρτι....
*nenya* Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ~Μοσχαρακι στον φούρνο με μακαρόνια.<br> ~Ποικιλίες με λουκάνικα, πιτακια, καλαμακια, πιτσα, κεφτεδακια.<br> ~Τυροπιτες, κολοκυθοπιτες κλπ.<br> ~Ομελετες με πατάτες.<br> ~Σαλατες που κολυμπανε στο λαδακι (ναι ρε πουστη μου! Εεεετσι!)<br> ~Σπιτικες καρυδοπιτες, τουρτες σοκολατα και τρουφακια.<br><br> Όπως καταλαβαίνετε, με ταϊζουν συνέχεια (γιαγιά ακολουθεί συνέχεια από κοντά με πιάτο στο χέρι :Ρ). 1
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Έκλεισε το σαντουιτσάδικο παραδίπλα που έφτιαχνε το τρομερό σάντουιτς με τα καραμελωμένα κρεμμύδια
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Η Δημητρα ειναι με το αδειο πιατο?? είχα κάτι μοσχάρια μέσα στη κοιλιά μου.. είχα φροντίσει να φάω γιατί θα ήταν εκεί ο Gi0 και θα μου κάθονταν όλα στον λαιμό αν έτρωγα εκεί... είχα προνοήσει 1
deesnider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Για παρτη σου Μ' αυτές τις πράσινες κάμπιες που ...αχνοφαίνονται στο αριστερό, τι παίζει; 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μ' αυτές τις πράσινες κάμπιες που ...αχνοφαίνονται στο αριστερό, τι παίζει; Πράσινο;; Στο fitness γρήγορα! 3
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 αυτος απέναντι ειναι ο αλεξ ? βλέπω λιγο φουσκωμένο χεράκι η μου φαίνεται ?? Λίγο πιο φουσκωμένο έχει ο alex 1
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 μάγκες είχε γενέθλια η αδερφή μου κ είχα τραπέζι , δε θα γράψω τι έφαγα γιατι μ έρχεται να ξεράσω έχω φάει απ τις 10:30?, έχω πάει τουαλέτα , έχω πιει γκαζόζες ότι θέλετε πάω να πάρω καμια κοκα κόλα λαιτ απ το ψυγείο μπας κ γίνει η δουλειά απλά σκεφτείτε τι ποσότητες έγραφα οτι τρώω πριν μέρες και φανταστείτε τι κατέβασε η καταπιόνα μου πως λέγετε αυτό το γλυκό με τις πολλές κρέμες που έχει καφέ κ κάτι άλλες γεύσεις? έφαγα ένα πιάτοαυτό μου την έκανε τη δουλειά -.- πω ρε φίλε.. 1
Expertr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 μάγκες είχε γενέθλια η αδερφή μου κ είχα τραπέζι , δε θα γράψω τι έφαγα γιατι μ έρχεται να ξεράσω έχω φάει απ τις 10:30?, έχω πάει τουαλέτα , έχω πιει γκαζόζες ότι θέλετε πάω να πάρω καμια κοκα κόλα λαιτ απ το ψυγείο μπας κ γίνει η δουλειά απλά σκεφτείτε τι έγραφα πριν μέρες και φανταστείτε τι κατέβασε η καταπιόνα μου πως λέγετε αυτό το γλυκό με τις πολλές κρέμες που έχει καφέ κ κάτι άλλες γεύσεις? έφαγα ένα πιάτο αυτό μου την έκανε τη δουλειά -.- πω ρε φίλε.. ΠΟΤΕ σοκολατοειδη ( ειδικα μερεντες ) κτλ ψιψιψονια μετα απο ενα καλοοοοο γευμα.... ΟΣΟ σκασμενος και αν εισαι με το φαγητο, μολις χωσεις μετα απο πανω το γλυκο/παγωτο παρακαλας να χωνεψεις και σου καθεται πανω πανω στο στομαχι....
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΟΤΕ σοκολατοειδη ( ειδικα μερεντες ) κτλ ψιψιψονια μετα απο ενα καλοοοοο γευμα.... ΟΣΟ σκασμενος και αν εισαι με το φαγητο, μολις χωσεις μετα απο πανω το γλυκο/παγωτο παρακαλας να χωνεψεις και σου καθεται πανω πανω στο στομαχι.... ρε πρώτη φορά το παθαίνω, τι ήταν αυτό ? καλά που δε δουλεύω αύριο κ έχω ρεπό να αράξω λίγο στο pc να χωνέψω καλά πάντως άξιζε που χέστηκα στη μάσα γιατι ήταν η τελευταία για χειμώνα , θα μπω καθαρό bulk και επειδή σε bulk η όρεξη μου βαράει κόφτες κόβω τελείως τα γλυκά κ τη σαβούρα κ παίζει πολύ σπάνια καλή μας χώνεψη 1
Expertr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ρε πρώτη φορά το παθαίνω, τι ήταν αυτό ? καλά που δε δουλεύω αύριο κ έχω ρεπό να αράξω λίγο στο pc να χωνέψω καλά πάντως άξιζε που χέστηκα στη μάσα γιατι ήταν η τελευταία για χειμώνα , θα μπω καθαρό bulk και επειδή σε bulk η όρεξη μου βαράει κόφτες κόβω τελείως τα γλυκά κ τη σαβούρα κ παίζει πολύ σπάνια καλή μας χώνεψη Επειδη το εχω ξαναπαθει καποιες φορες και τελευταια φορα το επαθα την παρασκευη ΔΕΝ το ξανακανω το λαθος.... Ενα σιροπιαστο και εισαι κομπλε!!! Η μαζα θελει και σαβουρα για να γινει ...Ασε τα καθαρα bulk!!! 1
Sarandis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Φτάνουν τα χόρτα, η μέτρηση θερμίδων και το τι πρέπει. Bonus. 15
Sarandis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Την κάρτα γραφικών μη φας και βγάζεις artifacts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις