Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι με το Καλήμερα μας την είπες κιόλας..Ο κόσμος συστήνετε πρώτα, σε στάβλο μπήκες?

Σε ποιόν να συστηθώ ρε φιλαράκι?

Ολοι λένε οτι τους κατεβάσει το δικό μου σχόλιο σε πειραξε?

• Like 4
Δημοσ.

Επέστρεψε μεν αλλά αν είναι να πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι θα χάσει κόσμο, όσους είναι τουλάχιστον σε άλλους τράκερς, και λιγότερος κόσμος σημαίνει μικρότερες ταχύτητες και ένας φαύλος κύκλος. Πρέπει να τα λύσει τα προβλήματα που έχει, βλέπω δίνει και τα vip πακέτα δυσκολεύομαι να φανταστώ ποιος θα τα αγοράσει έτσι που είναι η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω θελω να σου πω οτι δεν σου εχουν καμια υποχρεωση,και δικιο εχουν.Ενα παρανομο site erinai που παιζει κορονα γραμματα το κεφαλι τους καθε μερα για να εχεις εσυ να κατεβαζεις τσαμπα πραγμα.Απο την μια στιγμη στην αλλη μπορει να το κλεισουν,ετσι ειναι αυτα.

πες τα γιατί όταν τα λέω εγώ είμαι κακός και μου στέλνουν pm για να μου ζητήσουν τα ρέστα.

Πώς κάνω register? Μονο με invite? 

Μπορεί να μου στείλει κανείς? Είμαι καλό παιδί ...

είναι κλειστές οι εγγραφες γενικότερα.

Δημοσ.

επέστρεψεεεεεεεεε

Και εγω θελω να σου πω οτι δεν σου εχουν καμια υποχρεωση,και δικιο εχουν.Ενα παρανομο site erinai που παιζει κορονα γραμματα το κεφαλι τους καθε μερα για να εχεις εσυ να κατεβαζεις τσαμπα πραγμα.Απο την μια στιγμη στην αλλη μπορει να το κλεισουν,ετσι ειναι αυτα.

ε ναί ! έχεις απόλυτο δίκιο ....... αλλά συνέβησαν όλα τόσο ξαφνικά πού με χάλασε λίγο, τέλος καλό όλα καλά, χάρηκα για τη συζήτηση πού είχαμε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χάρη, ελπίζω να έχεις δίκιο. Αλλά είναι ο δεύτερος τράκερ που "εξαφανίζεται".

Αρχίζω να ανησυχώ.

Βλέπεις είχα φάει "κόλλημα" με τους δύο συγκεκριμένους και έμπαινα πουθενά αλλού.

Δημοσ.

Χάρη, ελπίζω να έχεις δίκιο. Αλλά είναι ο δεύτερος τράκερ που "εξαφανίζεται". Αρχίζω να ανησυχώ. Βλέπεις είχα φάει "κόλλημα" με τους δύο συγκεκριμένους και έμπαινα πουθενά αλλού.

σε ποιους 2 εμπαινες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...