kronosG Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδιά. Θέλω τα φώτα σας σε μια ειδική περίπτωση εδώ.Έχουμε εδώ πέρα κάποιον μ****α ο οποιος μάλλον δεν τα πάει καλά με την γκόμενα του και κάθε μέρα κάπου στις 5:00 το πρωί έρχεται με το αυτοκίνητο του, τσιτώνει τι μουσική, μαρσάρει full και σπινιάρει τα λάστιχα, με αποτέλεσμα να ξεσηκώνει όλη την γειτονιά, και να βρωμάνε τα σπίτια μας "λαστιχιλα", και αυτό το κάνει 3-4 φορες αφού κάνει τον κύκλο και ξαναέρθει. Δεν πάει άλλο μας έχει σπάσει τα νεύρα. Πρόλαβα να γράψω τις πινακίδες του αυτοκινητου. Αλλα δεν ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα.Καμια συμβουλή?
akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αν το κάνει κάθε μέρα clockwork, μίλησε με την αστυνομία και εξήγησε τους τι παίζει. Άμα μαζευτείτε και πολλοί μάλιστα ίσως ασχοληθούν και την επομένη του την έχουν στημένη. Ίσως. 1
kronosG Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Οι γειτονες σιγουρα εχουν θυμωσει και αυτοι καθως τους πετυχα με τις πιτζαμες τους στο μπαλκονι να κατεβαζουν Αγιες και Παναγιες.. Οποτε να παρω αστυνομια τηλεφωνο?
akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ναι, δεν ξέρω αν θα ασχοληθούνε αλλά φαντάζομαι είναι μια καλή αρχή. Μπορείτε βέβαια να στήσετε καραούλι και όταν κατέβει να προσπαθήσετε (ευγενικά η μη, αν και δε νομίζω να μην καταλαβαίνει τι κάνει) να του πείτε να σταματήσει αλλιώς θα πέσει μαζική καταγγελία, αλλά δε νομίζω να καταφέρετε και τίποτα.
Lanike71 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Λοιπόν, είχα ίδια περίπτωση και εγώ αλλά με μηχανή.Τη γκάζωνε και μετά πήγαινε στο πάρκινγκ του. Σε επικοινωνία που είχα με αστυνομικό μου είπε ότι πρέπει επί τόπου να πάρω τηλέφωνο και κάποιος από περιπολία θα τον προλάβει.Τώρα για καραούλι από αστυνομικό, δύσκολο το βλέπω.
DosCanones Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Το πολυ πολυ να φαει κληση για τροχαια παραβαση κι επειτα να σας τα σπαει ακομα περισσοτερο για αντεκδικηση στην καρφωτη. Που και παλι πρεπει η περιπολια να βρισκεται πολυ κοντα για να τον προλαβουν. Κανεις υπομονη αναγκαστικα.
gokuthelegend Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Συνεννοήσου με τους γείτονες πρώτα για να βεβαιωθείς ότι θα σε υποστηρίξουν.
MT60RS Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 και δωστε του ενα τετοιο, μπας και του πετυχει η μαλακια 2
d_gkal Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 ριξτε λαδια στο δρομο. φυσικα παρτε τα οχηματα σας απο κει και στειστε καραουλι για πεζους/ζωα κλπ... επισης καρφια, τιμεντολιθους μεσα στη μεση του δρομου. και αφηστε τον να ψαχνεται. αλλιως διωξτε τη γκομενα απ τη γειτονια
MT60RS Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DlmEu3JvAPI#t=144 βαλτε εναν τυπο (καλυτερα φατσα που δεν μενει στην γειτονια) να περιμενει το πρωι και να του πει: "φιλαρακι σε ειδανε τις προαλλες που χτυπησες το ασπρο το corolla στην γωνια. Εχουμε και τον αριθμο σου και εχεις μπλεξει, μην ξαναπατησεις εδω, εχουμε και μικρα παιδια που κοιμουνται" να ειστε standby γιατι κατα πασα πιθανοτητα ο αλλος θα τσαμπουκαλευετει. Αν τσαμπουκαλευτει, ευκαιρια να φωναξετε και τους μπατσους. Αν οχι, θα χεστει και δεν ξαναπατησει, ετσι κι αλλιως ειναι πολυ λογικη συνεπεια το να σου χρεωσουν κατι που δεν εκανες, οταν εισαι τοσο μαλακας
DosCanones Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 ριξτε λαδια στο δρομο. φυσικα παρτε τα οχηματα σας απο κει και στειστε καραουλι για πεζους/ζωα κλπ... επισης καρφια, τιμεντολιθους μεσα στη μεση του δρομου. και αφηστε τον να ψαχνεται. αλλιως διωξτε τη γκομενα απ τη γειτονια Το καραουλι για την προστασια των πεζων και των ζωων μ'αρεσε. Απλως θα διαλυθουν ολα τα διερχομενα αυτοκινητα/μηχανακια εκεινη τη νυχτα και πιθανοτατα και οι επιβαινοντες σε αυτα.
deesnider Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 μπας και του πετυχει η μαλακια Άσε μας ρε γεροντοκόρε κι εσύ! Αμέσως να τον πεις μαλάκα τον άνθρωπο... τσιτώνει τι μουσική ...κάτσε να μάθουμε πρώτα τι μουσική παίζει! Μπορεί να κάνει καλό πρόγραμμα... 5
V for Vagelis Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ε πάρε την αστυνομία ένα τηλ. Η μίλα και με τους γείτονες και απευθυνθείτε μαζικά στην αστυνομία, δε μπορεί να μην ασχοληθούν.
tritonas00 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ειχαμε και μεις εδω εναν τετοιον με μηχανη. Αεροπλανο πιστευω θα εκανε λιγοτερο θορυβο...Μια μερα τσακιστηκε και ησυχασαμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα