Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Praetorianos είπε

Φώτη, έχεις πάει/πήγες τελικά? Τι λέει? Ακούω διφορούμενες απόψεις και οι διαδικτυακές κριτικές, ελέω Masterchef είναι αναξιόπιστες.

Φιλε δεν πηγα ακομα λειπω συνεχομενα σουκου ,  αλλα επιφυλασσομαι !

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού δεν υπάρχει πια το thread για σύντομες απορίες/απαντήσεις, ρωτάω εδώ:

Αν μείνει κάποιος Αθήνα το Πάσχα, υπάρχουν επιλογές σε εστιατόρια/ταβέρνες που να είναι ανοιχτά Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα; Ή θα ψάχνω να απολαύσω κρεατάκι και δεν θα βρίσκω πουθενά;
[Πάσχα στην Αθήνα νομίζω έχω κάνει μια φορά μόνο παλιά αλλά τότε είχα πάει σε συγγενικό σπίτι για μασαμπούκες.]

Δημοσ.

Εννοείς να πας και να πάρεις επί τόπου;

Αν ναι, φαντάζομαι θα γίνεται ένας χαμός τελευταία στιγμή.

Αν πας σε κάποιον και του πεις να σου έχει π.χ. ένα κιλό, ίσως είναι πιο εφικτό, ίσως.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει να έχουν αρνιά/κοκορέτσια [δεν τα τρώω].
Θέλω να μάθω απλά αν υπάρχουν ανοιχτά μαγαζιά που να σερβίρουν κλασσικά κρέας, μπριζόλες κλπ. [Ή αν κλείνουν τα περισσότερα για Πάσχα και θα δυσκολευτώ να κάτσω κάπου για φαγητό...]

Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Αφού δεν υπάρχει πια το thread για σύντομες απορίες/απαντήσεις, ρωτάω εδώ:

Αν μείνει κάποιος Αθήνα το Πάσχα, υπάρχουν επιλογές σε εστιατόρια/ταβέρνες που να είναι ανοιχτά Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα; Ή θα ψάχνω να απολαύσω κρεατάκι και δεν θα βρίσκω πουθενά;
[Πάσχα στην Αθήνα νομίζω έχω κάνει μια φορά μόνο παλιά αλλά τότε είχα πάει σε συγγενικό σπίτι για μασαμπούκες.]

Ναι βρε και βέβαια 

ενδεικτικα Μαναρας στις Αφίδναις, Χριστόφορος/Μουρουζης στα Καλύβια. Πρέπει ομως να κλείσεις έγκαιρα 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Χριστοφορος εχει καλες τιμες?

Για Αδαμ ο Γυρολογος γνωριζει κανεις απο ποιοτητα και τιμες? Ειναι στους Αγ.,Αναργυρους

Δημοσ.

Μαζί τα φαγαμε (πριν πλακωσουν κ οι υπολοιποι): theoritikos & bspus στα burgers κι εγω fish 'n' chips. 

IMG_20180323_204258_HHT.thumb.jpg.ccca03a68f69267e43706538b28e1e75.jpg

IMG_20180323_204231_HHT_20180323232051878.jpg.a130dbdf6a58b52940f1ecd30737a431.jpg

• Like 20
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Μαζί τα φαγαμε (πριν πλακωσουν κ οι υπολοιποι): theoritikos & bspus στα burgers κι εγω fish 'n' chips.

Τα δώσαμε και κατάλαβαν.

Κάποια όμως δεν εκτίμησε τις προσπάθειες συνφορουμίτη να της διευρύνει τους γευστικούς της ορίζοντες :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.IMG_20180324_225311.jpg.98cd95a9aa33d74a2ba8aabc6d0a5b15.jpg

Έκανα εξετάσεις τις Παρασκευή και είχα χοληστερίνη 132, και 51 τριγλυκερίδια.. Κατι έπρεπε να κάνω γιαυτό...

Αυγόφετες και μπέικο...

Επεξ/σία από aneurysm
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χοληστερίνη 132 στο συγκεκριμένο τοπικ είναι αμαρτία και τιμωρείται με τουλάχιστον 3 διπλοπιτα με φουλ σως και πατάτες.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...