valantis8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια δεν χρειαζονται ειρωνιες, εγω ειμαι στο greek-team απο το 2010, δεν το εκανα μονο για το τσαμπα, το βλεπω σαν κοινοτητα, σεβομαι απολυτα τον χρονο και τον κοπο των παιδιων να προσφαιρουν σε μενα που δεν με ξερουν το τσαμπα που λετε εδω καποιοι, κ εγω με την σειρα μου να το μοιρασω και σε αλλους. Ειναι ωραια φαση. Μακαρι να ειναι μονο εργασιες συντηρησης. Καλο βραδυ σε ολους. 10
Lilmztrouble Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Υπομονή κι ας ελπίσουμε για το καλύτερο.. 2
COPIER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Με τη σειρα μου να πω οτι δεν ειναι ετσι απλα οπως το λες... το τσαμπα υλικο... Χωρις να σημαινει οτι λες κατι αναληθες, οχι οτι ειναι κακο για κανεναν το "τσαμπα". Για πολλους απο εμας λοιπον, ο greek team ειναι μια κοινοτητα, οχι απλα ενας tracker που κατεβαζουμε οτι βρουμε. Γι' αυτο και η ανησυχια, καθε φορα που συμβαινει κατι τετοιο. Αυτό ακριβώς! Δεν είναι μόνο το "τσάμπα". Αυτό το βρίσκεις και αλλού. 3
AccountSaver Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 μια από τα ίδια και σε εμένα "εργασίες και συντήρηση" .Απλά την τελευταία φορά που έγινε αυτό, τουλάχιστον είχαν βάλει μια ειδοποίηση να βγαίνει καθώς πας να μπείς. Ελπίζω και εγώ για τα καλύτερα και να μην έγινε τίποτα το περίεργο. 1
Conan2046 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει και στην τελική υπάρχουν και οι ξένοι τράκερς, άλλωστε απο εκεί κατεβάζουν όλοι και μετά τα ανεβάζουν στους δικούς τους τράκερς. Είναι γνωστό πλέον σε όλους. Απλά είναι βολικό το να βρίσκεις τις ταινίες έτοιμες συγχρονισμένες με ενσωματωμένους υπότιτλους, για αυτό κατεβάζουμε όλοι από Ελληνικούς τράκερς σωστά; Άλλωστε οι εταιρείες αυτό δεν διαφημίζουν, τις μεγάλες ταχύτητες στο bandwidth (Download/Upload) Δεν είναι μόνο οι ταινίες, βρίσκεις και υλικό που δεν υπάρχει σε ξένους τράκερ. Παλιά κόμικς ή βιβλία ας πούμε. Δεν νομίζω να ενοχληθεί κάποιος εκδοτικός οίκος ας πούμε που κάποιος ανέβασε τα τεύχη του περιοδικού "Σκορπιός" και που σε άλλη περίπτωση θα χανόταν. 3
stsaerox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως είναι συγκεντρωμένο το υλικό στο greek-team.cc δεν είναι πουθενά. Προσανατολίζεσαι πολύ εύκολα, το λογισμικό είναι 100% αξιόπιστο.... και απλά δεν υπάρχει.... Όσο για το τζαμπα δεν ισχύει παιδιά παραμύθι... Εγώ προσωπικά είμαι συλλέκτης. Σπανια εγκαθιστώ τα προγράμματα που κατεβάζω εως καθόλου... απλά μου αρέσει να είμαι "ετοιμοπολεμος" και διαβασμένος σε ενδιαφέρον λογισμικό. Όσο για τις ταινίες ποιος δεν πήγε σινεμα πιος δεν την νοικιασε για να τη δει πεντακάθαρη και χωρις χαζουρα, χωρις να περιμένει μετά την δουλειά του; Τωρά αν θέλω να δω ξανα μια σε 3D την κατεβάζω γιατί δεν έχω δυνατότητα να παρω pc ή να δώσω ακόμα 150€ για 3D blueray.... και θα γίνει αυτό μια δυο φορές τον χρόνο.... 2
ASFE Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα μη δικαιολογηθουμε γιατι μας αρεσει το greek team..και ολη η συνομοταξια.. 15
halkx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 χμ....για τόση καθυστέρηση πρεπει να δουμε ενα τελειως...αναβαθμισμενο...σαιτ...
phanispal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κρίνουμε από την τελευταία απόπειρα, ας ελπίσουμε όχι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως απλά δεν πρόκειται να ανοίξει ποτέ ξανά; τι λες φανη;
phanispal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δε μας είχαν συνηθίσει σε πολυήμερες «πτώσεις», θα ανησυχούσα. Βέβαια, δε θυμάμαι άλλη φορά να είχε διαρκέσει τόσο. Θα το είχαμε μάθει πιστεύω αν είχε πέσει ή αν το είχαν ρίξει, όπως την τελευταία φορά. Πάντως κάτι πρέπει να κάνουν (αν το ξανασηκώσουν), γιατί τον τελευταίο καιρό ήταν εξαιρετικά σύνηθες φαινόμενο το να πέφτει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware, χρόνου, οικονομικό, ας πουν τι παίζει μήπως μπορούμε να κάνουμε κι εμείς κάτι (π.χ. καμιά συνδρομή). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις