Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Thulogur είπε

@Tenshi  Lobster roll δεν λεγεται αυτο ;

The original κιόλας, για να μην μπερδεύομαστε.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτεσινη διατροφη γιατι φτιάχνουμε κορμι παραλιας:

pixlr.jpg.3e5d841eeea01a8a909fec5aa4695fb1.jpg

Roma Pizza & cocktail 'Star Sour' @ Baba au Rum

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 12
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, *nenya* είπε

pixlr.jpg.3e5d841eeea01a8a909fec5aa4695fb1.jpg

Πώς την μπορείς τη Roma, πριν 4 χρόνια πήρα μετά από αρκετά χρόνια, η χειρότερη πίτσα που έχω φάει με διαφορά.

Τότε είχα ακόμα καταλόγους, ε της Roma τους πέταξα την ίδια στιγμή για να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος...

• Like 2
Δημοσ.

Εχουμε πει, οταν πεινας κ βιαζεσαι να φας παιρνεις απο το efood απο οπου ειναι πιο κοντα για να ερθει μπαμ μπαμ!

Δημοσ.

Όταν βιάζεσαι και πεινάς, τρως 1-2 τοστ ή φτιάχνεις μία ομελέτα ή πατάτες τηγανιτές (βάλε και μαγιονέζα για το αντιφιτ), για να έρθεις λίγο στα ίσια σου, δεν παίρνεις από την roma pizza 😛 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Εχουμε πει, οταν πεινας κ βιαζεσαι να φας παιρνεις απο το efood απο οπου ειναι πιο κοντα για να ερθει μπαμ μπαμ!

Δεν ισχύει πάντα αυτο...δυστυχώς...

Έχω πάρει από άτομο που είναι 3-4 στενά μακριά και έκανε 30 λεπτά.

Θα μου πεις γιατί δεν πήγες ρε να τα πάρεις εσυ; Αλλά λέω μέχρι να ντυθώ και να πάω θα τα έχει φέρει...αλλά έκανα μοιραίο λάθος. 😛

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα! Το έχω πάθει. Πήρα από σουβλατζίδικο που είναι 3 λεπτά από το σπίτι , και έκανε 30 λεπτά περίπου. Θα έκανα πολύ πιο γρήγορα αν το επισκεπτόμουν 😛 

Χτες είχα κρέπες-κανελόνια (κρεπαλόνια τα λέω 😛 ), αλλά λίγο η πείνα και η παρέα που είχαμε, ξέχασα τις φώτο. Απαράδεκτος ! 🙂 Τουλάχιστον η Νένυ τα φωτογράφησε 😛 

Το γλυκάκι υπάρχει στην κατάψυξη πάντως (παγωτάκι εκμέκ κανταΐφι). Αν και έχει καταναλωθεί λίγο, είναι φωτογραφίσιμο :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
5 hours ago, *nenya* said:

2/2 Γαστρεντερίτιδα. Μιλάμε για 7-10 χρόνια πριν, απο τότε ξέχασα οτι υπάρχει αυτή η πίτσα. Τώρα εαν έτυχε ή πέτυχε, δεν ξέρω..

Δημοσ.

Χαχαχ δεν παθαμε τπτ ρε παιδιααα! (Δεν ξερω γιατι τοσο μισος για την ρομα :P προφανως δεν συγκρίνεται με πιτσα εστιατοριου, οκ ξερουμε οτι τρωμε 'βρωμικο' αλλα και παλι..)

Δημοσ.

το καλτσονε της ρωμης παντως ειναι θεϊκο ! αν καποιου τα αρεσει κ το ελαφρως πικαντικο στη σαλτσα, να το δοκιμασει :)

φωτογραφιες δυστυχως δενννννν....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...