Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πω, προβατίνα στα κάρβουνα, τι θεϊκό κοψίδι. 2
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Είναι υπέροχη, πεντανόστιμη,με το που βγαίνει άμεσα τρώγεται γιατί είμαι και σε βουνό, και άμα παγώσει αυτή 2 λεπτά είναι για σκουπίδια
Anorymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 εχω αναμεικτα συναισθηματα δυο φορες εχω φαει την μια ηταν σαν λαστιχο και την αλλη μαμουσε
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Anorymous είπε εχω αναμεικτα συναισθηματα δυο φορες εχω φαει την μια ηταν σαν λαστιχο και την αλλη μαμουσε Γενικά, τα πιο μεγάλα ζώα (προβατίνα, ζυγούρι κτλ.) έχουν μαλακότερο κρέας, αλλά πάντοτε πρέπει να σιτέψει. 1
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το ζιγουρι για μένα είναι ακόμα πιο ωραίο
villasg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Anorymous είπε εχω αναμεικτα συναισθηματα δυο φορες εχω φαει την μια ηταν σαν λαστιχο και την αλλη μαμουσε 4 λεπτά πριν, Snoob είπε Γενικά, τα πιο μεγάλα ζώα (προβατίνα, ζυγούρι κτλ.) έχουν μαλακότερο κρέας, αλλά πάντοτε πρέπει να σιτέψει. Εκει στην παχη μεγαρων στην μανδρα και στα βιλια εχουν κολπα ( μαριναρισματα κλπ ) που την κανουν βουτηρο , αλλα δεν τα λενε πουθενα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Έφαγα τις προάλλες, στα Γιάννενα, και ήταν λουκούμι. Και κλάσεις νοστιμότορο από το παϊδάκι (που επίσης ευχαρίστως το τρώω, μην παρεξηγηθώ...)
Anorymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Γενικά, τα πιο μεγάλα ζώα (προβατίνα, ζυγούρι κτλ.) έχουν μαλακότερο κρέας, αλλά πάντοτε πρέπει να σιτέψει. αυτο μαλλον ηταν το προβλημα οτι δεν ειχε σιτεψει το χε στο ψυγειο δυο μερες ενω εχω ακουσει οτι θελει 4 μερες
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Τουλάχιστον βδομάδα ξέρω εγώ. Επίσης μυρίζει και περισσότερο αν δεν σιτεψει σωστα 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Οι μαρινάδες γενικά βοηθάνε. Έχει να κάνει και με την ποιότητα του κρέατος, βέβαια. Έχω πετύχει γίδα βραστή (μεγάλη νοστιμιά) που το κρέας έλιωνε στο στόμα, κι άλλη που τύφλα να είχε η μπιγκ μπαμπλ... Παρεμπιπτόντως, δεν μου έκοψε να φωτογραφίσω μια αλευρόπιτα που φάγαμε στους Ασπραγγέλους, στα Ζαγόρια, θεϊκή. Αν περάσει κανείς από τη "Βιργινία", να πάρει όπως και δήποτε. 1
j0hnn1e Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2x 225gr Reese Peanut Butter Cups. Δυο γιγαντιαία buttercup. Tα καλύτερα (σχεδόν) 3 ευρώ που ξοδεύτηκαν ποτέ.- 9
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 "Κεμπαμπτζίδικο Μπουρνοβαλιά", Ν.Σμύρνη. Μέτρια τα μπιφτέκια μοσχάρι, καλό το καλαμάκι κοτόπουλο, εξαιρετικό κασερλί κεμπαπ. Οι πατάτες φρέσκες και πολύ καλές. Για τα κεμπαπ του θα το προτιμήσω λογικά ξανά 14 1
redykt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 5 hours ago, j0hnn1e said: 2x 225gr Reese Peanut Butter Cups. Δυο γιγαντιαία buttercup. Tα καλύτερα (σχεδόν) 3 ευρώ που ξοδεύτηκαν ποτέ.- ποσο γαμανε τα reese's ρε φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις