4saken Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Η τουλαχιστον δεν μπορουν ακομα να το βρουν...Ημουν παρων, σηκωσαν ολο το μαγαζι και ειχε κανει φτερα.Θα ξαναμιλησουμε αυριο μπας και βρεθει αλλιως θα μου αγορασουν αλλο (μονος του το προτεινε,δεν εχω αμφιβολια οτι ετσι θα γινει...) Δεν βρισκω ομως σε skroutzoμαγαζο και public κτλ με τιποτα το 4αρι αλλα ουτε καν το nexus 5 εκτος απο την 32gb εκδοση που ξεφευγει πολυ και στο κατω κατω το δικο μου ηταν 16αρι... Ημουν 100% ευχαριστημενος με το 4 και δεν θελω να αλλαξω κινητο...Στην περιπτωση που δεν μπορεσω να το βρω, τι θεωρειται αντιστοιχης κατηγοριας σημερα?
2Ohm Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μεταχειρισμενο μπορείς να βρεις το 5αρι με 200€ Κ 4αρι με ούτε 150. Γνκα αφού έχεις nexus μν ξαναγυρισεις σε skinned Android θα το μετανιώσεις! Εκτός κ αν βάλεις custom roms 1
4saken Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν με ενδιαφερει μεταχειρισμενο, θελω καινουργιο...Οκ, το κινητο το ειχα 1.5 χρονο αλλα δεν ξερω τι προβληματα μπορει να βγαλει το μεταχειρισμενο καποιου αλλου... Βρηκα το LG G2, ειναι skinned?Με custom roms δεν εχω ορεξη να ασχοληθω. ΥΓ: Φαινεται παραλογο να ζηταω αντικατασταση με καινουργιο κινητο?
enidreiogmx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν με ενδιαφερει μεταχειρισμενο, θελω καινουργιο...Οκ, το κινητο το ειχα 1.5 χρονο αλλα δεν ξερω τι προβληματα μπορει να βγαλει το μεταχειρισμενο καποιου αλλου... Βρηκα το LG G2, ειναι skinned?Με custom roms δεν εχω ορεξη να ασχοληθω. ΥΓ: Φαινεται παραλογο να ζηταω αντικατασταση με καινουργιο κινητο? Λογικά θα σου δώσουν ή το ίδιο ή άλλο παρόμοιο αλλά μεταχειρισμένο. Μου φαίνεται απίθανο να σου δώσουν καινούργιο!
2Ohm Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ναι skins έχουν όλα εκτός τα nexus κ δν ειναι Τπτ σπουδαίο το οι custom roms μισή ώρα στο YouTube να δεις πως κάνουν ροοτ κ πως τα βάζουν κ θα τα παίζεις στα δάχτυλα! Ότι κινητό κ αμα αποφασίσεις να πάρεις πάνε δεστο πρώτα σε κάποιο κατάστημα να σ αρέσει εσένα πρώτα από όλα! Κ όσο για μεταχειρισμενα αμα τα καλύπτει η εγγύηση δν εχεις κάποιο πρόβλημα εννοείται το ελέγχεις πρώτα πριν το πάρεις κ αμα είσαι σε τέλεια κατάσταση γιατί να μν το πάρεις? Εδώ κ 2 χρόνια ότι κινητό έχω πάρει είναι μεταχειρισμενο κ δν μ εχει γίνει καμία βλακια όλα ήταν τέλεια (να μν με ματιασω) τώρα δν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μ ο καθένας κάνει ότι νομίζει!
insomnia888 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τι σημαίνει χάθηκε? Οπωσδήποτε καινούργιο μοντέλο ίσης ή ανώτερης αξίας. Αν σου αρχίσουν τα μουσουτουξου, πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατάγγειλε το. Είναι απώλεια κινητής περιουσίας εις χείρας τρίτου. Εννοείται ως δώρο θα στο κάνουν... Οχι αγορά 1
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ..... Ειναι το 2ο θεμα που ανοιγεις..... Πληροφοριακα... 1
4saken Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τι σημαίνει χάθηκε? Οπωσδήποτε καινούργιο μοντέλο ίσης ή ανώτερης αξίας. Αν σου αρχίσουν τα μουσουτουξου, πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατάγγειλε το. Είναι απώλεια κινητής περιουσίας εις χείρας τρίτου. Εννοείται ως δώρο θα στο κάνουν... Οχι αγορά Δεν το βρισκουν στο μαγαζι...Ημουν παρων οταν το εψαχναν....Μου ειπε και ο ιδιος οτι αν δεν το βρισκουν θα μου παρουν αλλο, απλα δεν ξερω ποια ειναι η συνηθισμενη πρακτικη σε τετοιες περιπτωσεις... Ουτε αστυνομια χρειαζεται, ειναι η τριτη φορα που παω στον συγκεκριμενο...Κανενα παραπονο στις 2 προηγουμενες...
InfernoN Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πως γινεται να χασεις ολοκληρο κινητο μεσα απο το καταστημα σου, ας μας εξηγησει λιγο την τεχνικη το παλικαρι να ξερουμε
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αφού παραδέχονται ότι χάθηκε μέσα από το μαγαζί και δεν πουλάνε τρέλα του στυλ δεν μας το έφερες ποτέ οκ, θα λυθεί το θέμα πως γινεται να χασεις ολοκληρο κινητο μεσα απο το καταστημα σου, ας μας εξηγησει λιγο την τεχνικη το παλικαρι να ξερουμε Μπορεί να το δώσανε αλλού κατά λάθος, πολλά μπορεί να έγιναν. Δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο! 1
SIP1995 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Πρ'οσεξε μη την πατήσεις και σου δώσουν ανακατασκευασμένο....
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πως γινεται να χασεις ολοκληρο κινητο μεσα απο το καταστημα σου, ας μας εξηγησει λιγο την τεχνικη το παλικαρι να ξερουμε Κάνω μια υπόθεση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το μπέρδεψαν με διάφορα εξαρτήματα ή κινητά που έχουν αφήσει πελάτες για service από μήνες ή χρόνια πριν και δεν τα παρέλαβαν (Βέβαια για κινητά μιλάμε εδώ που είναι σοβαρής αξίας και όχι για άλλα μικροπράγματα) και μάλλον το έστειλαν στην ανακύκλωση μαζί με τα παλιά κινητά. 1
4saken Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τι να σας πω...Ας πουμε οτι 1 στις 1.000 να συμβε, συνεβει σε μενα... Μην μενουμε εκει.Εγω τι να ζητησω?Και αυτος σαν σωστος επαγγελματιας τι πρεπει να μου προσφερει? Καινουργιο?μεταχειρισμενο?χρηματα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σε μαγαζι στην Κερκυρα εγινε αυτο? Αν ναι στιειλε πμ σε ποιο να ξερω να μην παω Ζητας νεο κινητο. Τοσο απλα.
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Στην καλύτερη θα πάρεις καινούργια συσκευή, στη χειρότερη νομίζω μια σαν αυτή που είχες (ίσως μεταχειρισμένη αφού δεν υπάρχει καινούργια). Το κατάστημα τι πρόθεση βλέπεις να έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα