lepaterious Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα ήθελα πάλι να βρεθώ στις ΗΠΑ και από πολιτείες, Καλιφόρνια, Σιάτλ, Κολοράντο και Ιλινόις.... Από Ευρώπη μόνο Αγγλία ή Γαλλία... Δεν θα είχα πρόβλημα πιστεύω στην Ν. Αφρική στο Γιοχάνεσμπουργκ.. Δεν θέλω να ξαναβρεθώ ούτε και να με πλήρωναν να πάω στην Ρωσία.... Ελπίζω να μην τύχει να ξαναπάω σε αυτή την χώρα. Όπως επίσης δεν θα ήθελα να ζήσω στην Ιαπωνία και γενικά ασιατικές χώρες.... Αυστραλία θα το σκεφτόμουν αν θα πήγαινα.... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πέρα από αγγλία που πήγα όταν ήμουν πολύ μικρός δεν έχω πάει πουθενά αλλού στο εξωτερικό. Η Ρωσία τι αρνητικό έχει και την αναφέρουν πολλοί οτι δεν θα ήθελαν να πήγαιναν; Εκτός από το κρύο βέβαια.
Lanike71 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ξαναπήγαινα εύκολα Γερμανία.Οι λόγοι, γνωστοί. Από αυτά που ακούω και Αυστραλία πήγαινα.Κάποιες πόλεις της χτυπάνε κάθε χρόνο πρώτες θέσεις σε ποιότητα ζωής.Και σίγουρα έχει καλύτερο καιρό από Γερμανία...
lifeowner771 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 To Seattle φαινεται πολυ ωραιο μερος.Δεν ξερω πως θα ειναι να μενεις εκει καθημερινα, αλλα θα ηθελα να δοκιμαζα να ζουσα, αμα ερχοταν μια ευκαιρια για δουλεια στο μελλον. 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 US φανατικά....όνειρο ζωής το Detroit αλλιώς Camden ή East St. Lewis. Γενικά ήρεμες καταστάσεις.
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 US φανατικά....όνειρο ζωής το Detroit αλλιώς Camden ή East St. Lewis. Γενικά ήρεμες καταστάσεις. Πτωχευσε μια φορα προσφατα …. http://en.wikipedia.org/wiki/Detroit_bankruptcy πιο ηρεμη κατασταση πεθαινεις…. 1
linkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κάπου ήσυχα...πάρα πολύ ήσυχα με σχετικά καλό βιοτικό επίπεδο.Ο καιρός δεν με νοιάζει τόσο όπως επίσης και οι άνθρωποι.Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο αυτόνομος. Καλή επιλογή η Νορβηγία όπως επίσης και Νέα Ζηλανδία. Μέρη που δεν θα πήγαινα ποτέ για εγκατάσταση ακόμα και αν με πλήρωναν. US,Μουσουλμανικές χώρες,Αφρική,London,Paris,Mother Russia. Ψησου να έρθεις ρε, λεφτά με το κιλό στο μουρικα! 2 χρονια θα δουλέψεις και έγινες. 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και οι άλλες 2 τα μεγαλύτερα κέντρα εγκληματικότητας.Ήταν ειρωνικό ποστ μιας και οι περισσότεροι νομίζουν ότι στο US τα πράγματα είναι φίνα.Σίγουρα υπάρχουν ποιοτικές πολιτείες αλλά και άλλες οι οποίες είναι σε τραγική κατάσταση....και δεν είναι λίγες.(Σύγκριση με ένα μέσο ευρωπαικό κράτος) 1
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και οι άλλες 2 τα μεγαλύτερα κέντρα εγκληματικότητας.Ήταν ειρωνικό ποστ μιας και οι περισσότεροι νομίζουν ότι στο US τα πράγματα είναι φίνα.Σίγουρα υπάρχουν ποιοτικές πολιτείες αλλά και άλλες οι οποίες είναι σε τραγική κατάσταση....και δεν είναι λίγες. Μα ειναι φινα τα πραγματα, για τους druglords κλπ…... Ενα ειναι το μερος στο US and A ….. Las Vegas…..
GreyHorse Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εάν δεν υπήρχε το κώλυμα προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είχα φύγει ΑΥΡΙΟ για Βρυξέλλες. Να ρωτήσω γιατί; Γιατί χωρίς γαλλικά ΚΑΙ ολλανδικά, δουλειά στο επάγγελμά σου (νομικός; ) Βρυξέλλες δεν βρίσκεις. Και αν βρεις, πέτυχες μία στο εκατομμύριο. Εκτός αν μιλάς για γραφεία commission, european parliament, nato κτλ που εκεί και μόνο με αγγλικά δουλεύεις.
genius_13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να ζήσω στην Ελβετία όπου ζουν και πολλά ξαδέρφια/θείοι μου (από σπόντα δεν γεννήθηκα και εγώ εκεί) ή στην Αυστρία που την λάτρεψα όταν πήγα .. ίσως θα δοκίμαζα και σε Τσεχία , Σουηδία.Δεν θα ήθελα Αμερική σε καμία περίπτωση.
lepaterious Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ενα ειναι το μερος στο US and A ….. Las Vegas….. Για διακοπές και τζόγο καλό είναι..... Το να ζεις εκεί χρονιά δεν ξέρω κατά πόσο κάλο μπορεί να γίνει.... Και οι άλλες 2 τα μεγαλύτερα κέντρα εγκληματικότητας.Ήταν ειρωνικό ποστ μιας και οι περισσότεροι νομίζουν ότι στο US τα πράγματα είναι φίνα.Σίγουρα υπάρχουν ποιοτικές πολιτείες αλλά και άλλες οι οποίες είναι σε τραγική κατάσταση....και δεν είναι λίγες.(Σύγκριση με ένα μέσο ευρωπαικό κράτος) Τα πράγματα στις ΗΠΑ δεν είναι φίνα άλλα υπάρχουν πολιτείες που ανταγωνίζονται οικονομίες ισχυρών χωρών... στις ΗΠΑ επιλεγείς να ζήσεις σε μια τέτοια πολιτεία. Τώρα άμα πας να ζήσεις στο Michigan είναι σαν να ζεις στην Σομαλία απλά πράγματα....
kabouras Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μαγκες η ελλαδα εχει πεθανει... Λαθρομεταναστευση, κριση, απιθμενη βλακεια του ελληνα, δυσκολες ελληνιδες, λαμογια, παρταλισμος, αδιαφορια προς τους νομους, θρασος... Καμια ελπιδα.. Αν μπορουσα θα πηγαινα γερμανια ολλανδια αυςτρια ουκρανια πολωνια με αυτη τη σειρα αλλα νομιζω οτι στα 32μου και σε συνδιαςμο μετη γνωμη που εχουν ολοι αυτοι για τουε ελληνες (με το δικο τουε) ειμαι πλεον αρκετα μεγαλος για να καταφερω να γινω σε ευλογο χρονικο διαδτημα μερος της κοινωνιας τους. Καταρχην αυτοι μεχρι τα 30 εχουν παντρευρει κ εχουν κ παιδια. Ξενερα:/ 1
green gordon Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Με ποιο κριτηριο σκεφτεσαι αυτες τις χωρες? Η Ουκρανια στην οποια εχει εμφυλιο πολεμο γιατι ειναι καλυτερη επιλογη απο το να μεινεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα